Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Va salut cu stima si respect

Salutare de la mare pt toti membrii acestui forum !Ma numesc gabi si sunt din CTA...si probabil viitor posesor de BMW X5...asta poate si cu ajutorul vostru pt ca as vrea sa o aduc din SUA dar nu prea stiu pasii de urmat si daca (se merita) merita sacrificiul.Urati mi SUCCES :B:cl

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor, ma numesc Mihai, sunt din Pitesti, am 24 ani si am ajuns aici pentru a cunoaste cat mai multe despre 4x4. Momentan detin un turism dar sper in viitor sa vina si un off-road. Pana la noi ordine, voi urmari si citi sub acoperire.

Va doresc drumuri bune !

Link spre comentariu

Buna seara,

Ma numesc Sorin, 36 ani si sunt pasionat de 4x4.

Mi-au trecut prin mana mai multe marci, la inima mi-a ramas doar Toyota.

Momentan am o Vitara de 1.6 si o caruta de piese ramase prin curte de-a lungul vremii :-)

Am prieteni care merg la tot felul de cupe si in campionat, sper sa nu ma prinda microbul :-)

Sunt din Bucuresti .

Link spre comentariu

Re:

Salut,

Ma numesc Marin Iosif

Sunt posesorul unui Land Rover Discovery II. Sunt membru inca de anul trecut dar nu am mai intrat pe site din cauza timpului limitat si sincer parca-i putin greu dar cred ca asa-i la inceput. Incerc sa incarc niste poze si nu reusesc, apoi am ceva intrebari despre masina.

Link spre comentariu

Salut, baieti, imi place ce am vazut aici la voi si vreau sa fac parte din comunitatea voastra! Mai multe... mai tarziu, sa ma obisnuiesc cu ce-i pe aici.... :wink:

Editat de eradut
  • Like 1
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Robert. Am o feblete mare pentru un Pajero scurt, de 3.2D si un L200 2.5D. Sper sa aflu cat mai multe despre acestea pe forumul prezent, pentru a ma lamuri in legatura cu ele. Ma bucur sa va cunosc si garda ridicata. :)

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor,

numele meu este Sergiu (nomad2) si sunt din Oradea.Pasionat de 4x4,dar la momentul actual doar un novice in materie.

Sper insa ca prin intermediul vostru sa acumulez cat mai multe cunostinte despre tot ceea ce insemna off road.Bafta tuturor.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Salut,

numele meu e Marius, ma bucur sa va cunosc, urmeaza sa achizitionez un frontera 2.5 tds, sper sa ne vedem la intalniri.

O zi buna

Opel Frontera 2.5 TDS '98
Link spre comentariu

Buna ziua tuturor!

Ma numesc Dragos Birisan, din Bucuresti si "la a 2-a tinerete" doresc sa invat cat se poate de mult din minunata pasiune pe care o aveti dumneavoastra, toti membrii clubului.

Deocamdata nu stiu mai nimic despre off road, dar am experienta de condus 2 roti din '79 si 4 roti din '83. Sper sa invat cat de curand si pe 4x4 roti.

Deocamdata nu am masina de teren, conduc in prezent un C6, 2.7 HDI, biturbo, V6, cv. automata si un Pathfinder, 2.5 DCi cv. automata.

Ma bazez foarte mult pe sprijinul dumneavoastra pentru a-mi alege o masina, poate chiar de la rubrica Mica publicitate.

Daca este cineva dispus sa-mi impartasasca din tainele acestei pasiuni, punandu-si la bataie masina, eu sunt gata sa preiau costurile de deplasare si timp pierdut.

Pot primi propuneri pe email: dragos.birisan@gmail.com.

Cu multumiri,

Dragos 61

Salutari tuturor membrilor :cl,

Dragoș 61

Link spre comentariu

Buna ziua!

Ma numesc Orlea Mircea sunt de la Sibiu ( Cisnadie).

De la inceputul anului am fost virusat de acest hobby......

Acesta a fost motivul pentru care din mai 2012 am devenit proprietarul unui Suzuki Samurai din 1999 de care (dupa ce am investit foarte multi bani) sunt foarte atasat.

Va multumesc !

Link spre comentariu

Salut, sunt Emanuel din Brasov si vreau sa-mi iau un Disco1 din '93 cu motor de 2.0. Sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi si sper ca si eu la randul meu voi ajuta pe altii cand voi mai prinde experienta in acest domeniu care ma pasioneaza dar nu am avut prilejul lana acum sa il dezvolt.

Bine v-am gasit!! O zi faina!!!

Link spre comentariu

salutare tuturor membrilor acetui forum!ma numesc teodor si va urmaresc de mult comentarile foarte interesante si practice de multe ori,sint si eu posesorul unui land rover discovery 1 an 1998 2.5 tdi automatic si ma declar fan al acetui model

SANTANA ANIBAL
Link spre comentariu

salut, florin din timisoara, nou posesor de kia sportage 4wd motor 2000

pe care trebuie sa o pun la punct...distributie, garnitura chiuloasa...

apreciez orice sfat legat de mecanici ok din timisoara priceputi pe kia sportage

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare