Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare! am condus de 4 ani de zile de cand am permisul un seat cordoba vario pe motorina. sun fan diesel! de curand s-a ivit ocazia achizitionarii unui land rover freelander an fabricatie 2000 (prima inmatriculare 28 feb 2000) bineinteles 2000 cm diesel. initial mi s-a spus ca are motor de bmw dar dupa ce am citit timp de aproximativ 3 ore am ajuns la concluzia ca ma mintit. omu si-a cumparat masina asta pentru el in prima faza dar a gasit alta an mai bun etc. si o da pe asta. pretul e 3000 de euro. mi-a lasat-o 2 zile sa o testez bineinteles cu intetia de a o cumpara initial (nu citisem nimic pe forum pana acum) si am ramas putin dezamagit. masina la exterior arata foarte bine, interiorul este cat de cat ingrijit (oricum masina are 12 ani).unele probleme ce le-am intampinat pana acum au fost un scartait de curea banuiesc si asta doar cand e motorul rece, si un zgomot ciudat cand iau maxim de volan stanga. tin sa precizez ca inainte de asta persoana respectiva i-a facut o verificare intr-un service si nu iau gasit defect decat un cap de bara pe stanga care i l-au schimbat plus revizia ulei si filtre. o problema ar mai fi ca s-a creat o mare confuzie...pe prima autorizatie la primul rand de numere rosii scrie ca are masina 4 locuri iar pe a2a la al doilea rand de numere spune ca are 2 locuri. m-am uitat pe site-uri si pt prima inmatriculare la autoturism ar costa undeva la 2000si ceva de euro in conditiile in care nu are filtru de particule iar cu filtru mai putin cu 200 de euro. unele sugestii daca se poate (am uitat sa precizez masina are 200 000km) si daca stiti ceva de o inmatriculare drept autoutilitara apoi facut iar r.a.r.-ul si schimbat pe autoturism... multumesc frumos si scuze pentru eventualele greseli...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! am condus de 4 ani de zile de cand am permisul un seat cordoba vario pe motorina. sun fan diesel! de curand s-a ivit ocazia achizitionarii unui land rover freelander an fabricatie 2000 (prima inmatriculare 28 feb 2000) bineinteles 2000 cm diesel. initial mi s-a spus ca are motor de bmw dar dupa ce am citit timp de aproximativ 3 ore am ajuns la concluzia ca ma mintit. omu si-a cumparat masina asta pentru el in prima faza dar a gasit alta an mai bun etc. si o da pe asta. pretul e 3000 de euro. mi-a lasat-o 2 zile sa o testez bineinteles cu intetia de a o cumpara initial (nu citisem nimic pe forum pana acum) si am ramas putin dezamagit. masina la exterior arata foarte bine, interiorul este cat de cat ingrijit (oricum masina are 12 ani).unele probleme ce le-am intampinat pana acum au fost un scartait de curea banuiesc si asta doar cand e motorul rece, si un zgomot ciudat cand iau maxim de volan stanga. tin sa precizez ca inainte de asta persoana respectiva i-a facut o verificare intr-un service si nu iau gasit defect decat un cap de bara pe stanga care i l-au schimbat plus revizia ulei si filtre. o problema ar mai fi ca s-a creat o mare confuzie...pe prima autorizatie la primul rand de numere rosii scrie ca are masina 4 locuri iar pe a2a la al doilea rand de numere spune ca are 2 locuri. m-am uitat pe site-uri si pt prima inmatriculare la autoturism ar costa undeva la 2000si ceva de euro in conditiile in care nu are filtru de particule iar cu filtru mai putin cu 200 de euro. unele sugestii daca se poate (am uitat sa precizez masina are 200 000km) si daca stiti ceva de o inmatriculare drept autoutilitara apoi facut iar r.a.r.-ul si schimbat pe autoturism... multumesc frumos si scuze pentru eventualele greseli...

Aici este o sectiune de prezentare a membrilor. Fa-ti prezentarea asa cum trebuie iar problemele tehnice pe care le ai, expune-le in sectiunile dedicate.

Link spre comentariu

Salutare

Sunt din Sibiu, deocamdata nu am masina 4x4 dar ma tenteaza tot mai mult, datorita locatiei unde stau.

Deal, iarna, greu de iesit.

Exista intalniri ale clubului in Sibiu? Sau pe forum o parte separata?

Ideea e ca as fi tentat sa arat unor cunoscatori de unde am de iesit iarna si daca e posibil sa ies cu un 4x4 fara lanturi aproape in orice sitiuatie.

Stau in Sibiu prelungire la Badea Cartan undeva inspre calea poplacii.

Am de urcat un deal nu foarte mare, am un logan acum si ies cu lanturi.

Ma tenteaza un Jimny ca masina de iarna si pt iesiri.

Oare e posibil sa ies fara lanturi si cu ce "atelaj" si ce dotari ar trebui sa aiba?

Ce sfaturi imi dati?

Link spre comentariu

Domnul -ovidelus- din Sibiu... ca sfat ..totul depinde de tine si de buzunarul tau..

daca vrei jimny documenteaza-te,

daca vrei samurai, documenteaza-te...

daca vrei pajero documenteaza-te

intelegi ideea!

bafta:wink::h5

:x

Link spre comentariu

Jimny pare cel mai aproape de preferinte, ce ofera si preturi.

Oricum e cu bataie mai lunga ideea, pentru anul viitor as vrea sa-l cumpar.

Deja citesc o gramada de informatii pe aci si dupa multe discutii parca nu mai stiu ce sa aleg si ce vreu.

Link spre comentariu

Salut la toata lumea. Sunt nou in ale off road-ului. Ma numesc Ady. Mi.am cumparat acum 2 zile un pajero din 1996, 2.8 diesel. Am o multime de intrebari pe care vreau sa vi le adresez dar nu in acest topic. Nu am foarte multe, ci doar vreo cateva de la prima iesire si prima intepenire :)). 773449669_photo(17).JPG.7998f21b9f3a9c42c4cbed4520319790.JPG1094031463_photo(18).thumb.jpg.ca28c793c2c16d9f86a49f1a3d97d01a.jpg1781101580_photo(20).JPG.46fd642a0e2b4280004fd1631cb2feed.JPG

Link spre comentariu

Va salut! Sper sa ma primiti printre voi. Ma numesc Lucian, am 15 ani deci nu am masina insa cu cativa prieteni de karting incercam sa facem un buggy care sa nu necesite prea multi bani investiti deoarece nu ne permitem.

:W :cl . Bafta cu ''proiectul'' vostru !

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Salut sunt Dragos si sunt nou intre voi! Sper sa-mi iau un in curand o masina cu care sa-mi fac de cap in teren....Ma tot uit de ceva timp...dar nu ma hotarasc:ang3...urmaresc Nissan Patrol(in mod special), Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser, Land Rover Discovery si Suzuki Samurai. As vrea sa o folosesc la joaca in week-end, cat si la "expeditii"...merg cat de cat des la vanatoare. Poate ma ajutati cu ceva sfaturi - oferte pentru achizitionare....Inca o data Salutare tuturor si numai bine...

Link spre comentariu

Salutare,

Numele meu este Alex Avram si sunt din Timisoara.

Sunt posesor, de anul acesta, al unui Land Rover Freelander, Td 4 din 2001. Masina a fost cumparata din UK in martie, si transformat din RHD in LHD. Am reusit inmatricularea masinii fara taxa auto.

Daca aveti nevoie de sfaturi privitoare la achizitionarea unui Freelander, documente necesare circulatiei in UK, inmatricularea fara plata taxei sau schimbatul volanului, va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.

Link spre comentariu

Buna,

Numele meu este Horatiu, am 39 de ani si sunt din Cluj-Napoca. De 2 ani am o Frontera A LWB, de 2.2 benzina, din 1996. Desi pasiunea pentru offroad o am din totdeauna, abia in urma cu 2 ani m-am hotarat sa cumpar o masina 4x4 cu care sa pot sa-mi statisfac cat de cat aceasta pasiune. Spre surprinderea mea aceasta Frontera face fata iesirilor "offroad", deocamdata nedorind sa o inlocuiesc (doar sa o echipez mai bine). In acesti 2 ani am ajuns in zone la care doar visam si sper ca acesta este doar inceputul. Multe informatii pe care nu le stiam despre domeniul offroad le-am gasit pe acest forum, incepand de la probleme tehnice pana la track-uri pentru trasee si sfaturi despre hardware si software GPS, asa ca va multumesc.

0724066100
Link spre comentariu

salutari la toata lumea!!! Ma numesc Catalin si sunt proaspat posesor de freelander td4 din anul 2001. Imi doresc prin acest forum sa descopar cat mai multe lucruri despre aceasta masina!!!

Link spre comentariu

:clSalutari de la Braila.Am ajuns la prezentare fiindca se pare ca am omis din neatentie si nu ca lipsa de respect:grin:. Ma numesc Vali Mirica sunt din Braila crescut in Tg Mures, membru mai vechi al forumului , am fost si sunt marinar 31 de ani:ti , dar de 7 ani mai mult pe uscat functie pe uscat ,alergatura multa ,km 40 000 pe an si am un Freelander din 2002 TD4,ma ocup de el singurel cind sunt chestii mai simple, apelez la cei care ma pot ajuta ca ma descurc mai greu pe Rave si postez tot ce repar . In urma unor postari in care am tot primit niste "revere" la noi se numesc vinturi din prova ca nu sunt prezentat ,am facut-o si pe asta. Asa ca scuzati un marinar batrin care a lasat impresia ca nu are respect pentru colegii lui posesori de Land Rover dar citesc toate topicurile de care am nevoie .:old In speranta unei colaborari reciproce , asa ca drumuri bune sa aveti :dr1 Cu respect si Sarbatori Fericite!:cl

miricavb
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare