satiriadis Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Ma numesc ionut, am 33 de ani pasionat de offroad. Sunt din Bucuresti. Editat Februarie 7, 2012 de satiriadis Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanM Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Razvan, am o Toyota RAV4 si caut sa-mi cumpar un 4x4 mai mare cu care sa ma pot duce la pescuit fara sa-mi fie frica ca raman pe malul baltii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielnastac Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Dan, posesor al unui Suzuki Jimny, sunt din Bacau, ma primiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bn-10-tir Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Timi, am din decembrie un Y61 3,0DI, si acum am in ce baga bani cu nemiluita, ... o sa va bazai cu o gramada de probleme ! succes tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danhati Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Eu sunt Dan, un nou venit in lumea 4x4 ... m-am decis sa activez pe acest forum pentru a capata cunostintele de baza si pentru a ma ghida in achizitia unei masini 4x4 (pana in prezent sunt fan Jeep - dar parerile se pot schimba in functie de ce aflu aici) Orice sfat imi este util ... Cu respect, Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sindrom Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Nume: Teodor Varsta: 25 Profesie: inginer Auto: Peuget 206 2.0hdi, cp..ceva mai multi de 90, masina mica si nebunatica si aproape de pamant. Planuri de viitor: Masina de Iarna--> un mic caraus 4X4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor koteles cristian jibou 30 ani fan 4x4 masina multe printre care si un wrangler 4.0 din 1999 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FloB Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Florin, sunt proaspat in club. Nu am o masinuta, inca. Sunt in cautare, atat in tara cat si afara. Pasiuni: mecanica, vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentins1642944615 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua , ma numesc Valentin intentionez sa achizitionez un Patrol si sa il modific cat mai aproape de un arctic truck. Am avut un patrol y61 iar acum ma zbat prin zapada cu un Duster care ma surprinde in mod placut . Am intrat pe acest forum pentru a imi imbogatii cunostintele despre y61 si pentru a cunoaste pasionati in acest domeniu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellob Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Nelu, 44 de ani. De 2 ani am un Jimny cabrio. Sunt multumit de masina si de cum se descurca offroad. O sa va intreb pe forum despre cum pot rezolva sau cum a-ti rezolvat voi diferse probleme, pe unde gasiti voi piese care vad ca sunt foarte scumpe pentru Jimmy. Meseriasi care se pricep la Jimny gasesti mai putin, chiar cei de la reprezentanta nu se prea pricep prea bine asa ca tot intre noi daca ne ajutam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANNDO Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor, sunt din Bucuresti si sunt proaspat posesor de un 4x4 Lada Niva ..din 2004 si ma stradui si eu sa fac din.........sa si trosneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Seleniu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Salutare! Salutare tuturor! Ma numesc Leo, sunt din Dr.Tr. Severin! Monentan nu detin niciun fel de masina 4x4 desi sunt pasionat de ele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_m Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, momentan nu detin un 4x4, dar sper sa vina... Piese auto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, momentan nu detin un 4x4, dar sper sa vina... ....Adica speri "sa vina" masina din semnatura ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
broschi2002 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai Florea , informatician din cluj, am un freelander td4 2005, sunt fan Land Rover si offroad, cel mai mult ma intereseaza cum sa imi intretin si sa imbunatatesc masina care o am. Freelander td4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ice Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor Numele meu este Carasel Carol sunt din Turda .In acest moment nu am nici un 4*4 dar sper in curand sa fiu si eu fericitul posesor al unui 4*4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florynu Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare . Ma numesc Florin , sunt din Cluj , 4X4 nu am deocamdata desi imi doresc , de condus mai bag pe BMW-ul lui taicameo sau ATV in rest asteptam vremuyri mai bune . Stima si respecte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Suceava, ma numesc Adrian si am un pick-up L200. Stima:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimus Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt din bucuresti , putin peste 40 ani ... si viitor posesor de 4x4 .... dusmanul nu te poate injunghia pe la spate niciodata !!!! dar un prieten .......??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ttl Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare de la Timisoara. Numele meu este Attila :) Viitor posesor de 4x4 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Lucian, sunt din Bucuresti si proaspat posesor de Nissan Patrol Y60 si Nissan Terrano. Am preluat microbul de la varul meu GPScu. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_p Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Adi, din Bucuresti, si sper sa fiu posesor de 4x4 cat mai curand. Pana una, alta, o sa ma familiarizez cu forumul pentru a nu posta gresit. Despre mine: ofiter bancar (plati electronice) si webdesigner in timpul liber. Momentan, posesor de Logan modificat rally (aproape complet) si Peugeot 307. Tind spre o masina din seria Patrol, un Y60, Y61 sau un GR3. Editat Februarie 9, 2012 de ady_p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt Iacob din Bistrita, stundent ultimu an si am si io un freelander 2.0 TDI. :) apreciez initiativa celor care au creat acest forum. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucianalbu Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Respectele mele tuturor ! Respectele mele tuturor, ma numesc Lucian Albu, sunt din Bucuresti, din pacate inca nu sunt posesor de masina 4x4 dar lucrez la acest aspect. Am auzit de acest forum dedicat si cred ca este locul perfect unde pot gasi sfaturi si sugestii in domeniu. Acum posed un Cadillac BLS pe benzina bun pe sosele si cred ca a venit timpul sa imi cumpar cat mai curand o masina 4x4. Ceea ce as vedea eu ca obtiuni ar fi Nissan Patrol 2005, Toyota Land Cruiser si Mitsubishi Pajero dupa 2008. Astept cu mare interes sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Respectele mele tuturor ! Respectele mele tuturor, ma numesc Lucian Albu, sunt din Bucuresti, din pacate inca nu sunt posesor de masina 4x4 dar lucrez la acest aspect. Am auzit de acest forum dedicat si cred ca este locul perfect unde pot gasi sfaturi si sugestii in domeniu. Acum posed un Cadillac BLS pe benzina bun pe sosele si cred ca a venit timpul sa imi cumpar cat mai curand o masina 4x4. Ceea ce as vedea eu ca obtiuni ar fi Nissan Patrol 2005, Toyota Land Cruiser si Mitsubishi Pajero dupa 2008. Astept cu mare interes sfaturi. Bine ai venit Lucian! :W In sfarsit mai avem un membru cu Cadillac in afara de mine. :)) Nu mai sunt singurul PIMP de aici. :)) Cat despre 4x4, axeaza-te pe Nissan Patrol sau pe Toyota Landcruiser. Parerea mea... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate