silviuv2003 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sarmasanu Silviu din Bucuresti. Am un Nissan Parol si in curand sper sa ii fac si ceva modificari de offroad. :banana Un Nissan Patrol te face invingator oricunde te-ai afla!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simionres Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Robert, locuiesc in Voluntari si detin un Freelander V6 2500 din 2001 Land Rover Freelander 2001 V6 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Dan, locuiesc in Bucuresti. Am o Nissan care ma poarta pe dealuri si munti de vreo 3 ani. O zi buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane_Fane Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Fane din Bucuresti si am un Opel Frontera Sport 2.0i motor C20NE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel sechei Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Sunt Daniel Sechei din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui opel frontera 2.0 l sport. Am achizitionat-o de curand si incep sa invat cum functioneaza si ce poate . Am experienta in ce priveste partea de motor si atat. am probleme cu diferentialul spate care huruie infernal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsorin37 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara domnilor tovarasi, Sorin Dumitrache ma numesc si desi citesc pe forum de vreo doi ani, abia acum pot sa ma prezint pentru ca am cu ce ma, am cu ce! Proaspat posesor de L200 - 2003 - American Sport 2 - miine poze, dupa ce imi ies numerele. De profesie inginer constructii montaj in telecomunicatii in Bucuresti. Conduc de la 13 ani pe coclauri, incepind pe Dacia lui tata ( af 1976 -merge si acum) si continuind pe santier cu ARO 244 - motor de Cimpulung si TV cu motor de Brasov. Alea m-au invatat mecanica, dar m-au si scirbit de diesel si de piese romanesti. Asa ca au urmat: Dacia 1310 Break -1998, Golf 2 - GTI - 1992, Seat Leon 20VT -2004 si moto Yamaha FZ6 -Fazer- 2007, Suzuki Intruder 1800- 2007. Ramin in dotare Seatul si Intruderul. Acum, cu trecerea anilor, incep sa reapreciez masinile 4x4 mai old-school, deja viteza si rapiditatea se dau pe forta si tenacitate. Deci, miine pozele "fiarelor" mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariomada Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Topic de prezentare a membrilor salut, sunt mario din bacau si doresc sa achizitionez un land cruiser. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raul_tdi Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt din Brasov , momentan conduc un touareg 2.5 tdi. , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LEGION Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc bogdan sunt din hunedoara am o iubita pe nume nissan patrol y60 4.2d si, ca si voi cei de pe club 4x4 am dezvoltat o pasiune pt OFFROAD! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_andrey86 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, numele meu este florin, dar prieteni imi zic FLO sau GARCEA.... de pe 23.12.2011 m-am "imbogatit" cu un freelander...... mai multe detalii gasiti aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68843-masina-mea-freelander-2.0-di&p=764094#post764094 stima si respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Florin, Bucuresti, 44 de ani, si de 4 ani conduc un Grand Cherokee Laredo 2,5 TD. E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
init Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Eu sunt Seba, timisorean , inca nu detin un 4x4 dar ma chinuie de ceva vreme gandul sa-mi iau unul, asa ca momentan ma informez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogutza Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sunt Gabi detin un mk1 3000v6 fac offerod de 6 ani si tare imi place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WillyCR-VFAN Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Conduc o Honda CR-V de cativa ani si sunt foarte multumit de ea, chiar si in ceea ce priveste performantele 4x4, desi nu e ea cea mai priceputa la off-road. Acum doi ani m-am inscris in HONDAFAN, un club foarte echilibrat si linistit dedicat Honda, unde am cunoscut ( si in realitate) multi oameni deosebiti. Stiam de existenta clubului vostru, dar m-am hotarat sa ma inscriu abia in seara asta, gandindu-ma ca acolo vorbim in principal, doar de Honda, aici vorbim de 4x4 si multe alte marci. Imi face placere sa va cunosc si sa speram intr-un schimb cat mai placut si util de informatii ! :tk CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudan alyna Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna!!! Numele meu este Abrudan Alyna,am 23 de ani,sunt din Huedin,jud.Cluj, sunt asistenta medicala si detin si eu de vreo 2 saptamani un Nissan Navara din 2003.M-am inscris in acest forum din dorinta de a afla cat mai multe despre aceasta masina si de ce nu si despre altele.Orice informatie e bine venita. Multumesc ca m-ati acceptat si sper sa avem o colaborare placuta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_kamaz Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ,si La Multi Ani.Ma numesc marius,37 ani.Am inceput cu un aro 244 motorizare brasov,apoi ford.Acum am un explorer cu motor si cutie de pajero.Intentionez sa imi fac un upgrade : zil 131,sau pinzgauerr.....tatra 813. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 salut Remus din Cluj am un Mitsubishi Pajero din 90 ma prins si pe mine microbul asta offroad foarte raspandit asa ca m-am internat si eu aici :D sanatate tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel leahu Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua si L amulti ani tuturor romanilor si nu numai, ma numesc gabriel leahu sunt din navodari dar momentan traiesc in basarabia si ma bucur sa gasesc un site un pot sa schimb idei sau sa ma pling de achizitia putin inspitrata pe care am facuto...un freelader 2002 1.8 benzina care m-a scos la pensie pina acum,cutie de viteza fisurat,2 arderi ale garnituri de chiuloasa ,etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wan Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor sunt Razvan din Constanta posesor de BMW seria 730d din 2008 si de un vw touareg 5.0tdi sunt un mic fan de off-road succes tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndriChirita Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Chirita Tudor Andrei, sunt din Iasi si m-am inregistrat pe Forum in speranta ca voi gasi o caroserie completa pentru un Nissan Patrol GR 2,8 TD 1992 Tip 4+1. Va multumesc ca m-ati acceptat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_cluj Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Adrian din Cluj-Napoca ,detin un auto Hyundai Coupe 1,6 din 98 full option,am 38 de ani sunt tehnician Jocuri de noroc si automate cafea, pasiunea mea este pescuitul ,motociclismul si autoturismele de teren. Cu Stima Si Respect Va Salut Si Va Multumesc Ca Mi-ati Permis Sa Intru In Casa Dvs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_m Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Florin, din Bucuresti, detin 2 autoturisme, din pacate nici unul nu e offroad. Doresc sa ma informez in vederea achizitionarii unui vehicul tot-teren exclusiv pentru hobby... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
off-road Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Costel ma numesc, sunt din Calarasi de meserie sofer de TIR si de doua saptamani am achizitionat o Navara 2.5 din 2003. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, ma numesc Iulian Andrei, sunt din Campulung- Muscel si posesor al unui Jeep Cherokee Jamboree 2.5 injectie multipunct din 1994. De asemenea mai detin un C3 si un P601 din 1969. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Cristi, sunt pasionat de fenomenul offroad si nou venit in acest forum. Doresc sa aflu cat mai multe informatii de la cei cu ''vechime'' in offroad si sper ca in scurta vreme sa-mi achizitionez si eu un vehicol cu capabilitati offroad care sa-mi permita sa ma alatur voua. Am participat la recent organizata Impotmoliada 2011 in calitate de copilot pe una din masinile inscrise in concurs si am ramas impresionat de calitatile organizatorice si de prestatia concurentilor. A fost o experienta unica, sper sa mai pot veni si la alte concursuri, macar ca si spectator pana voi gasi echipamentul adecvat pentru participare efectiva. Multumesc si va doresc multi kilometri pe traseele frumoase ale tarii! "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate