hattricid Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marius , am 40 ani - detin un opel astra h . M-am alaturat acestui club din pasiune pt lumea 4x4 . Sper ca intr-un timp destul de scurt sa pot sa-mi achizitionez un 4x4 veritabil. Ma bucur ca v-am gasit . Mult spor in tot ceea ce faceti ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ernest4x4 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! sunt Ernest din Timisoara si imi doresc sa intru in clubul vostru . Sunt doar un pasionat si un admirator al offroader-ilor . Am avut mai multe Mitsubishi Pajero MK II pe mana , aduse din Anglia , unele mai preparate altele de sosea. Am stat o vreme buna in Anglia si acolo le gasesti la tot pasul cele preparate de offroad. Poate cu timpul imi voi permite si eu una pregatita . Va admir pt tenacitatea voastra . Doresc sa cunosc cat mai multi membrii ai acestui club. Va salut din Timisoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monoga Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt din Arad si ma intereseaza ceva diesel cu intretinere ieftina dar nu prea mic,am nevoie ca vreau sa ma implic in agricultura si imi este necesara o masina 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ernest4x4 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut monoga ! Observ ca esti din Arad, deci suntem vecini de judet. Eu am citit mesajul tau si chiar studiez o ramura a agriculturii - horticultura - si ma pricep ceva si la masini de teren,fiindca am adus cateva din Anglia. Daca nu te deranjeaza volanul pe dreapta ,iti poti lua o masina de teren buna si mult mai ieftina din Anglia . la 2000 Euro poti lua deja una bina. Pt agricultura ti-ar fi buna una cu bena in spate ,cu cabina simpla sau dubla ,depinde cate persoane vrei sa duci cu ea. este si cu bena acoperita .acolo mai poti duce materiale si unelte aferente. Masini foarte rezistente pt teren sunt ISUZU TROOPER cu motor de 2.8 TD - foarte fiabile la forjat pe teren si nu se prajeste chiuloasa asa cum se poate praji la Mitsubishi L200 sau chiar la Toyota Hilux. Acolo in Anglia, se vindeau astea, Isuzu Trooper de 2.8 foarte bine in Africa ca sunt foarte fiabile.E doar un sfat pe care ,daca vrei , il iei in considerare sau nu. Multa bafta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monoga Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Multumesc pt sfat, ma gindeam cu varianta Anglia, dar cred ca am sa optez pt un Land Rover Discovery,trebuie sa fie cu volanul la locul lui normal, ar trebui sa circule toata familia cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kinder Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari de la Cluj, Sunt Paul si conduc un Patrol Y60 Pick Up. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vast Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut gazda acestui forum si pe toti membrii lui. Ma numesc Valentin, sunt din Iasi, iar in prezent conduc o Toyota Avensis 2.0D an 2007. In viitorul apropiat am in intentie sa vand masina si sa cumpar un 4x4 si de aceea m-am decis sa ma alatur acestui grup de pasionati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Paul. Bine ai venit pe aici. Sunt Cristi, ne-am intalnit pe Campului (intre timp am lamurit problema cu cardanul fata). Poate recunosti masina din avatar. Ma bucur ca ne intalnim si aici, acum avem posibilitatea sa luam legatura, poate mai iesim prin Faget impreuna. Sau pe alte coclauri. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigore Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, fratilor! Iesirile in natura m-au obligat sa-mi iau un 4x4 in urma cu vreo 10 ani si de-atunci m-a prins microbul. Am un IMS modificat, numai bun pentru coclauri si hartoape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cajac Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Marius din Craiova, am un ims decapotat si un land rover discovery din 92' motor de 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertowrc Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE!! Ma numesc Nistor Roberto imi plac masinile de teren,recent am achizitionat un Pajero pinin 1.8 GDI.Si azi am descoperit clubul4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Vitara Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Numele meu este Radu,sunt din Bucuresti si sunt proaspat proprietar al unei Vitare hard top din 89 pe care vreau sa o readuc la viata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vasilache Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 inca ma acomodez Salut, Sunt Dan, am un Jeep Wrangler, deocamdata stau in Sibiu. Ma acomodez cu site-ul. Noutati foarte repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnywind Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Marius Vantu aici, din CJ. Caut deja de ceva vreme un tractor de plimbat pe dealuri dar inca nu l-am gasit. Daca aveti vreo sugestie, nu va sfiiti :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horhe Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! ma numeste george si detin in momentul de fata in nissan terrano 2, 2.7 tdi si un jeep GC 3.1 diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danox Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dan , conduc un Ford Ranger, 2008, motor 2,5 l:cl . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cipri77 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea Ma numesc Ciprian si sunt posesorul unui LC120 din anul 2004, VIP TEMS Masinutza destul de ok, pana acum m-au lasat suspensia spate (schimbata cu una clasica), planetara dreapta, iar mai nou simt ca vibreaza putin masina la accelerare intretinere costisitoare, dar in rest ii ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xluci Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Lucian, locuiesc in Bistrita , am o Suzuki Vitara 5p, 1.6i 16V, 1994, metal top. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin322 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! sint florin din ploiesti si sint proaspat posesor de suzuki samurai. sint incepator in off-road dar cu ajutorul forumului sper sa invat cit mai multe.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tata Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Ricanu (Cristian Rica) din Piatra Neamt fac offroad din 2008 , am inceput copilot si am devenit pilot... Am un atv Linhai 4x4 de 270cm. Dar mai mult m-am dat cu Land Rover Discovery 1994 V8 3500 Cm benzina preparat bine offroad - si imatriculat cu TC. Am participat la cateva competiti (3-4). Imi place aventura si fac sporturi eXtreme.... Bafta la toata lumea Cu stima Ricanu Ps. Am mai avut cont aici dar cred ca a fost dezactivat Ma bucur ca sunt din nou cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan1080 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Daniel, locuiesc in Bucureşti, nu sunt posesor de 4X4. Primul contact cu un autoturism de teren a fost o plimbare prin oraş cu un Suzuki Jimmy şi pot să spun că e altceva când priveşti de sus traficul (fără face abuz de poziţia "dominantă"). Chiar şi în afara Bucurestiului, m-a impresionat modul în care a trecut peste diverse obstacole peste care eu cu turismul meu nu m-aş fi încumetat vreodată .. nici măcar să gandesc. Într-o altă cursă, întorcându-ma de la Braşov la Bucureşti pe faimosul DN1, am nimerit într-un ambuteiaj în care am fost nevoit ca perioade lungi să aşteptam blocaţi bară la bară, neavând posibilitatea de a depăşi - cred că se faceau unele reparaţii la drum şi se circula cu intermitenţă pe o singură bandă. Atunci am observat în coloană câteva autoturisme de teren iar posesorii lor discutau prin intermediul staţiilor de emisie-recepţie (cb). Mi s-a părut extraordinar, mi-a plăcut acest spirit de aventură şi mă gândeam că aş vrea sa fiu alături de ei. Dar neavând nici măcar un 4X4 .. mai greu. Aşadar am descoperit ieri forum-ul vostru şi, deşi nu am un astfel de autoturism, aş vrea să schimbăm diferite impresii. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu.silviu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Silviu,am un Patrol GR nou achizitionat si doresc sa invat cate ceva despre el de la altii cu mai multa experienta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nimaso Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Marius, nou in randul detinatorilor de 4x4. Am achizitionat de curand un Freelander TD4 din 2003. Sper sa nu regret.:wink: Numai bine. Update: Din sept 2018 sunt nou posesor de Jimny. Cand te prinde microbul, te prinde bine. :D Editat Martie 23, 2020 de nimaso In frane si in femei sa nu ai incredere ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABINEDELCUSB Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut!.Ma numesc gabi, sunt din sibiu,detin un pajero mk1 pregatit off-road si ma bucur ca ma aflu si eu printre voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumitru Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara all,Dumitru sunt,Oradea,37. incepator de tot in ale off-road,acum sunt la marea dilema intre gama de autoutilitare de la mitzu,mazda si nissan de cateva zile citesc si citesc,am sa va stresez cel mai probabil cu o gramada de traznai asa ca anticipat,multam de intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate