Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut! Sunt Alin din Turda. Am un Nissan Terrano din 2007 si cunosc bine zona Cheile Turzii.

Salut sunt Bogdan din Bucuresti.Misto zona de care vorbesti...poate trimeti si tu (cand ai timp niste poze cu niste trasee ,locuri de cazare etc..ce-ti trece tie prin cap ca ar trebui sa stie un turist...poate si vreo ruta pe care ai parcurs-o si ti-a placut...multumesc anticipat...poate la vara ne si vedem pe acolo...:2dr si bem o bere rece...vorbim pe PM ...

0744.374.122.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut! Sunt Florin din Ploiesti si intentionez achizitionarea unui 4x4. Sper ca aici sa gasesc multe informatii care sa ma ajute in luarea unei decizii!

Depinde ce vrei sa faci cu 4x4...concursuri...plimbari asfalt-padure ...vrei masina de familie...Sfatul pe care pot sa ti-l ofer este sa-ti stabilesti un buget si sa iei in calcul 2-3 tipuri de 4x4 in functie de profilul tau personal...

Cu prietenie si bine ai venit (nici eu nu-s prea vechi pe-aici...)

bogdan:h5

0744.374.122.
Link spre comentariu

Pai asta si vreau, sa o schimb, dar nu stiu cu ce. Ma gandeam ca poate primesc vreun sfat, cu ce as putea sa o inlocuiesc.

Posete, pantofi, alta masina, o sticla de Jack Daniels ...?

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Sunt Adi si sper sa obtin si sa dau sfaturi utile pentru orice 4x4

Sunt posesorul unui Land Rover Discovery III 2.7 TDV6 / 2009 care consuma enorm de mult.

Link spre comentariu

Salut sunt Ionut, am 25 de ani si de 1 an mi-am pus in cap sa-mi cumpar 1 4x4 pentru pescuit, vanatoare , plimbari in natura. Din totdeauna mi-au placut masinile de teren nu suv-urile:ha:. Sper ca in vara asta sa imi achizitionez ori un Jimny ori o Niva totul rezumanduse la buget si ce gasesc la momentul respectiv. Sper sa ne vedem la iesirile de prin jurul Bucurestiului si nu numai . Va salut si drumuri cat mai multe in natura.

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Salut sunt Ionut, am 25 de ani si de 1 an mi-am pus in cap sa-mi cumpar 1 4x4 pentru pescuit, vanatoare , plimbari in natura. Din totdeauna mi-au placut masinile de teren nu suv-urile:ha:. Sper ca in vara asta sa imi achizitionez ori un Jimny ori o Niva totul rezumanduse la buget si ce gasesc la momentul respectiv. Sper sa ne vedem la iesirile de prin jurul Bucurestiului si nu numai . Va salut si drumuri cat mai multe in natura.

JImny e haios...LADA NIVA e facuta de "Ivan" mai robusta si e si 4x4 permanent...depinde ce vrei de la masina...daca de pescuit parca as merge pe mana lui LADA...chiar daca e urita ...e teapana...le stiu de cind eram mic...

cu respect

bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

prezentare edy

Multumesc soimu pt amabilitate. Am incercat sa postez o prezentare la prezentare membri dar n-am reusit, asa ca o s-o postez aici. Sunt Edy, sunt din bucuresti, sunt pasionat de vanatoare la maxxim si prin drumetiile mele am inceput sa fac off road fara sa vreau. Am o toyota hilux 2009, e foarte misto dar e lunga, asa ca mi-am luat si un samurai super preparat de pe site ul asta. Asa am ajuns aici. Am ramas uimit de ce face samuraiul ( am mai rasturnat 2 vitara in ultimul an prin muntii orastiei ). Sunt pasionat si de echipament, am o colectie de cutite, am vazut ca tu esti profesionist, asa ca am intrebat! Poate imi faci si mie un cutit personalizat! Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Ma numesc Nicu, am 40 de ani sunt din Focsani si vreau sa ma alatur voua, celor din :cl cu speranta de a ma integra, implica si cunoaste cat mai multe din acesta miscare! Va multumesc!

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Ma numesc Gaby, am 30 de ani sunt din cluj si vreau sa ma alatur voua, celor din club 4*4: cu speranta de a ma integra, implica si cunoaste cat mai multe din acesta miscare! Va multumesc!http://forum.club4x4.ro/images/smilies/grazie.gif

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Ma numesc Eduard, am 40 de ani sunt din Bucuresti si vreau sa ma alatur voua, celor din cu speranta de a ma integra, implica si cunoaste cat mai multe din acesta miscare!De asemenea sunt interesat sa achizitionez un Land Rover Disco2 si daca ma puteti ajuta cu sfaturi! Va multumesc!

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Ma numesc Nicu, am 40 de ani sunt din Focsani si vreau sa ma alatur voua, celor din :cl cu speranta de a ma integra, implica si cunoaste cat mai multe din acesta miscare! Va multumesc!

Montero...sa-ti traiasca sa infloreasca...si sa-l folosesti cum vrei tu...cu placere...

Suntem cam cu aceeasi masina...

respect bogdan:2dr

0744.374.122.
Link spre comentariu

Salutări tuturor membrilor:cl.

Numele meu este Claudiu, sunt din jud.Alba, dar lucrez in Petroşani.

Sunt posesor al unui Aro10.4, motorizare Renault 1,9 Td fara intercooler, care este maşina mea de zi cu zi, dar şi de off-road, iar pâna la prezentarea maşinii, o puteţi vedea in acţiune pe youtube aici :

Sper să fiu colegul vostru multă vreme de aici incolo :tk

Link spre comentariu

Salutări tuturor membrilor:cl.

Numele meu este Claudiu, sunt din jud.Alba, dar lucrez in Petroşani.

Sunt posesor al unui Aro10.4, motorizare Renault 1,9 Td fara intercooler, care este maşina mea de zi cu zi, dar şi de off-road, iar pâna la prezentarea maşinii, o puteţi vedea in acţiune pe youtube aici :

Sper să fiu colegul vostru multă vreme de aici incolo :tk

Salut si bun venit!Spor la treaba si la ...noroi!!!:h5

0744.374.122.
Link spre comentariu

Voie buna dragilor!

Ma numesc Sorin Niculae,am un atelier de confectii metalice(fier forjat) in Bucuresti si ma gindesc din ce in ce mai serios la posibilitatea de a avea o Lada Niva 4X4 mai ales pentru santierele prin care umblu.

Sper sa gasesc ceea ce caut cit mai repede,ca vorba aia:vorba lunga.....saracia omului!

Sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

salut ma numesc Ciprian si sunt din iasi am 25 de ani, sunt administratorul unui parc de dezmembrari VOLVO, sunt casatori si viitor tata :)

si din dorinta de am informa cat mai corect am ajuns pe acest forum.

eu in domeniul meu de activitate si in zona unde locuiesc eu am nevoie de un 4x4 c-am 75% din perioada anului. am nevoie de un 4x4 ca sa imi pot agata platforma grea de 1tona si sa pun pe ea o un volvo cu o greutate intre 1.8 tone si 2.3 tone in functie de model.

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Mircea, am avut placerea sa particip in ultimii ani la iesiri off road, si m-am imbolnavit. :)

Sunt fericit ca mi-am achizitionat masina ce mi-o doream, un Pajero mk2 SWB, pe care urmeaza sa-l incalt si sa-l pregatesc de teren.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare