Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut sunt Bogdan - sunt din Galati si am un mitsubishi mk2 2.5 din 2003 - sunt nou in partea de off road si sper sa nu intreb tamenii prea mari - chiar si asa sunt convins ca am multe de invatat din forumul nou descoperit :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Numele meu este Cristi si am un Samurai pt joaca, o Grand Vitara pentru drum si o Vitara lunga in pregatire dar inca nu stiu pentru ce...:). Sunt din Alba Iulia.

Editat de cristi04
Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Salut, numele meu este Dan, am 28 ani si sunt din Cluj-Napoca.

Masina mea este un Patrol de 3 litri nemodificat de care sunt foarte multumit!, iar pentru off road o sa-mi prepar pe masura posibilitatilor o toyota hzj 80. Nu sunt un impatimit al off roadului extrem, mai mult a iesirilor in natura.

Sper sa mai gasesc pe forum oameni care au HZJ, cu Patroale sunt destui!

O zi buna tuturor! :cl

Link spre comentariu

Utilizator nou in club :)

Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt nou in clubul vostru.Un prieten de-al meu membru si el mi l-a recomandat si sunt bucuros sa fac parte din el.Acum doua saptamani am achizitionat un Pinin Shogun din 2002 1.8 mpi 4x4 permanent cu volan pe dreapta de care sunt foarte entuziasmat.Arata bine,nu bate nu troncane.Mai trebuie sa-l pun la punct d p d v tehnic si gata. :) LA JOACA!!!

As fi pus si poze cu el da nu reusesc... :)

Link spre comentariu

Re: Utilizator nou in club :)

Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt nou in clubul vostru.Un prieten de-al meu membru si el mi l-a recomandat si sunt bucuros sa fac parte din el.Acum doua saptamani am achizitionat un Pinin Shogun din 2002 1.8 mpi 4x4 permanent cu volan pe dreapta de care sunt foarte entuziasmat.Arata bine,nu bate nu troncane.Mai trebuie sa-l pun la punct d p d v tehnic si gata. :) LA JOACA!!!

As fi pus si poze cu el da nu reusesc... :)

Salut !

Bine ai venit !

Pentru poze, vezi aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

:h5

Link spre comentariu

Salutare

Ma numesc Marius ,sunt din Campina si intentionez sa-mi achizitionez un L Discovery 3 .

Sper sa gasesc pe acest forum toate informatiile necesare si binenteles , in urma acestor , sa fac cea mai buna alegere .

Numai bine ,

Marius

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Alex, am un Patrol y61 lung, locuiesc in Brasov. Am achizitionat masina fiindca imi place sa dorm sub stele. Prefer iesirile pe dealuri, campuri si noroaie, evit sa bag vaca in padure deoarece tinichigeria nu se afla in lista mea de hobyuri.

IMAG1977mic.jpg.0482e66520b057e0d40100d535e2d7b6.jpg

Link spre comentariu

Salut sunt Bixi și sunt nou!În afara de faptul ca sunt nou sunt și novice! Azi a plecat din germania spre mine un samurai! O sa pun poze curand.

Salutare la toata lumea

Link spre comentariu

Salut. Numele meu este Viorel, am 34 de ani, sunt din Galati, de profesie inginer electrotehnist. Dintre pasiuni, cam tot ce ma scoate afara din casa dar vanatoarea si pescuitul tin capul listei. Inca nu detin o masina care m-ar face un veritabil off-roader insa cochetez cu ideea achizitionarii uneia cat mai curand. Va multumesc pentru oportunitatea pe care mi-ati oferit-o prin cadrul forumului incluzandu-ma in familia voastra si promit sa fiu un ,,copil" ascultator si cuminte. Pana mai cresc putin :wink:. Va salut.

Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Andrei, sunt din Suceava si sunt viitor posesor de Duster :) Multa experienta in offroad nu am, dar sunt foarte dornic sa invat.

Sa auzim de bine!

Buna seara. Numele meu ... Serban... in cautare de o prima jucarie pentru off-road. O seara faina va urez

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare