Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor,

Revin pe forum desi sunt un membru inactiv de ceva vreme (citesc cu mare drag tot ce se poate pe acest forum) dar acum revin cu o Vitara putin ridicata si gata de drum. Incet incet o sa mai adaug cate ceva pt o performanta cat mai buna a masinii... Sa auzim de bine si poate am sa ma alatur si eu expeditiilor voastre...

2.jpg.37ed11fe2c4916b9d7959f86c7b1e017.jpg

"It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt)

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

Ma numesc Stefan, am 28 ani si sunt din Iasi, deocamdata am un Hyundai i30 din 2011 si intentionez sa achizitionez un suzuky jimny

Numai bine!

Salut si bine ai venit

Ca posesor de i30 te rog nu te baga tare in teren pana nu vine Jimni

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

Va salut cu respect! Sunt novice pe forum,in viata sunt destul de copt fata de majoritate.Imi plac masinile clasice ,4x4 daca se poate si cu o bara de protectie ca sina de tren cu care sa ma deplasez in siguranta peste tot fara sa-mi pese de smecheri.Urasc smecherii,cred ca Romania ar fi o tara minunata daca ar disparea specia asta maligna.Si imi mai plac armele.Tot fiindca urasc smecherii.

Ce tie nu-ti place altuia nu face !
Link spre comentariu

Va salut cu respect! Sunt novice pe forum,in viata sunt destul de copt fata de majoritate.Imi plac masinile clasice ,4x4 daca se poate si cu o bara de protectie ca sina de tren cu care sa ma deplasez in siguranta peste tot fara sa-mi pese de smecheri.Urasc smecherii,cred ca Romania ar fi o tara minunata daca ar disparea specia asta maligna.Si imi mai plac armele.Tot fiindca urasc smecherii.

gandirea ta e pe gustul meu. eu insa m-am abtinut de la o asemenea afirmatie ca am 4 arme si nu e bine sa stie multa lume ca gandesc asa :grin:

Link spre comentariu

salut,

Sunt Timi din Satu Mare si sunt pasionat de tot ceea ce inseamna sport cu motor. Practic enduro si planuiesc sa achizitionez un SUV pentru explorat cu familia zone mai greu accesibile.

Bafta la toata lumea! :)

Link spre comentariu

Salutare,

sunt Bobi, am fost pasionat de ATV-uri in trecut, iar acum s-a reaprins ceva.....acel 4x4. Initial cautam un RAV 4, dar dupa vreo 2 zile de citit pe acest forum cred ca ma reorientez catre un Jimny.

Link spre comentariu

Va salut.

Sunt Bogdan, nu sunt inca offroader, si nici nu intentionez prea tare. Vreau sa imi iau o masina de familie cu care sa pot merge la sky si la pescuit . M-am hotarat la unLand Rover Dicovery 2 din 2004 disel si vreau sa sa aflu mai multe pararei.

momentan am o Toyota Corolla care nu ma lasa sa ies de pe asfalt.

Link spre comentariu

Va salut,

Numele meu este Magellan. Activitatea mea este importul si vanzarea de barci 'salupe second hand. Detin si un atelier de reparatii si gazduire barci. Daca va pot ajuta ,nu ezitati sa ma contactati. Sunt interesat de achizitionarea unui 4x4 pentru lansarea barcilor la apa. Sunt pasionat de pescuit , pentru pescari stiu multe locuri bune pe Dunare .

Magellan tel. 0729.069.480

Link spre comentariu

salut,si bine v-am gasit,sunt Adi,detin un RR P38 din 2001 Diesel,motor BMW,automatik,interior piele cu insertii lemn,trapa si ........................inalta :sm

Link spre comentariu

Buna, ma numesc Dan si sunt proaspat detinator de Nissan Terrano I 2,7TD. Motiv achizitionarii este ca m-am saturat sa astept sa ajunga asfaltul la bunici la tara :D

Link spre comentariu

Salut tuturor. Sunt Tudor, din Cluj. Momentan nu detin nici o masina din categoria "metale grele" (dar ma tenteaza de cativa ani), circul cu o americanca ZX3. :grin:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare