Neag Luci Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toti, sunt Luci din Cluj, am un y60 care a fost alb :)) . Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor oho... s-a saturat domnu luci sa vorbeasca lumea de el fara ca el sa fie prezent.:grin: bun venit printre noi nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Lucian din Urziceni si de ceva vreme urmaresc acest forum pentru ca tot sper sa achizitionez si eu un cazan sa ma dau pe coclauri. Inca sunt in discutii cu a mea sotie sa primesc aprobari si buget dar probabil cat de rapid o sa incep un topic pentru cumparare o masina. Momentan ce jucarii cu motor un Ford Mondeo (al meu) Golf 5(nevasta) si mai pentru teren APrilia Pegaso (motocicleta mea :D). O zi buna Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urban Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Urban Respekt :wink: Locatie: Ploiesti Ocupatie: Service & tuning 4x4 Masina: Chrysler Grand Cherokee 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FLORIN-SB Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara si bine vam gasit. Ma numesc Florin si sunt posesorul al unei Lada Niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
profesorul Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara,bine v am gasit!ma numesc dan si sunt noul posesor al unui nissan y60, lung,6.2 diesel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nju Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :c1Va salut pe toti, sunt George Botoi un membru nou pe forum dar nu asa nou in gasca am un Disco 2 din 2002 fara transformari majore inca. Cu unii dintre voi am mers in primavara la Sigjhisoara, cu altii m-am cunoscut la intalnirile de joi din Bucuresti. De acum inclo vom avea inca o cale de comunicare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TanaM78 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt detinator de PatrolY61 modificat. Nu sunt super cunoscator si de aceea m am logat ,,aici" pt a obtine cat mai multe raspunsuri pt intrebarile pe care le am. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mishu235 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, sunt Mihai din Brasov posesor de Tucson crdi, aspirant la o Toyota Land Cruiser 2006+. Am gasit forumul foarte util, cu raspunsuri la multe din nelamuririle mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pauloffroad Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Paul ,am un Jeep Cherokee xj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
freeboy Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Ma numesc Neacsu Ciprian din Baicoi Prahova si detin un Land Rover Freelander 1,8 benzina din 2001.Mai multe o sa aflati despre mine pe parcurs :tk Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor :c1Va salut pe toti, sunt George Botoi un membru nou pe forum dar nu asa nou in gasca am un Disco 2 din 2002 fara transformari majore inca. Cu unii dintre voi am mers in primavara la Sigjhisoara, cu altii m-am cunoscut la intalnirile de joi din Bucuresti. De acum inclo vom avea inca o cale de comunicare A dat D-zeu si ti-ai facut cont si tu. Bine ai venit George! Acum vei intelege mult mai multe din cele discutate la intilnirile de joi. Bafta! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ma numesc alex sunt pasionat al noroaielor , detin un Hyundai Galloper II 2.5d si 2 quad-uri Yamaha Blaster .:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea1900 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt membru nou pe forum si sunt posesorul unui suzuki vitara 1,6 16 valve santana din 1996 as dori o colaborare placuta va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc George,sunt din Simeria si sunt posesorul unui Suzuki Grand Vitara 2008. sper sa culeg si sa impartasesc informatii pretioase cu membrii forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Belci Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Salutare,ma numesc Alexandru Belciuganu si sunt din Constanta.Sunt sofer de cateva luni,am (doar) 18 ani si sunt elev in clasa a12-a. In mare parte conduc un Volvo C30 din 2008 cu motor de 1.6 pe benzina pe care il mai impart cu tata si mai rar conduc si un Audi A6 din 2010 cu motor de 2.0 diesel,masina mamei. Initial am inceput cu un Land Rover Freelander facelift din 2004 cu motor 2.0 diesel si am ajuns pe Volvo-ul actual,dar doresc sa-l vand si sa trec pe un Jimny 1.5 diesel,am citit destul de mult si a inceput sa-mi placa la nebunie masina.Sper sa pun mana pe unul simplu cat mai repede si sa-i aduc eu niste imbunatatiri si sa ies cu el la joaca. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casa duca Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! CASA DUCA Salutare ! Numele meu este Ciprian Duca, sunt din Ploiesti, ( pe forum CASA DUCA ) si vreau sa ma inscriu si eu ptr a participa la IMPOTMOLIADA. Va multumesc si ne vedem pe 17 dec! Editat Decembrie 11, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminel_dyz Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc Cercel Cosmin, sunt din Tr.Severin , MH....imi plac sporturile auto , o masina 4x4 inca nu am, in primavara sper sa achizitionez una ...pana atunci sper sa ma acceptati si asa... Toate Bune... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miaky Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Mihai si sunt din Ploiesti. Detin un Grand Cherokee dar nu l-am bagat pe offroad. La offroad ma dau cu motoarele de cross...cred ca am tot avut vreo 7 -8 ...si cu atv-ul . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
das Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor sal! eu sun Cristian din Constanta si sunt posesor de freelander 2 de ceva vreme.masina este un TD4 S DIN 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebik8 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt sebi din vaslui si sunt un posesor de l 200 din 2003. sper sa mearga struna acu ca are chiulosa noua... numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sbastty Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt arthur si urmaresc acest forum de ceva vreme chiar daca nu sunt posesor de 4x4. Am gasit informatii foarte folositoare aici si voi citi in continuare pe :cl :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smnviorel Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor,ma numesc simon viorel,sunt din constanta,proaspat posesor de vitara 2.0 benzina in patru usi, hidramata,din 1996,in stare destul de buna,cu rugina de rigoare,dar,e totusi masina pe care mi-am dorit s-o cumpar.am nevoie de ceva ajutor pt inceput pana ma familiarizez cu masina si sper sa am norocul sa-l capat.multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ncm77 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Cristi, sunt din Bucuresti. Am avut un ML 3200 din 1998 pe care l-am vandut. Acum caut un 4x4 ceva mai mic, economic, cu mai putina electronica!! Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Popescu Alin, sunt din Motru, am 36 ani, proaspat posesor de freelander td4 (2001). Este a 3 masinuta pe care am introdus-o in parcul pesonal si pot spune ca este ce-a mai tare (pentru mine), chiar daca cele dinainte au fost luate de noi. .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate