alien Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor, sunt Cisu din Timisoara, si de ceva timp citesc acest forum deoarece ma bate gandul sa-mi achizitionez un 4x4 pt. mers cu familia la ski. Cu ajutorul vostru sper sa pot alege modelul care ma va coafa cel mai bine. Editat Ianuarie 30, 2012 de alien Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomiflex Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor buna la toti Sunt din Alba Iulia , am 35 de ani si sunt posesorul unei TOYOTA HI LUX din 1996 . Este deocamdata stock dar sper ca voi ajunge destul de departe cu ajutorul vostru . Editat Ianuarie 30, 2012 de tomiflex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b27ctl Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Topic de prezentare a membrilor Sunt Marian din Bucuresti. Am doua Land Rover Discovery din 1997, identice. Una este luata de noua si are 89000 km (este masina de iarna in general). A doua am luat-o de un an, pentru piese. Functioneaza perfect si ma gandesc cu groaza ce o sa fac daca o sa am nevoie de o piesa din ea, pentru ca imi e "mila" sa o "stric"! A doua am inmatriculat-o in Bulgaria, are drept de circulatie! Pentru a o tine in "forma" o mai imprumut prietenilor! Editat Ianuarie 31, 2012 de b27ctl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare offroad-istilor, sunt Remus din Cluj-Napoca, foarte pasionat de mersul in teren accidentat si pe drumuri rele(majoritatea din tara noastra) si asta cu orice tip de vehicul. Deocamdata am numai 2 motociclete de teren: O Honda CR250 full cross si Honda NX Dominator 650 mai soft dar perfecta pt drumuri rele, am mai mers si avut de a face cu masini cu tractiune integrala, dar inca nu am detinut una, si recunosc ca, nazuiesc la un Mercedes-Benz G-klasse cu orice motorizare in special modelul W460. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xadix Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Ma numesc Adi,si masina mea este un Mitsubihi Pajero 2.5 din 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinul Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Prezentare Salut ! Ma numesc Calin, sunt din Braila, am o Lada Niva 1,7, o folosesc pe teren dar si pe asfalt. O am de noua, din 2007, pana acum am facut cu ea 135 000 km si DA, m-am lovit de probleme cu ea ca voi toti. Chiar din ce am citit pe forum asa pe fuga, am vazut ca toate "problemele" intalnite pana acum le-au avut majoritatea. Trebuia sa va gasesc mai demult.. Abia nu-mi mai strofocam creierii sa-i dau de cap (ca mecanicii din zona nu stiu mai multe decat mine). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axel_ro81 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Alex si am 30 de ani. Ma pasioneaza tot ce e 4x4 si intentionez sa-mi cumpar un Wrangler 2.5i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut de la vecini! Sunt Pavel, reprezint club offroad 4x4 din R.Moldova Despre noi - http://4x4.md Majoritatea informatiei prezentat la limba rusa dar este multe foto :) Avem si un grup pe facebook http://www.facebook.com/pages/4x4-Club-Moldova/128186360548107 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut de la vecini! Sunt Pavel, reprezint club offroad 4x4 din R.Moldova Despre noi - http://4x4.md Majoritatea informatiei prezentat la limba rusa dar este multe foto :) Avem si un grup pe facebook http://www.facebook.com/pages/4x4-Club-Moldova/128186360548107 Vecini sunt altii, voi sunteti fratii nostri ! :W:cl:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor mersi :))))))))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor klexxule, ma faci inca o data sa imi para rau ca din limba rusa am ramas doar cu literele chirilice. Dar tot o sa urmaresc canalul vostru facebook. Macar pozele si filmele. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanebecks Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, ma numesc Stefan si mai mult ca sigur un viitor coleg de pasiune molipsitioare ca a voastra. Mi s-a pus pata pe un LC 120 si mai mult ca sigur imi voi lua unul cat de curand.Sper ca pe viitor sa gasesc sfaturi de la voi pentru un novivce ca mine in ale off-road-ului.Respect pentru pasiunea voastra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor klexxule, ma faci inca o data sa imi para rau ca din limba rusa am ramas doar cu literele chirilice. Dar tot o sa urmaresc canalul vostru facebook. Macar pozele si filmele. In viitor o sa fac si un description la limba Romana :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan G Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Stefan, locuiesc in Bucuresti. Momentan nu pot spune ca sunt in randul celor cu 4x4, insa studiez piata si ofertele. Orice sugestii sunt bine venite, mai ales ca majoritatea modelelor de masini de teren in ultimii ani se transforma in SUV-uri, renuntand la transmisia 4x4 clasica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bakus Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Laci, sunt din Brasov, dar in prezent student la Cluj-Napoca. Din septembrie 2011 detin un Suzuki Vitara din '92 (adus din Olanda in august), care in momentul de fata se afla acasa, la BV, din doua motive: 1. nu este inca inmatriculat (am scos doar un singur rand de numere rosii),dar sunt in proces cu statul pentru taxa auto :uameni 2. nu am inca nici anvelope de iarna, insa pana iarna viitoare imi voi cumpara (nu am dispus nici de fonduri pentru gume cei drept, insa masina fiind neinmatriculata oricum doar doua luni as fi putut circula cu ea):P Urmeaza ca din martie-aprilie sa incep sa schimb sau sa adaug cate ceva la masina, in functie de buget. :P Va salut, o seara frumoasa! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan12000 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor .. Ma numesc Bogdan si suntposesorul unui suzuki samurai Ma pasioneaza foarte tare off road Pasiunea asta a venit cu ceva vreme in utma cand aveam un nissan patrol GR 3300 cc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LILIACU Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE, MA NUMESC CRISTIAN, AM 30 SI CEVA DE ANI. AM O TOYOTA LAND C. j7 DIN 1986 SI SUNT PASIONAT DE COCLAURI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE, MA NUMESC CRISTIAN, AM 30 SI CEVA DE ANI. AM O TOYOTA LAND C. j7 DIN 1986 SI SUNT PASIONAT DE COCLAURI Te rugam sa nu mai scrii cu litere mari ! In limbaj de internet se intelege sa tipi la interlocutor !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt razvan si am 33, sunt pasionat de offroad, inca nu am jucarie dar cochetez un un LR2 TD5 din 2002, sa vedem ce iese! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinIonescu Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut . ma numesc Catalin stau in Bucuresti si sunt posesorul unui Nissan Terrano 2 din 2001 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony75 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua lume buna . ma numesc Toni si sunt din Iasi , am un Freelnder 2 din 2007 si voi posta o problema care o am la motor la sectiunea Freelander unde astept parerea unora care sau confruntat cu asa ceva sau pot sa-mi dau un sfat . Va multumesc , si cati mai multi fani!!! :tk :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare mebrii ai clubului! Numele meu e George, am un Jimny, am avut un Aro 10 si conduc deseori un UAZ 469B al unui prieten. Imi place muntele, imi plac excursiile si nu prea ma impac bine cu mecanica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-xbike Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Razvan din Timisoara sunt,am un range rover p38 si sunt nou in acest domeniu,dar imi place si sper sa aflu cat mai multe de la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianozana Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Iulian din Bucuresti nou membru pe forum si momentan nu am cu ce masina sa ma laud dar voi incerca sa nu va dezamagesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi hereg Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, tuturor sunt cristi,locuiesc in caracal si am un freelander 1 din 2001 diesel in 3 usi. imi place muntele si imi plac si iesirile cu rulota . este primul suv pe care il am si acum invat despre el. o zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate