red Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt stabilit in Franta, am un peugeot 206 din 2008, si vreau sa cumpar un Lexus rx400h, m-ar interesa mai multe pareri de la proprietari sau fosti proprietari de acest suv, mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
awd Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Doru (awd) ,locuiesc in Vrancea (Negrilesti), lucrez in constructii, am o Alfa 156 1.8 TS (nr. italia) si de curand am cumparat un L200 ( an 2000) pentru a ma ajuta in munca si pentru a ma distra pe dealuri. Sunt incepator in sfera 4x4 offroad si apelez la voi pentru a invata ceea ce nu stiu! Va multumesc pentru gazduirea pe forum si pentru pasiunea pe care o manifestati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazar7 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit ! sint Lazar C, am microbul 4x4 de curand. Posesor de Nissan Terrano II, 3000 cc automatic. Am montat deja un kit de suspensie Ironman si anvelope BF KM2 cu jante cu ET-30mm De bastina din Bucuresti. Editat Ianuarie 3, 2013 de lazar7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan2000 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Bogdan si inca visez la offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonMiron Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ionut si sunt aici ca sa ma documentez si poate pe viitor sa devin un membru in adevaratul inteles al cuvantului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yorick Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroc!Sunt Gabi din Bucuresti si de ceva timp mi-a intrat microbul 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT VISAN VIOREL SUNT POSESORUL UNUI JIMNY 2001 IMI PLAC IESIRILE IN NATURA DAR MAI ALES SA AM 4 PLANETARE::cl da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jack_gates Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Fabian. Sunt pasionat de outdoor in general si de off-road in special. Multumesc de gazduire si bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DORU IMPUSCATU Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut prieteni ai acestui site si anume CLUB 4x4. Numele meu este Doru sunt din Craiova si jobul meu este manager de service auto. Cunosc foarte bine acest domeniu ,auto,si ma dedic int-un totul acestuia. Am auzit acum cateva zile de acest site si am intrat sa cunosc si eu prieteni carora le plac masinile.Vreau sa ofer informatii legate de domeniul auto dar si sa fac schimburi si vanzari cu masini. Cu respect. Editat Ianuarie 6, 2013 de DORU IMPUSCATU NISSAN PENTRU DEZMEMBRAT,IAR LAND RIVER DE VANZARE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rares Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Rares, sunt din Bacau, am 19 ani si sunt student. Momentan nu detin niciun vehicul capabil de off-road dar sper ca in primavara sa trec si eu la 4WD si sa imi realizez acest vis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STEL- WTE Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt STEL 37ani din IASI , detin un CHEVROLET TRACKER (vitara) , am achizitionat masina de un an si jumatate ce era din fabrica 2WD , dupa o mica interventie tehnica a devenit 4WD datorita unei vitara donatoare , in prezent sunt multumit de masina , urmeaza si alte interventii tehnice in timp (chit inaltare suspensii , troliu etc ) si socializare in domeniul tehnic , vanzari-cumparari piese si accesorii dar si diferite iesiri off-road organizate in zona si nu numai . Editat Ianuarie 5, 2013 de STEL- WTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bradnik Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc bradut si am un jeep grand cherokee 4.7 ho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kissi Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la tota lumea. Ma numesc Ioan, 39 ani si am un Suzuki SJ413, varianta lunga, an 1989. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefpoliac Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Stefan, Satu Mare , si de azi posesor a unei chestii ce se vrea 4x4 , kia sportage adica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Stefan, Satu Mare , si de azi posesor a unei chestii ce se vrea 4x4 , kia sportage adica Bun Venit Tuturor in rindurile noastre si sa le noroiti cu placere :h5 Editat Ianuarie 6, 2013 de Vip 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jegreu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut is marius si am un pajero scurt de 2.5 td din 93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darkul Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor forumistilor, sunt Razvan din Timisoara, conduc un Duster si imi place sa explorez natura de la bordul masinii, multumesc pentru gazduirea pe forum si pentru pasiunea pe care o manifestati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2noanea Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Ma numesc Bogdan, am 28 de ani si locuesc in Austria.Pasiunea mea pt offroad este de cateva zile mai exact 5.1.2012 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Punct Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea si imi pare bine sa ma alatur. Sunt Florin si lucrez pe teren detin un Jeep Cherokee 3.1 diesel din 2001 super masina dar din pacate mecanicii nu prea se pricep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlasie_razvan Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 buna seara. buna seara,ma numesc Razvan am 23 ani si sunt un incepator in acest domeniu dar sunt incantat si doritor sa invat.am un L200 stoc din fabrica din 2007.....mai am un passat din 2003 pe care l-as vinde pe un jimny cat mai nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkz-ul Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Dragos, 25 ani, Bucuresti, pasionat de cand ma stiu de automobile. In prezent am o Skoda Octavia 2, 1.9 TDI cu multe dracii facute la ea printre care si o suspensie sport care m-a facut sa ma indrept spre o masina de iarna capabila asa ca de 2 luni sunt mandru posesor al unui Suzuki Samurai SJ. In ceea ce priveste aspectul off-road, sunt inca incepator si sper sa asimilez cat mai multe informatii in vedere upgrade-ului si la SuZu. Numai bine! In cele ce urmeaza voi prezenta si masina cu pricina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipcop Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Ciprian P., din Iasi si am de putin timp un veveritoi (Suzuki Jimni). Am experienta 0 in offroad, masina am cumparat-o nu pentru a o modifica pt extrem , ci mai ales pentru iesirile mele destul de dese la pescuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2012 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Prezentare Salutari tuturor si La multi ani! Ciprian e numele meu, sunt din Cluj si recent mi-am luat si eu o masina 4x4, un Daihatsu Feroza 1.6 16V...revin si cu poze Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xix1319 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Numele meu este Cristi , sunt din Constanta ai m-am inscris pe acest forum pt. ca sunt proaspatul posesor al unui Jeep Cherokee KJ , 2.8 CRD din 2006 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Ca orice posesor de auto 4x4 am un nume dar, acesta fiind banal o sa ma numesc Arri. De ceva timp am achizitionat si sunt posesorul unui Jeep Wrangler YJ din '89. Dupa vre'o 10 luni de munca (nesustinuta) si o investitie de vre'o 4000 E, in afara celei de achizitie, pot spuna ca am un 4X4. Intentionez sa va povestesc in viitor prin cate am trecut cu masina asta ca, asa poate mai invata si altii. O sa incerc ca atasez ceva foto sa nu ma laud cu masina. Salutari si bine v'am gasit. Arri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate