coral Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Gelu din viseu Maramures am un Land Rover Discovery 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian M Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt nou pe acest forum ,am un Kyron din 2006, 2.0 l, cutie automata. Sunt din Tarnaveni , Mures. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Peter Pal Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, domnilor! Ma numesc Peter si sunt din Sf. Gheorghe. Mi-am schizitionat un Korando 2.3 TDI si am nevoie de ajutorul vostru. Imi este frica la vale cu aproape 2 tone sub mine. Poate fi si varsta (45)? Astept indicatii Cu stima Peter [ATTACH=CONFIG]165138[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FrateanRazvan Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Prezentare. Buna tuturor. Ma numesc Fratean Razvan in varsta de 21 ani din localitatea Deva , judetul Hunedoara si sunt fericitul "posesor" a unui LR Freelander 2002 td4 incepand din anul 2005.Sper sa avem impreuna parte de diverse discutii constructive referiotare la acest model de autoturism deoarece unul din placerile mele nevinovate este din pacate si acest tunning auto , care se pare ca se imparte in 2 categorii offroad/street. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colatag Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor,sunt cosmin din arad si as dori foarte mult sa invat din experientele voastre,sunt un nou nascut in materie de 4x4 si doresc sa achizitionez un suzuki sj, inca nu m-am hotarat ce motorizare,an ,etc. Am inceput sa studiez forumul,am gasit lucruri interesante si bine documentate cea ce ma face sa cred ca sunt in ,,ECHIPA '' potrivita . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gicanu Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc george sunt din buzau si sunt pasionat de offroad detin 2 mitsubishi pajero unul diesel cu motor de 2.5 diesel si unul benzina cu motor de 3,0 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leahuadrian Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor :Hr:Hr:Hr:Hr Buna ziua. Ma numesc Adrian si sunt nou in domeniul asta minunat numit offroad Editat Ianuarie 23, 2013 de leahuadrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mapsys Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor!! Numele meu este Istvan si sunt din judetul Mures am un Samurai de 1.9 D din 2002 model lung(longbody),nu particip la competitii off-road,masina nu este modificata,o folosesc mai mult la tara si la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutGL Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua.Numele meu este IONUT ,sunt din galati si conduc o TOYOTA LC 120 din 2004.Masina o am din 2009 insa pana in 2012 nu am avut ocaziasa o incerc intr-un off-road mai serios,dar dupa experienta traita in BUCEGI pot spune ca sunt atras de iesirile in decor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mccatar Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt cata si am un mercedes g460 200ge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3R4X4 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Radu, pasionat de off road si sunt in cautare pentru un 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihailuican Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut respectuos tuturor. Sunt Mihai, din Bucuresti, am 50 de ani, o nevasta roscata, un baiat de 15 ani si o Toyota Landcruiser 120. Am mai avut inainte 8 ani un Landcruiser LC90. Iubesc natura, pescuitul, excursiile si gadgeturile high-tech. Imi place in mod deosebit sa ajung unde vreau, la pescuit sau in excursii, pe alte poteci decat majoritatea lumii... si uite asa am ajuns si membru in acest forum. Va salut si incet-incet ma familiarizez si eu cu atmosfera si cutumele ca sa pot fi mai activ si mai util. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KON Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ziua ! Ma numesc Constantinescu Cristian ! Sunt pasionat de vanatoare si pescuit De profesie sunt inginer . Masina mea : Land Rover Freelander td4 2003 3 usi Sunt foarte incantat de ea , o am de aproape un an . Am sa revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Abadonna Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Ma numesc Mircea, sunt din Galati si am inceput experienta 4x4 cu o Lada Niva din 2012. Mentionez ca acesta este este un domeniu nou pentru mine astfel incat sper sa imi fie scuzata ignoranta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iriss Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!!! Sunt pasionat de mult de 4x4 si cred ca a sosit momentul sa ma alatur voua si sa intru in treaba... Vreau sa achizitionez cat mai repede un super car si sa incep sa va bombardez cu intrebari si sfaturi. Sunt pasionat si de fotbal american si cred ca pasiunile astea cam merg amandoua pe offroad Razvan - Bucuresti:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joxmax Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Salutari tuturor! Sunt bucuros ca exista acest "loc" pt. pasiunile noastre,am un Ford Bronco 2 xlt din '88 achizitionat de curind si cred ca voi gasi aici pe cineva sa ma indrume in cautarea unor piese! Un gind bun tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David75 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve . Ma numesc David , am 37 de ani si o mare pasiune pentru masinile offroad si pentru natura . Mi-am construit o casuta la munte , in padure...si pentru a ajunge acolo mi-am luat un Land Rover Discovery cu motor de 4000 , V8 , pe care intentionez sa-l modific putin ... In rest...sunt un om normal cere se bucura de viata...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toy TM Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Tudor e numele meu, am 35 ani, locuiesc in Timisoara si de cca 6 luni sunt posesorul unui Samurai, pe care incet dar sigur, il modific pt Off Road. Ma bucur ca ma aflu aici si ce sa zic, ..., la cat mai mult noroi ! :) Tudor 0727739284 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioan Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Prezentare. Buna! Va salut pe toti. Ma numesc Ioan si locuiesc in Oradea. Sunt posesorul unu M461 care a fost obosit fara mila de catre fostul proprietar l- am luat de la el fara sa stiu cate probleme are, fiind mai tanar si eu nu ma prea pricep asa ca mi l-a bagat pe gat. Sa nu ma intelegeti gresit nu imi pare rau. Imsul a fost si este o masina care ma pasioneaza. Am sa atasez si ceva poze numai sa mai deprind un pic pe aici. Eu fiind student incerc sa il mentin pe linia de plutire ne avand momentan fondul necesar pentru a-l pune la punct asa cum am vazut pe aici pe la voi, dar voi incerca in timp. Ims a fost radiat de proprietarul anterior si il folosesc doar la tara. Cu respect Ioan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luky40 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! ma numesc Lucian,sunt din Gherla si am o dilema cu privire la o achizitie 4x4.Grand vitara 2,0l 109 cp din 2001 diesel sau Rav 4 diesel 2,0l 116 cp din 2004,prima adusa recent din Germania, nerulata in tara.Mentionez ca voi fi la prima experienta 4x4 si de asemenea ca masina va fi folosita preponderent off road si ocazional on road(de 2 saptamani ma documentez pe forumuri si tot nu am ajuns la nici o decizie)va rog pareri.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MICSA Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Micsa Din Timisoara si nu demult mi-am cumparat un Rande Rover Freelander. Td din 98>>salut toti fanii 4X4!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maximus Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Doru , sunt din Oradea si sper sa intru in clubul detinatorilor de 4x4 cat de curand , probabil ma voi orienta spre o Lada Niva. Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
olar silviu Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Silviu, sunt din Orastie, pasionat de off-road, dar de vreo doi ani mai mult in garaj decat in teren, pentru masinuta mea, un proiect plecat initial dint-un Corando K4, cu Dana 30 fata si Dana 44 spate, dar ptr. foarte putin timp; in prezent punti Y60, motor Toyota, de 2.4 simplu diesel, crescandu-i puterea cu o turbina compresor, antrenata de cureaua de Mercedes C200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai_X Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Prezentare Salutare tuturor! Numele meu este Dragos,sunt din Iasi dar momentan locuiesc in Germania si detin un Suzuki SJ 413 din 1988. Sunt pasionat de mecanica si de tot ce are roti si motor:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martin Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor numele meu e Martin sunt din Bucuresti inca nu am o masina de teren in proprietate, si sunt aici pentru a ma documenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate