lucs Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari. Lucs. BV. 2xPajero1994-2.5, 1xShogun1999-2.8. ambele 2.5 au crapat in offroad, un motor si o cutie auto. sper ca 2.8-ul MANUAL sa nu mai crape.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EBY Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor muy bonito coche alonso ,buena marca buenos gustos.saludos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Claudiu , sunt din Tg.Mures iar sunt detinatorul unui Suzuki Samurai 1.3. Bine v-am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cip077 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Am de ceva timp cont aici dar nu am intrat in discutii pana acum. Ma numesc Bucur Ciprian, sunt din PH, dintr-un sat la 12 km de Ploiesti. Jucaria mea e un Opel Frontera B din 2003, motor 2,2 dti, cu care am trecut si prin bune si prin rele. Nu sunt adeptul de offroad extrem, dar imi place sa ies de pe asfalt de cate ori am ocazia, fara a forta masina in exces. Pentru mine traseele sunt 90% pe asfalt, cu o platforma de tractari agatata de masina. O seara buna sa aveti. Editat Iunie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit!!! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EBY Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor imi pare bine de cunostinta!!!:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvychi Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor. Sunt Razvan si ma numar printre pasionatii de off-road. Va doresc o zi buna si mult noroi.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADRIANYVA Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut Sunt Adrian si sunt din Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XXX Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua la toata lumea. Ma numesc David si in ciuda faptului ca nu m-am prezentat ,urmaresc acest forum de foarte mult timp. In cadrul firmei detin mai multe masini 4x4 : Hilux 2008 , Navara 2007 , Patrol 2004 si Pajero 2004 . Pe masura timpului o sa incerc sa detaliez despre fiecare in parte. 4WORK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusti Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor acestui club, sant Augustin Poptelecan din Cluj-Napoca,am pregatita o masina de teren Nissan Patrol GR,scurt si sant doritor de expeditii la munte,in prima faza in Apuseni,mai apoi...cine stie.Cu o masina buna si prieteni adevarati poti ajunge departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trueblood Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Bogdan, sunt din Ilfov, Chiajna - si sunt posesorul unui Range Rover P38 din 2001 - 2.5 DSE cu motor de BMW. Sunt pasionat de 4x4 si imi plac provocarile de pe trasee montane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dinoiu_bogdan Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Ma numesc Bogdan, sunt din Curtea de Arges, si de curand am un Pajero MK2, 1998, motor 2,5l. Iubesc sa-mi petrec timpul in aer liber, pe drumuri de munte, in zone si locuri in care te poti bucura de natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarruss Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mircea,sunt din Oradea, si am un Suzuki Vitara din 1991, cu modificari pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare,ma numesc Levi,din Cluj Napoca,fost detinator de Terrano II,Patrol GR si Jeep Grand Cherokee. momentan ma orientez catre o masina de teren pt mers la pescuit si eventual putin off-road. ne vedem pe thread-uri Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Daniel si sunt din Bucuresti. M-am bagat si eu in seama aici deoarece sunt si eu un pasionat de Soft Off-Road si pentru ca in intalnirea avuta cu o parte din membrii acestei comunitati am observat... o mare familie. Va multumesc! PS: Cateva foto cu masinuta mea...:wink: Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor @daniel cojocar @all : :W:cl @daniel : Te asteptam sa ne spui cateva vorbe (cu poze!) despre Dusterul tau ca am vazut ca i-ai pus ceva gume de off-road ceea ce inseamna ca ai ce sa ne povestesti ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cj_man Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutate tuturor, sunt Iulian din Iasi, si de ceva timp ma chinui sa-mi gasesc nishte 35"-uri pentru Hummer-ul meu ca sa-l pot scoate in drumetii forestiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorcerxl Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare , sunt Florin , deocamadata ma dau cu moto offroad , sper sa apara in curand si 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaPop Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt novice in "ale offroad"-ului dar imi place f mult si sper ca in 3 saptamani sa imi iau si eu primul offroader:) am un prieten cu vitara 1,6 8v si ne-a distrat foarte bine cu el:)...acum l-a inaltat si a cumparat gume mai de offroad...si asta vreau si eu sa imi cumpar...oscilam intre samurai si vitara dar vitara cred ca e mai bun pt daily use...aa am uitat sunt din Oradea si am 28 de ani...daca mai sunt colegi forumisti din oradea da-ti un semn sa ne cunoastem si sa o punem de-un weekend in paduri:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurelian_mz_rt12 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Aurelian , sunt nou printre voi si am ajuns sa ma prezint pentru ca nu puteam sa postez in nici un topic. dar e ok ca am gasit aceasta varianta. sunt un impatimit al off road-ului , numai ca pana acum 2 zile am facut-o cu atv-ul. de 2 zile sunt proaspat de vehicul 4x4 adica un IMS M 461 , nu stiu daca o sa il folosesc neaparat in off road dar mai degraba as fi interesat sa il reconditionez o sa incerc sa pun si o poza, doua, daca reusesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Aurelian , sunt nou printre voi si am ajuns sa ma prezint pentru ca nu puteam sa postez in nici un topic. dar e ok ca am gasit aceasta varianta. sunt un impatimit al off road-ului , numai ca pana acum 2 zile am facut-o cu atv-ul. de 2 zile sunt proaspat de vehicul 4x4 adica un IMS M 461 , nu stiu daca o sa il folosesc neaparat in off road dar mai degraba as fi interesat sa il reconditionez o sa incerc sa pun si o poza, doua, daca reusesc . [ATTACH=CONFIG]144835[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144836[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]144837[/ATTACH] bine ai venit ! urmareste topicul de Iesiri la sfarsit de saptamana, http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68833-Iesiri-Bacau, si poate iesi cu noi,:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinnae Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Costin, din Bucuresti si sper sa imi cumpar un 4x4 cat de curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klausmusic Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Klausmusic - Topic de prezentare Bunaziua tuturor ! Sunt Klausmusic, un mot de pe meleagurile Abrudului, si daca tot traiesc si gindesc ca unul de la munte am zis ca decapotabila nu ma prinde si iata-ma de 5 ani posesorul fericit al unui ,,mindru ,, si imblinzit Nissan Terrano II cu motor de Patrol 3000 ,cutie automata, pe care l-am calarit fara probleme 150 000 Km . Sunt liber profesionist in domeniul entertaimentului cu program de voie si fara sa-mi sune ceasul in fiecare zi la ora exacta. Sper sa ne cunoastem cit mai multi si sa ne ajutam cu sfaturi sugesti sau orice pareri ce ne pot ajuta reciproc.Doamne ajuta la toata lumea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD4x4 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt MAD, am un Terrano I 2.4i, imi place offroad-ul. Sunt din Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zagremlin Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Sunt proaspata posesoare a unui Chevrolet Silverado '91, 4X4 cu care am ceva probleme si sper sa gasesc putin ajutor aici la voi . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate