Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut,

in spiritul nemuritoarele cuvinte ale lui odoacru: "when in rome, do as romans do" (sau poate "when in rome sack the city, burn it down and make yourself king"?! sunt usor confuz... cred ca e de la... ciuperci:) ), numele este adrian, locatia, asa cum indica si profilul sper, este bucuresti si ocupatia de baza inginer telecom.

de fo' cateva ore sunt mandru posesor de sj413 inmatriculat pe dulcile meleaguri natale si care cu putin noroc si ceva munca ar trebui sa devina perfect functional dupa ce dorul de patrie ma va readuce pe plaiurile mioritice (in gradina carpatilor, sa n'avem vorbe la proces) din neagra strainatate (unde painea'i alba, icra neagra si vinu'i vechi - cum "ghersuia" un banc din vremea copilariei mele).

cam atat deocamdata, sa ne videm sanatosi "la anu si la multi ani!"

PS: linku din regulament e usor bolnav de deces mortal, daca am postat in topicul gresit, iertaciune

Editat de sadi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor

Sunt Iulius din Bucuresti, posesor al unui Jeep Wrangler YJ de 2.5 care a "suferit" ceva mici modificari si care din pacate este utilizat rareori (sper sa "corectez" asta) !

Link spre comentariu

salut,

in spiritul nemuritoarele cuvinte ale lui odoacru: "when in rome, do as romans do" (sau poate "when in rome sack the city, burn it down and make yourself king"?! sunt usor confuz... cred ca e de la... ciuperci:) ), numele este adrian, locatia, asa cum indica si profilul sper, este bucuresti si ocupatia de baza inginer telecom.

de fo' cateva ore sunt mandru posesor de sj413 inmatriculat pe dulcile meleaguri natale si care cu putin noroc si ceva munca ar trebui sa devina perfect functional dupa ce dorul de patrie ma va readuce pe plaiurile mioritice (in gradina carpatilor, sa n'avem vorbe la proces) din neagra strainatate (unde painea'i alba, icra neagra si vinu'i vechi - cum "ghersuia" un banc din vremea copilariei mele).

cam atat deocamdata, sa ne videm sanatosi "la anu si la multi ani!"

PS: linku din regulament e usor bolnav de deces mortal, daca am postat in topicul gresit, iertaciune

Link-ul din regulament este functional acum.

Link spre comentariu

Salutare

Sunt Maximus si de catva timp am cumparat o masina Land Rover Discovery 1 din 1997 o masina superba in care incap toti copii si mame si toata familia ( mai putin soacre ) :) glumesc au si ele locul lor altfel noi nu am mai fi gineri:)

Masina este una speciala adica am un RB in fata si de 2 ani nu mi fac probleme toti ma ocolesc adica simti ca traiesti ceva de genul asta .

Va urez la toti Sarbatori fericite:g:br:cl

Link spre comentariu

Salutare sunt fede din cluj posesor unei frontera 2.0 benzina si cu gandul si la achizitionare unei vitara ori samurai .

Salutari tuturori:cl

Link spre comentariu

va salut cu drag din MARAMUres. ma numesc Bogdan Rotar. Momentan posesor de Nissan Navara D40, din 2006. si posesor de un Aro M461 din 1970. care este in curs de restaurare..

Ma bucur ca am gasit o comunitate calduroasa

Nissan Navara D40

Aro M461

Link spre comentariu

salutare,

dupa nemarginite eforturi personale, cu sacrificiile aferente, am reusit intr'un final sa ma alatur acestui grup exclusivist.

si cum prima regula este prezentarea personala am sa sar direct in subiect. sunt bibanu, sunt din constanta, evident mama nu m'a trecut in certificatul de nastere ca "biban" dar, avand in vedere ca eu reusesc sa prind biban la o balta de crap, prietenii au considerat ca este suficient de adecvata porecla. eu insa vreau sa cred ca sunt mai mereu biban in actiunile si activitatile mele. spunand asta, spun doar ca si aici sunt la un inceput bibanesc in ale off road'ului.

am sa va marturisesc ca off roading este doar o prelungire a pasiunilor mele. vanatoarea este cam pe primul loc insa deseori ca sa poti face vanatoare trebuie obligatoriu sa faci si putin off road. ultima iesire a reiterat acest lucru. ziua a inceput cu zapada pe teren insa s'a transformat rapid in "marea mocirla". norocul meu insa a fost faptul ca am fost adecvat echipat si m'am aflat in siguranta cockpit'ului meu din dependentul si dragutul aro 10.

aro.bibanul.thumb.jpg.f1dc1ba035ec1803381caee8bdb59066.jpg

frumusica nu? pe viitor am sa va descriu povestea acestei masinute made in romanica noastra. pe viitor insa sper sa ma ridic la pretentiile acestui forum fata de relatari si implicari si sper sa nu plictisesc in exces. :)

pe curand...si un an nou mai prosper ca cel ce ne'a parasit!!!

bibi

Editat de bibanu67
Link spre comentariu

Salut,

Sunt Costin, si sper ca in scurt timp sa reusesc sa imi achizitionez si eu un vehicul 4x4 pentru off-road, dar pana atunci ma ocup cu fotografierea evenimentelor.

Am postat deocamdata iesirea de lanca Campulung, impreuna cu Clubul Aro 4x4

Link spre comentariu

saluatre! Ma numesc Tataru George si sunt din Tecuci.Sunt posesorul unei Toyota Hilux si mai nou al unui Nissan Patrol;innebunit dupa vanatoare si pescuit.Desi umblu toata ziua pe dealuri(lucrez in agricultura) n-as putea spune ca sunt asa priceput in ale off-road-ului.Sper ca noul Patrol sa-mi ofere mai multa placere ca de Toyota am fost putin dezamagit(mai ales in zapada).

DSC_1328.thumb.jpg.a27dde2e569b02d618948fb3e8afbab9.jpg

DSC_1331.thumb.jpg.1140410cc4c56f5e24be0a964bb60d7e.jpg

DSC_1336.thumb.jpg.a98c6c9e07152dbdb78a4a6b70f1e6a8.jpg

04012011(001).thumb.jpg.47e87172690de16d3d372f8a87787400.jpg

Link spre comentariu

IMG_3241.thumb.jpg.9276d6675d05c836b368b844b48a97a3.jpgSalut, sunt Cristian din BV.

Cochetez cu off-road-ul de vreo 14 ani. Am inceput cu un Patrol 260 RD28T, cu un fabulos straight 6, am continuat cu un LC BJ70 3.4TD cu 2 blocante de fabrica - masina inca in familie - si acum...m-am intors la dragostea dintai: Nissan.

De ceva vreme am un '02 Nissan Terrano 2.7 SWB LHD de care sunt absolut indragostit, sentiment pe care LC -ul BJ70 nu a reusit sa mi-l starneasca in 11 ani...

Daca pe Terrano acest 2.7 ar fi fost RD28T de pe Patrol....era masina ideala pentru mine.

Revenind la Terrano, dincolo de misto-urile facute de posesorii de LC fata de Nissan, prefer sa ma dau cu Terrano din multe motive dintre care cel sentimental singur e in stare sa bata cele 2 dif-urile blocabile de pe LC :grin:

In alta ordine de idei...pun si cateva poze.

De curiozitate: e cineva cu Terrano din BV pe forum ? Ca pe strada sunt cateva interesante :grin:[ATTACH=CONFIG]127040[/ATTACH]

IMG_3090.thumb.jpg.d5d208379a58e98d8045aaf240a25086.jpg

Editat de Norian
Link spre comentariu

Salut , sunt Marin , am 28 ani , locuiesc in Tbilisi / Georgia si am un Pajero MK3 , LWB , 3.2 Di-D, AT din 2004. Desi am parcurs cu masina peste 20 mii km , sunt destul de novice in 4x4.

Un An Nou Fericit !

:cl

Link spre comentariu

Va salut!

Catalin este numele meu si locuiesc in Petrila, Valea Jiului. Sunt medic. Marturisesc ca nu ma pricep la tehnica dar imi doresc sa invat ( dat fiind faptul ca am luat de curand un Freelander ES, benzinar, de 1,8, din 2000, cu 4+1 usi - pentru "evadari") si sper, ca cei mai priceputi dintre voi, sa fiti intelegatori vis-a-vis de eventualele puerilitati ( legate de domeniul 4x4) cu care e posibil sa va confruntati din partea mea si sa ma ajutati sa ma pun la punct, cat de cat. Fiind urgentist, sunt obisnuit cu munca si mizeria, asa ca puteti conta pe tovarasia mea la "murdareala". Numai bine tuturor!

Link spre comentariu

Salutari tuturor! Ma numesc Zoli, stau in Cluj-Napoca, nu sunt offroader, dar cine stie, poate devin intr-o buna zi. Am masina, dar nu de teren. Deocamdata ma intereseaza indeosebi diferitele softuri de navigatie, harti, in special gen oziexplorer, pathaway etc. care se pot folosi si la excursii, drumetii pe jos. Multumesc!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare