cherokee3 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt alin si sunt nou pe forum si in ale off-roadului , de curand am achizitionat cu grand cherokee an 93 4000 cmc 180 c si momentan sunt in cautare de piese va salut si numai bine Editat Ianuarie 24, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Online.Autostop Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Anul 2012 incepe cu temperaturi joase ... Ninge afara ...nu mai e vreme de lucrat in curte ...sa ne ploua in gat ... Un grup de entuziasti ne-am gandit ca "decat sa ne fie rau, mai bine sa ne fie bine" si ne-am luat inima in dinti si am inchiriat o hala in sudul capitalei (zona Glina) ...Ne-am apucat in tromba de fiarele noastre, sa le flexuim, sa le dam cu smac, sa schimbam amortizoare si arcuri, sa facem diverse lucrari pe care in trecut am platit bani destui ... In timp ce lucram la masini ...ne gandeam si dezbateam o idee: in ce directie sa ne indreptam? Business? Nu ...toti avem o sursa de venit ...Hobby ...da! Atunci ne-a venit ideea "Online.Autostop" un "business de hobby" ca sa zicem asa ... Sa va spunem in cateva cuvinte ce inseamna asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69237-2012-Cautam-colegi-de-garaj&p=769541#post769541 Editat Ianuarie 24, 2012 de Online.Autostop 0768.084.101 - Cosmote ; 0720.321.825 - Vodafone ; 0746.925.916 - Orange Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebetto Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut de la Ploiesti ! Ma numesc Eugen Constantinescu (Bebetto) am o Toyota lj 73 si fac parte din gasca de la Ploiesti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si bine ai venit Eugen!!! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ,sunt Mircea, si vreau sa-mi cer scuze ca m-am prezentat asa tarziu.Sunt din Tg-Jiu si am ca prieteni de nadejde un Nissan k 160 lung pregatit de expeditii,si un Samurai de1,3 la care inca mai lucrez la detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lucius Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Ma numesc Lucian, sunt din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero II. Am amici care se dau de ceva vreme pe forumul acesta, dar eu din motive financiare inca nu mi-am rupt masina f tare prin noroi si zapada (nu ca nu as face-o) . Initial am cumparat masina pt iesiri in natura, ceva mai blande dar cochetez si cu ideea de a trec la ceva mai serios ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adeona Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Numele meu este Paul Ciudin, sunt din Constanta, posesor al unui Grand Cherokee 3.0 CRD din 2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor da- cu scuzele de rigoare, un nou membru timid isi face aparitia- sunt radu, din cluj, tocmai am achizitionat un nissan patrol 97, scurt......sa avem noroace de ele. mailul meu - iradu2002@yahoo.com sau id mess iradu2002 bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stelu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Ionut si sunt din Bucuresti. Acum caut masina vietii mele. Vedem ce iese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alanegru Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt din Bucuresti , momentan conduc un Suzuki Vitara '96 :grin: Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radanu Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna tuturor.Ma numec Radu , locuiesc in Cluj Napoca , si momentan conduc un Land Rover Freelander an 1999 , 2L diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fabyo_ger Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) daihatsu feroza buna seara la toata lumea ma numesc radu si sunt din covasna nu fac off road dar imi place sa urc pe coclauri. Editat Ianuarie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitrea_d Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Mitrea Dacian, trecut de 40 de primaveri, casatorit, doi copii, Bucuresti. La buna vedere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arescip Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Ciprian din Bucuresti, in cautare de un 4X4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stofarius Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Marius, ma gasiti pe Bucuresti - Ploiesti de regula, sunt posesor de Octavia 2 TDI :) In prezent ma gandesc sa achizitionez un 4x4 in curand, momentan inca analizez sa fiu sigur ca iau o decizie buna :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calinush Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Calin de pe langa Oradea, proaspat posesor al unui LR Freelander 2002 TD4.Doresc sa cunosc cat mai multe din tainele masinilor 4x4 cu insistare pe LRFL, dar nu o pot face singur decat cu ajutorul vostru. Poze cu masina inca nu am.Daca mai sunt si alti posesori de prin zona mea mi-ar place sa-i cunosc si live. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Ioana, de curand am intrat in club si nu numai dar am si cumparat Vitara lui nessum. Super masinuta! :grin: Sa o stapanesti sanatoasa si sa te duca pe unde doresti! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
memyselfandI Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma umesc Andrei, momentan 4x2, dar cu putin noroc voi remedia acest mic inconvenient :) Salutari tuturor si un 2012 plin de noroi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaurus Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Radu si am un Land Rover Freelander 2.0 diesel din 2000, proaspat adus din Olanda, cat despre off-road, ramane de vazut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orf3us Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Vlad, sunt din Bucuresti si sunt dependent al sporturilor cu motor. Mi-am vandut masina de raliu de curand si intentionez sa-mi achizitionez un 4wd pt off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SAXA Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Andy si momentan nu am o masina 4x4..... dar am sperante . Imi place insa sa urmaresc ce scriu cei ce au experienta si sa mai aflu noutati in domeniu . Ma bucur ca pot fi printre voi macar asa teoretic , momentan . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_stere Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Ma numesc Alexandru, din Bucuresti si gasesc forumul foarte interesant. Fun Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Ciprian. De cateva zile am reusit sa imi indeplinesc un vis mai vechi. Se cheama Samurai. Am inceput sa studiez cu interes forumul pentru a-mi face o idee despre ceea ce am nevoie pentru a putea face din Samurai un offroader adevarat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Arkan1980 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Arkan! O sa am de un LC120 VIP. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kiwy24 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Bogdan, sunt din Craiova. Am o Honda CR-V din 2004. Ma ocup cu agricultura. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate