cipriannegau Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Ciprian si am un Hyundai Galloper II Innovation motor 2,5 - 73 kw. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lutz Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, bine v-am gasit! Experientele mele offroad nu sunt foarte bogate, abia din 2008 am inceput sa conduc un Toyota HJ80 la firma unde lucrez si am avut multe peripetii, si placute si mai putin. HJ80 a avut dauna totala in 2011 (nu eram eu in masina :P) asa ca acum conducem un HJ90 si cu mari sperante ca in ianuarie sa luam un FJ cruiser. Un 2013 fain s-aveti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tor2lehel Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!! Am un nissan patrol din 1992 motor 2800 dizel si verau sa echipez pentu offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bskk Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc marian si detin un fabulos l200 :d ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autogroup_is Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) freelander 2 salut ma numesc claudiu, sunt din iasi sunt posesorul unui freelander 2 an 2007 2.2d experiente in offroad nu prea am dar sunt deschis pt a invata deocamdata am o problema cu masina, in momentul in care vreau sa bag in marsarier, uneori nu intra complet si se lasa cu caaaraaait. in celelalte viteze intra bine. in cazul in care s-a mai intalnit cineva cu problema asta, as vrea sa stiu cum a rezolvat deoarece nici cei de la reprezentanta din iasi nu au avut raspuns. va multumesc Editat Ianuarie 10, 2013 de autogroup_is nu am gasit postari despre freelander 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad Popescu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea, ma numesc Vlad si sunt din Bucuresti. Sunt posesorul unui Freelander din 2000, motor 1,8 benzina. Merg deseori pe off-road cu el, insa nu drumuri complicate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Florin din Cluj, nu sunt posesor de OFF-ROAD inca, insa sunt in cautari asidue al unui Suzuki Vitara scurt, cu soft sau hard-top. Posesor al unei motociclete BMW R1200GS Adventure, toata vara bat Muntii Apuseni, insa experienta off-road pe patru roti este aproape zero. Dornic insa de a invata... Bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cip-hun Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Numele meu e Ciprian, sunt din Iasi, pasionat de masini de mic copil. Sunt in cautarea unei masini de weekend de mers pe coclauri, vanatoare, pescuit... asa ca am in vizor: suzuki samurai, lada niva, suzuki vitara :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiti Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Salut sunt Mihai din Suceava Salut Sunt Mihai din Suceava, am avut anterior un Mitsubishi L200, insa acu visez la o Toyota Hilux, intre timp construiesc tot felul de chestii pentru un prieten de-al meu care are una. Va tin la curent cu achizitia. Sunt inginer in domeniul automaizarilor si ma ocup cam de tot ce are fire si poate conduce curent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Mircea, 27 de ani, inginer telecom. Citesc forumul de ceva vreme, insa am pierdut userul vechi si mai usor a fost sa il creez pe acesta. Ma intereseaza masinile pentru offroad mai soft, si in special o masina care sa poata sa mearga pe ulei vegetal ars. De ceva vreme ma tot uit la Range Rover (2000-2001), sau Cherokee (-->2000). Acum pot spune ca sunt primele mele discutii pe forum, deci va rog fiti blanzi cu mine. Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alinpik Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT, Sunt Alin , sunt din Curtea de Arges si ma dau cu un Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
isactimi Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt Timi si va salut pe toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare all..... Cate ceva despre mine:Sunt din Bucuresti,nu sunt fan 4x4,sunt o fire acida si foarte ambitios.Prestez servicii de reparatii auto(multimarca)motor,cutie,electrica electronica.Decodari audio auto,reparatii sisteme airbag,abs....etc.Eu nu pun guma orbit peste becul din bord ca sa nu se vada ca e aprins.Am picat si eu pe acest forum din dorinta de a ajuta si chiar de a produce ceva banuti.Sincer si la subiect. Tester profesional pentru orice marca auto!Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu G Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Radu sunt din Timisoara si am de curand o Toyota Hilux cab. dubla din 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titi Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor,ma numesc Titi,sunt din Tg-Mures,momentan locuiesc in Dublin,Irlanda,si de curand am achizitionat un Land Rover Freelander 2.0 TD4 din 2002!Experiente off road nu am inca dar sper sa ies cu el in curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
babyzulu Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Claudiu si sunt proaspat proprietar de Lada Niva 1.7i. Pasionat de mecanica si off-road dar incepator. Lucrez in proiectare retele backhaul. Sper sa prind secretele acestui sport si ale masinii cu ajutorul vostru. Cu stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxro Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Serediuc Alex, pasionat de domeniul auto, dar in special aircooled Numa' bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Adrian va saluta si cocheteza de mult timp cu ideea de a avea o masina 4X4. Sper, ca in scurt timp dorinta sa mi se implineasca. Pana la noi vesti, toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniell Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc daniel, sunt din titu, jud.dambovita si sunt posesorul unui freelander td4 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, sunt Ionut din Reghin si sunt nou pe aici. Posed un Jeep GC din 2002.....daca va pot ajuta cu informatii, va stau la dispozitie si m-as bucura si eu sa-mi reapundeti la intrebarile mele...stima Editat Ianuarie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolverinehd Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 From Argentina I'm from Argentina New Member. Trying to discover how the site works. Own an ARO 246D. Seeking info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sparky Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor I'm new here, a Dutch guy living in Bucharest. I'm Dion, 22 years old and living here in Bucharest now since 1,5 year. I own a 1994 Toyota Landcruiser HDJ80 with a few modifications. :grin: Hope to meet some other 4x4 enthousiasts here on the forum and hope to join some 4x4 meetings or to meet people who want to join me with some offroad exploring here in Romania. Dion 1994 Toyota Landcruiser HDJ80 VX 4.2, 2,5" OME HD lift, ARB winchbumper+winch, Safari snorkel, LongRanger tank, Difflocks F&R, 285/75R16 Hankook Dynapro MT's. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Welcome Sparky! You will surely find some expedition mates around here. Just stai tuned :h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
botezaturazvan Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Botezatu Razvan,posesor al unui Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D. Am 25 de ani,locuiesc in Timisoara,inginer carosare la firma BV Productions. Cam atat despre mine,pentru informatii extra o sa ne auzim pe mail! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinis24 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt florin 34 ani din Sugag/Alba, mare iubitor de land rover discovery. Prima masina un discovery 1 ES din 1996 pe care l am facut praf, m am rasturnat sub barajul Tau 250 m aval de baraj, apoi mi-am luat un discovery 2 din Bucuresti in care am ingropat o avere si nu sunt multumit de masina de cum trage cum merge :(( Life is a Gift. Enjoy it but in a beautiful way!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate