Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna. Sunt Daniel Sechei din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui opel frontera 2.0 l sport. Am achizitionat-o de curand si incep sa invat cum functioneaza si ce poate . Am experienta in ce priveste partea de motor si atat. am probleme cu diferentialul spate care huruie infernal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara domnilor tovarasi,

Sorin Dumitrache ma numesc si desi citesc pe forum de vreo doi ani, abia acum pot sa ma prezint pentru ca am cu ce ma, am cu ce!

Proaspat posesor de L200 - 2003 - American Sport 2 - miine poze, dupa ce imi ies numerele.

De profesie inginer constructii montaj in telecomunicatii in Bucuresti.

Conduc de la 13 ani pe coclauri, incepind pe Dacia lui tata ( af 1976 -merge si acum) si continuind pe santier cu ARO 244 - motor de Cimpulung si TV cu motor de Brasov. Alea m-au invatat mecanica, dar m-au si scirbit de diesel si de piese romanesti. Asa ca au urmat: Dacia 1310 Break -1998, Golf 2 - GTI - 1992, Seat Leon 20VT -2004 si moto Yamaha FZ6 -Fazer- 2007, Suzuki Intruder 1800- 2007. Ramin in dotare Seatul si Intruderul.

Acum, cu trecerea anilor, incep sa reapreciez masinile 4x4 mai old-school, deja viteza si rapiditatea se dau pe forta si tenacitate.

Deci, miine pozele "fiarelor" mele.

Link spre comentariu

IMG_0467.jpg.e1e2ba8a764caa8aed16123f6836efd9.jpg salut! ma numesc bogdan sunt din hunedoara am o iubita pe nume nissan patrol y60 4.2d si, ca si voi cei de pe club 4x4 am dezvoltat o pasiune pt OFFROAD!

Link spre comentariu

salut,

numele meu este florin, dar prieteni imi zic FLO sau GARCEA....

de pe 23.12.2011 m-am "imbogatit" cu un freelander......

mai multe detalii gasiti aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68843-masina-mea-freelander-2.0-di&p=764094#post764094

stima si respect

Link spre comentariu

Salut , sunt Florin, Bucuresti, 44 de ani, si de 4 ani conduc un Grand Cherokee Laredo 2,5 TD.

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard)
Link spre comentariu

Bine v-am gasit!

Eu sunt Seba, timisorean , inca nu detin un 4x4 dar ma chinuie de ceva vreme gandul sa-mi iau unul, asa ca momentan ma informez.

Link spre comentariu

Salut!

Conduc o Honda CR-V de cativa ani si sunt foarte multumit de ea, chiar si in ceea ce priveste performantele 4x4, desi nu e ea cea mai priceputa la off-road. Acum doi ani m-am inscris in HONDAFAN, un club foarte echilibrat si linistit dedicat Honda, unde am cunoscut ( si in realitate) multi oameni deosebiti. Stiam de existenta clubului vostru, dar m-am hotarat sa ma inscriu abia in seara asta, gandindu-ma ca acolo vorbim in principal, doar de Honda, aici vorbim de 4x4 si multe alte marci. Imi face placere sa va cunosc si sa speram intr-un schimb cat mai placut si util de informatii ! :tk

CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein
Link spre comentariu

Buna!!! Numele meu este Abrudan Alyna,am 23 de ani,sunt din Huedin,jud.Cluj, sunt asistenta medicala si detin si eu de vreo 2 saptamani un Nissan Navara din 2003.M-am inscris in acest forum din dorinta de a afla cat mai multe despre aceasta masina si de ce nu si despre altele.Orice informatie e bine venita.

Multumesc ca m-ati acceptat si sper sa avem o colaborare placuta!!!

Link spre comentariu

Salutare tuturor ,si La Multi Ani.Ma numesc marius,37 ani.Am inceput cu un aro 244 motorizare brasov,apoi ford.Acum am un explorer cu motor si cutie de pajero.Intentionez sa imi fac un upgrade : zil 131,sau pinzgauerr.....tatra 813.

Link spre comentariu

buna ziua si L amulti ani tuturor romanilor si nu numai, ma numesc gabriel leahu sunt din navodari dar momentan traiesc in basarabia si ma bucur sa gasesc un site un pot sa schimb idei sau sa ma pling de achizitia putin inspitrata pe care am facuto...un freelader 2002 1.8 benzina care m-a scos la pensie pina acum,cutie de viteza fisurat,2 arderi ale garnituri de chiuloasa ,etc

Link spre comentariu

salut tuturor sunt Razvan din Constanta posesor de BMW seria 730d din 2008 si de un vw touareg 5.0tdi sunt un mic fan de off-road succes tuturor

Link spre comentariu

Salut sunt Adrian din Cluj-Napoca ,detin un auto Hyundai Coupe 1,6 din 98 full option,am 38 de ani sunt tehnician Jocuri de noroc si automate cafea, pasiunea mea este pescuitul ,motociclismul si autoturismele de teren. Cu Stima Si Respect Va Salut Si Va Multumesc Ca Mi-ati Permis Sa Intru In Casa Dvs.

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Cristi, sunt pasionat de fenomenul offroad si nou venit in acest forum.

Doresc sa aflu cat mai multe informatii de la cei cu ''vechime'' in offroad si sper ca in scurta vreme sa-mi achizitionez si eu un vehicol cu capabilitati offroad care sa-mi permita sa ma alatur voua.

Am participat la recent organizata Impotmoliada 2011 in calitate de copilot pe una din masinile inscrise in concurs si am ramas impresionat de calitatile organizatorice si de prestatia concurentilor.

A fost o experienta unica, sper sa mai pot veni si la alte concursuri, macar ca si spectator pana voi gasi echipamentul adecvat pentru participare efectiva.

Multumesc si va doresc multi kilometri pe traseele frumoase ale tarii!

"Good goods are never cheap / Cheap goods are never good"
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare