Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, ma numesc Jancsi, sunt din Tirgu Mures, recent, fericitul posesor al unui Land Rover Freelander 2.

Sunt medic, pasionat de schi si visam de mult la un 4x4, in special datorita dificultatilor de deplasare spre zone greu accesibile in sezonul rece. Iata visul a devenit realitate, Freelander-ul este nou, varianta de echipare S, cutie manuala 150 CP diesel cu imbunatatiri. Deocamdata incerc sa ma imprietenesc cu el. :wink:

freel.thumb.jpg.47b704aa6bbe0dd28fb754bc05faafdc.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! sunt Nicu am o toyota hilux din '85 cabina dubla motor 2L 2446cc o folosec doar sa ma joc cu ea si cand ii de carat greu cu ea:grin:. Am intrat la voi sa mai schimb pareri si sa ma ajutati sa gasesc piese pt ea pt ca prin arad nu prea am gasit mare lucru... sper sa ma ajutati:grin:

Link spre comentariu

Salut,

Sunt din Bucuresti si am un Jimny 2006 DDiS.

Sunt multe locuri unde am fost in tinerete cu piciorul, si as vre sa revin in 4x4.

Link spre comentariu

salutari tuturor si bine v-am gasit

ma numesc Patriciu Giuvelca , sunt din Pitesti si am 42 ani.Am ceva experienta in drumuri de munte ( inclusiv cu Dacia Berlina in Iezer, Papusa si Transalpina acum 20 ani :) )

Momentan folosec un Nissan Murano si un Terrrano II 3.0 cu care am cam batut judetul Arges .

Lucrez la NISSAN si daca va pot ajuta cu ceva o fac cu mare placere .

pana la eventuale intalniri , toate cele bune tuturor !

Link spre comentariu

Salutari tuturor impatimitilor de off-road.

Ma numesc Marian, sunt din Buzau, am 38 ani. De ceva vreme am aderat la acest grup in speranta ca voi gasi suficiente argumente pentru a-mi implini visul de a conduce o masina capabila in zone mai putin accesibile cu o masina de oras. Sunt familist, nu ma indrept catre off-road extrem, dar am auzit ca microbul se ia.

Nu am inca un 4x4, dar se contureaza din ce in ce mai mult o achizitie.

Multumiri pentru ospitalitate si la buna vedere in mijlocul naturii.

Link spre comentariu

Salutare,

Numele meu este Calin, sunt din Constanta, momentan mai mult prin Bucuresti.

Ma ocup de baloane cu aer cald si incerc sa obtin licenta de pilot de avion.

Am ajuns sa fiu posesor de masina 4x4 datorita baloanelor cu aer cald (dupa decolare-aterizare trebuiesc si recuperate de peste campuri).

Inca sunt posesor de 4x4 mai mult din nevoie decat ca hobby - pe viitor sanse sa mai umblu la rapoarte.

Ca feedback - am ajuns pe forum cautand informatii despre sisteme gps in offroad si am gasit aici informatiile cele mai detaliate si la obiect (cel putin pana cum).

cele bune

Editat de inair
Link spre comentariu

Salutare !!!

Salutare !

Numele meu este Cristian, sunt din Panciu, Vrancea si m-am indragostit de Nissan-urile Patrol de pe-aici...

Imi doresc foarte mult sa devin coleg cu voi si de aceea va rog sa ajutati un novice ca mine...

Masina pe care as dori sa o achizitionez este nissan patrol,scurt, an 1999-2002, ce motor imi recomandati??

Astept cu nerabdare propuneri si pareri.

Multumesc !

Link spre comentariu

Din cauza ca am fost ocupat cu munca am ajuns greu aici , dar niciodata nu este prea tarziu !

Transmit salutari celor din zona

Ma numesc Mircea Balas si sunt proprietar de pasiunea comuna numita offroad fiind reprezentantul firmei CSGauto.ro zicem noi si "mesteri de cardane si suspensii pneumatice".

Delectare placuta in continuare !

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

ovi-tm se prezinta

Buna ziua tuturor,

Ma numesc Ovidiu ,am 42 de ani,sunt inginer electrotehnic si locuiesc in Timisoara.

Nu am inca o masina 4x4 de prezentat dar doresc sa achizitionez un Freelander 2002-2004,cu un buget ceva mai restrans.

Masina va fi folosita pe sosea si in incursiuni off-road moderate gen iesiri la pescuit.

Consider ca aceasta masina (Land Rover freelander) m-ar reprezenta ca stil si de aceea am decis sa incerc sa pun in aplicare un vis mai vechi,de a-mi achizitiona un 4x4.

Link spre comentariu

Salutare. Ma numesc Ungur Dan, sint din Maramures, am 35 de ani si am un Suzuki Samurai.

Bine ai venit!

Foarte interesanta inchiderea spate de la Samurai. Nu am mai vazut asa.

Link spre comentariu

salut toti membrii

am avut un suzuki samurai iar acum detin un vitara x 90,sunt vanator dar si pescar!

prima miscare pe care vreau sa o fac este aceea de a schimba jantele de 16 cu unele de 15,asa ca daca stiti pe undeva va rog sa ma ajutati.multumesc

*** Ti-am mutat anuntul din sectiunea tehnica, aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72644-cumpar-jante-suzuki-x-90-pe-15

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare.

Ma numesg George, am 31 de ani, sunt inginer de automobile, meserie ce o practic momentan in Spania la o fabrica VW, sunt nou posesor de un Suzuki Samurai Pick-Up din 2002, cu motor diesel Renault F8Q, (ca si cel de pe Dacia Papuc) Samurai ce l-am trimis de curand in Romania.

Am cumparat Samuraiul din Spania in varianta Pick-Up pt a plati taxa mai mica de inmatriculare si pentru ai da si utilizare practica in gospodaria de la munte unde locuiesc parintii.

Toate cele bune :)

sam1.jpg.07b1139705a35ea7d567d6b39cec0461.jpg sam2.jpg.5d0c9ffdf632c0a6e602328b2baf629c.jpg sam3.jpg.f55785b1276250f43456f5db7a32e5a2.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare