Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna

Ma numesc Marginean Cristian sant din Deva ,

recunosc ca nu sant un impatimit al off road ,dar imi place sa ies cu Nissanul meu Terrano R20 pe dealuri si pe drumuri neutilizate sau forestiere .

Imi place sa imi bag nasul la orice se poate repara deaceea am un mini serrvice cu tot ceea ce i trebuie uni service ,ma refer la scule si aparate

Mai pot spune ca imi place sa comunic cu ceilalti pasionati de mecanica si ma bucur cand pot da sfaturi sau pot ajuta pe cei care au nevoie :tk:cl

IMG_0461.thumb.jpg.84cecbceffcb41687ba7b1a3103ea866.jpg

Editat de crimpex
introducere poza cu nissanul meu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Sunt Florin, sunt nou in ceea ce priveste masinile 4x4 (vreu sa-mi iau un Jimny) nu si in ceea ce priveste traseele 4x4 pe care le-am facut din greu in limita posibilitatilor unui Opel Corsa b. Sunt pasionat de flyfishing.

Link spre comentariu

salut

sunt Bandesz,sunt din Tg.Secuiesc am un Suzuki Samurai din 93

sunt un fan suzuki dar precis ca sunt si altele mai bune

i-mi place offroadul sper sa ne distram impreuna

multumesc:cl20120208171.jpg.7ec0f0950795860bdd04c709954cf0a3.jpg

Link spre comentariu

Salut!

Suntem clubul GTC MotorSport din Bucuresti. Vom fi prezenti pe forum si vom incerca sa va tinem la curent cu actiunile noastre.

Mai multe despre noi puteti vedea / afla in capitolul GTC MotorSport din sectiunea de cluburi sau pe site-ul nostru.

Ne vedem la Start!

Link spre comentariu

Buna , ma numesc Alina sunt dn Ploiesti si am achizitionat de curand un Land Rover Freelander (LN) nu sunt o mare cunoscatoare de masini 4x4 dar sper sa invat cate ceva despre ele cu ajutorul vostru .

Photo-0092.thumb.jpg.9e97705b33643519d821e5e7a2c7de24.jpg

Photo-0093.thumb.jpg.be920f4139d8bc54c4b4c06de1dd4819.jpg

Photo-0097.thumb.jpg.e39ca4ac4b7f509afea21a19e806d1e5.jpg

Photo-0099.thumb.jpg.a0cf6291a943cc54afe85a482abe7a31.jpg

1449630229_(KGrHqR!hIE7SqqvtqnBPDgKFWy-!_27.jpg.27da34b423b75a923df09f9e73b6213c.jpg

Editat de Alina
candy
Link spre comentariu

Sal'tare toata lumea :grin:

Numele meu este Paul, sunt din (de langa) Alba Iulia si imi place mult acest forum :cl ... Momentan sunt in Anglia (doar pentru achizitionarea unui Land Rover Discovery). :al am nevoie de ajutor si sfaturi (am citit si alte posturi), dar vreau ceva cat se poate de concret...discutii...nr. de tell sau ID. mess unde v'as putea contacta (cei care sunt dispusi sa ma ajute). Va multumesc anticipat!!!

:tk Cu stima,

Paully :tk

Link spre comentariu

Sal'tare toata lumea :grin:

Numele meu este Paul, sunt din (de langa) Alba Iulia si imi place mult acest forum :cl ... Momentan sunt in Anglia (doar pentru achizitionarea unui Land Rover Discovery). :al am nevoie de ajutor si sfaturi (am citit si alte posturi), dar vreau ceva cat se poate de concret...discutii...nr. de tell sau ID. mess unde v'as putea contacta (cei care sunt dispusi sa ma ajute). Va multumesc anticipat!!!

:tk Cu stima,

Paully :tk

Incearca sa dai "Cautare avansata" dupa "sfat achizitie", doar in titluri.

Link spre comentariu

Buna ziua .Imi cer scuze ca nu am stiut cum sa procedez cand am intrat pe acest forum.Am pus intrebarea care ma interesa fara sa ma prezint.Oricum multmesc pentru amabilitatea voastra chiar daca nu am procedat corespunzator.Acum sa imi repar gafa.Ma numesc Cornel Petrescu,sunt din Dorohoi,si am o atractie spre 4x4 Sant in schimb paralel la alegerea unei masini 4x4.De aceea am vrut sa aud parerile voastre,mai ales ca din ce am citit forumul are membri care vin cu lamuriri corecte in comparatie cu alte forumuri.Acum ramane intrebarea :mai pot posta pe forum fara sa supar adminul?Este primul forum de acest gen la care apelez.Scuze pentru necunoastere.

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Laur. Sunt pasionat de off road, dar privitor. M-am hotarat sa schimb acest aspect, asa ca sunt in cautare de Patrol, Y60 sau Y61.

Voi prezenta fierul dupa ce il gasesc. Momentan am o masina de oras, ASX 4x4

va tin la curent!

Link spre comentariu

Salutare!

Membru pe acest forum sunt de vreao 2 ani dar pana acum doar am citit si m-am informat. Acum insa incep sa imi bag si eu nasul si sa postez... asa ca e de bun simt sa ma/ne prezentam (spun asa pt. ca si eu si sotia conducem "tractorasul" din dotare.

- nume: Dani si Suzi (ce noroc am de doua "suzi" in familie... deh, destinul :grin:)

- utilaj: Suzuki Samurai 1.3 carburatie '92 - alias CHUPACABRA

Photo1378.thumb.jpg.066c71eaa98d4e415c487f4ef83bc8aa.jpg

Photo1380.thumb.jpg.0915e88af0c1f2905b80425bf5804c9b.jpg

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

P4150178.thumb.jpg.5c29697d2b04ba465aec58ff16ff858c.jpg

Salutari si mult respect!

Numele meu este " Nyky " , lucrez ca sofer din `76 dar nu am avut ocazia sa acumulez multe despre " arta " off_road-ului decat din cateva iesiri fortate datorate serviciului ( un M 461 benzinar care putea merge cu zapada in bot, Aro 244 motor Peuget care avea un avantaj 4X4 mic si un L 200 caruia nu-i pot aduce decat laude).

Auto personal este un Freelander 1,8 i din `99 pe care il am de 4 ani.

Link spre comentariu

Am placerea sa va salut. Sunt din Craiova. De profesie sunt inginer electromecanic recalificat in jurist. Am cunostinte de mecanica auto, pe vremuri, solide, acum estompate de timp, dar pot fi de folos si cu cele juridice.

Am, ca masina de familie, un tractoras - L200 model vechi . Considerentele alegerii acestui tip de masina au fost faptul ca in Romania, road is offroad, am dorit mai multa siguranta rutiera in fata agresivitatii permanente din trafic, sa-mi serveasca transportului ocazional de materiale la casa in permanenta constructie si nu in ultimul rand, impozitul.L200.jpg.0f742ee5ef53fee973b51de0015e7aa4.jpg

Editat de RaduAlex
Link spre comentariu

Salutare!

Sunt din PLOIESTI, am 24 ani si sunt posesorul unui Freelander-2005-TD4 pe care inca nu l-am chinuit prin noroaie (achizitionat de scurt timp).

O sa atasez si cateva poze cu el in scurt timp.

Numai bine!!!:cl

Salutare!

Ma numesc Vasy, am 25 de ani si sunt din Ploiesti.

Am inceput cu un Terrano 1 3.0 V6 iar in prezent detin un PATROL K260 2.8 D care acum incerc sa il ''aranjez'' cat de cat.

:tk

.....In urma cu fix 1 an aveai si un Freelander........

Link spre comentariu

Salut,

ma numesc Cristi, din Bucuresti, foarte mare cititor de forumuri off-road :wink:.

Am ca masina de alergatura un Logan Diesel, iar pt. expeditii de ... pescuit folosesc

un Aro10.4 care se descurca binisor si in gropile de la Pitigaia :wink:.

N-o sa va plictisesc, cum v-am mai zis , citesc mult dar scriu putin .

Link spre comentariu

Salutare!

Sunt Bogdan, am 27 de ani, din Bucuresti si in 2010 mi-am achizitionat un Jimny model Joy 1.3 16v. Din septembrie 2010 si pana acum am avut timp sa testez jucaria in tot felul de conditii off-road si sa parcurg 45000km fara nici o modificare, decat cauciucuri BF AT 215/75/15. Insa a sosit timpul sa trec la modificari majore, cum ar fi: suspensie inaltata (nu se mai poate, mai ales dupa o iarna ca aceasta :) ), un kit de ambreiaj HD, un diferential blocant, flanse.... Tocmai de aceea am nevoie de pare unor profesionisti in materie de off-road!

Mi-ar face placere sa discut si sa va cunosc in cadrul acestui forum.

406997041_IMG_1963copy.thumb.jpg.c82bb6e1b02e23e0c0ed3e0064cebb6f.jpg

Link spre comentariu

Salut! Sunt Mihai, locuiesc in Timisoara si cred ca a inceput sa ma prinda aceasta pasiune a off-ului (road bineinteles):wink: Inca nu am o masina pentru asa ceva, dar sper ca nu va mai dura prea mult pana la achizitionarea uneia.

Va multumesc pentru primire. Numai bine!

Link spre comentariu

Salut!Ma numesc Eduard si sunt din Suceava.sunt un mare pasionat al off-road-ului si sunt posesor al unui Land Rover Range-Rover P38 din `97.Va multumesc pentru primire. Numai bine!

Link spre comentariu

Salut!Ma numesc Eduard si sunt din Suceava.sunt un mare pasionat al off-road-ului si sunt posesor al unui Land Rover Range-Rover P38 din `97.Va multumesc pentru primire. Numai bine!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare