Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Prietenii imi spun Dana. Am un RR. Cam sofisticat dar este numai pentru sosea iarna. Sa ne fie un an bun!

Da-mi voie sa fac pe cavalerul: bine ai venit printre noi.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari, ma numesc Marius am 25ani si sunt foarte pasionat de off road , am achizitionat recent un jeep grand cherokee 2,5 tddin 1998 urmand ca in maxim o luna sa reusesc sa ii fac toate modificarile necesare pentru of road.... cu respect marius..

Link spre comentariu

Salut, numele meu este Ovidiu si sunt din Bucuresti. Momentan detin un VW Lupo la primavara ma gandeam sa achizitionez un Land Rover Freelander model mai vechi. Am o afacere de piese auto, pot sa zic ca sunt nou in aceasta treaba se pare ca piesele de Land Rover Freelander sunt foarte scumpe in comparatie cu alte marci.

Sper sa ma ajutati sa gasesc un 4x4 accesibil.

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Cosmin,posesor de Mitsubishi Pajero Sport din 2000 si sper ca viitor posesor de off roader adevarat ... inca nu m-am hotarat la model , sper sa primesc indicatii de la profesionisti ... va multumesc si sper ca in viitor sa fiu si eu de ajutor cu ceva

Link spre comentariu

Salut, ma numesc George si am 20 de ani, momentan nu detin o masina 4x4 dar m-am plimbat de multe ori cu Patrol-ul tatalui meu, sper ca vara aceasta sa achizitionez un Patrol scurt si sa-i fac modificari din plin!

Link spre comentariu

Salutare,

Gigi imi zic prietenii, am un Hyundai Tucson 4x4 ce rupe noroaiele (glumesc) si ma pregatesc sa achizitionez o masina capabila de off adevarat. De profesie sunt inginer, lucrez in industria auto si sunt pasionat de tot ce inseamna mecanica/electronica.

Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS
Link spre comentariu

Salutare..Acelasi Laurr cu Mitsubishi Pinin din Iasi, am avut un cont mai demult, dar s-a dezactivat..adevarul e ca nici nu am fost prea activ, de la ultima mea postare privind clapeta de acceleratie, (care de atunci nu mi-a mai dat bataie de cap)..sunt ceva ani. Imi reactivez prezenta pe acest forum deoarece am noutati interesante, chestiuni-rezolvari ce as dori sa le impartasesc si cu alti Pinin-isti (si nu numai Pinin, ci Mitsubishari GDI in general-pentru ca mai devreme sau mai tarziu se vor lovi de aceasta problema generala a motoarelor GDI). Daca aveti un GDI ( gasoline direct injection), indiferent daca Mitsu, Volvo ori poate vreun Buick Regal :grin:, plusurile GDI-ului sunt acelasi, cat si punctele slabe, evident. Pentru interesati, cu becul de engine aprins, cu caderi de turatie, lipsa de putere (dusa pana la oprirea motorului), ne vedem pe sectiunea Pinin. Asadar, resalutari din Iasi!:tr

Link spre comentariu

Va salut!

Andrei ma numesc, momentan locuiesc intr-o zona ffff frumoasa a tarii, chiar pe Clisura Dunarii. Pasionat de off-road sunt de cand am avut ocazia sa merg cu Ford 250 si 350, Toyota Land Cruiser, Hummer H1 si Oshkosh (preferatul meu) toate cu blindaj nivel 7 si motoare pe masura.

Momentan sunt in cautarea unui Nissan Patrol care sa fie asa cum vreau eu (sunt putin cam pretentios:) ).

De cand mi-am facut cont aici petrec cel putin 2 ore pe zi in fata monitorului (cred ca o sa ma lase si prietena). Foarte tare forumul, poti invata multe lucruri utile si din ce am citit CLUB 4x4 e o mare familie.

O sa va tin la curent cu urmatoare mea achizitie (sper sa nu imbatranesc prea mult pana atunci)...

P.S: Sper ca nu am depasit caracterele cu prezentarea mea:)

Editat de Astral
Never look down on anyone unless you're helping them up
Link spre comentariu

Salutari si tot respectul,

Ma numesc Silviu, sunt din Bucuresti/Popesti-Leordeni, detin un MB w124, dar imi plac si cele 4X4 si mi-asi dori sa detin una pe viitor. Imi cer scuze pentru intarzierea prezentarii. Va salut si sa auzim numai de bine.

Cu stima.

Ma respecti, te respect. Mai bine prieten decat dusman.
Link spre comentariu

salut! ma numesc Laurentiu, si sant posesor al unui suzuki vitara de care sant foarte multumit ca masina. masina are motor 1.6 16v este din 1997. a fost cumparata de noua din romania, eu sant al 3-lea propietar. o am de cateva luni, dar pana acum sunt multumit de ea. as dori pentru ea un roof rack , modelul original pentru vitara cu 4 usi, dar nu am gasit pana acum. in rest masina este stock, si imi place asa, este legata.

o zi buna la toti utilizatorii 4x4!

Image0264.thumb.jpg.41032353be7bf2f945111082240c23a4.jpg

Link spre comentariu

Slutare, ma numesc Cristi, sunt din Bistrita si sunt proaspat posesor de Lada Niva 1,7i fabricata in 2003. Masina am luat-o pentru pescuit si pentru a putea ajunge in locuri mai putin accesibile autoturismelor obisnuite. Nu sunt "off-roader" dar cine stie...

Link spre comentariu

Salutari !

Aici este un Gugulan (fara car cu mere!):wink:. Am avut un Dodge Ram Turbo diesel pe care l-am vindut.

Acum doresc un Nissan sau Toyota.

Numai bine !

Salut, as dori sa mentionez ca arealul locuit de gugulani nu se intinde pana la timisoara (la pusta !):grin:

Link spre comentariu

Vă salut. Sunt Adrian Bilba medic veterinar, directorul general al delfinariului Constanța, pasionat de offroad cu moto Atv și mașini de teren. Am un wrangler jk 2007, ii caut cauciucuri de noroi, am at uri pe el și inca niște mt uri prea late 325/60R18 cu care mă chinui la offroad dar vreau unele mai înguste.

Editat de UNIVET
AVENTURA INCEPE CAND NU SE MAI RESPECTA PLANUL
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare