Emacu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Va salut pe toti! :) Numele meu este Cristi,sunt nou pe forumul vostru, dar sper sa fac cat mai multa vechime in ''campul off-road'' al muncii! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dobre68 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna la tota lumea !! Ma numesc Nicu si vreau sa devin "off-roader". Masinuta mea este SUZUKI Grand Vitara (XL-7) nu e chiar cea mai indicata pentru off-road dar ne straduim. Salutari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoryck Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt valentin, am doua mitsubishi pajero clasic a.f 2012 care-mi dau batai de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator g3o Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt proaspat posesor al unui mitsubishi pajero pinin 1.8 4x4, 2x4 cu diferential blocabil, fabricatie 2001 super masina !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
djoser Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Bogdan din bucuresti si sunt de curand noul posesor al unui pajero mk2 swb din 1991. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvius72 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Noroc si bine vam gasit Salut Sunt Silviu si am avut un ims mai de mult iar acu vreau sa iau altu ca pe ala lam vandut. adresa mea de mail: silvio0072@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horysb Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Sunt Horatiu din Sibiu si am un Sorento de 2,5 CRDI din2002 automantic si un Tropper din 1985 manual (destinat pt teren) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytzzz Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Adrian,sunt student si detin un opel frontera sport 2.2dti,deocamdata nefunctional,sper sa o repar repede,o sa deschid un topic cu problema masinii mele,poate isi mai da cineva cu parerea ce ar putea avea. Editat Februarie 4, 2013 de adytzzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CostinD Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Costin, locuiesc in Bucuresti, nu detin inca un 4x4, dar sper ca in 2013 sa fac o achizitie, pana atunci ma documentez pe forum si se pare ca am multe de invatat de la voi. Multumesc pentru gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Trifu Alin Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara. Ma numesc Alin sunt din Turnu Severin si detin un Opel Frontera B din 2002 motor 2.2 motorina. Sper sa gasesc pe acest forum informati despre masina mea si de asemenea sa si ofer ceea ce stiu eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Numele meu este Silviu,sunt din Campina ... mai mult decat pasionat de off.:wink: Am in dotare de strada un Nissan Pathfinder,Toyota Rav 4,Aro 10(custom) ...iar ptr. adrenalina un Suzuki Samurai(cea mai ramas din el). Editat Februarie 5, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Borky Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! sunt nou pe acest site, nou si in lumea off-roadului. Pasionat de natura si calatorie ma simt tot mai aproape de achizitia unei masini care sa insoteasca in locuri frumoase. Citesc cu interes de ceva vreme tot ce se scrie pe aici..invat! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
needfortuning Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Ma numesc Alin Mereuta sunt din Barlad si conduc un Mit Pajero Pinin din 2001. Daca aveti idee cum pot inalta un Pinin va rog sa ma contactati. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bogdan din Bucuresti si de anul trecut am si eu un Daihatsu Feroza 94". Incepand din acest an vreau sa dedic mai mult timp acestei noi pasiuni de off road. Sper sa ne vedem cat mai curand pe diverse trasee. Cu prietenie, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Numele meu este Silviu,sunt din Campina ... mai mult decat pasionat de off.:wink: Am in dotare de strada un Nissan Pathfinder,Toyota Rav 4,Aro 10(custom) ...iar ptr. adrenalina un Suzuki Samurai(cea mai ramas din el). Bine ai venit donmu' Silviu! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nyl Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Laurentiu, din Targu Jiu si avem in familie, actual, un Nissan Terrano II 2.7 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Alexandru este numele meu si mi se spune Doctoru. Sunt fan LR Dicovery, detin unul din 1996 mai exact un Dicovery 1 SALLJGBF8TA198524 care urmeaza sa fie preparat off-road dar pentru moment se lucreaza la interior. Cam atat pentru moment. Mult noroc si sa aveti parte de cat mai mult noroi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrada093 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Andrada, din Constanta si in ca nu detin o masina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_j Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc Mircea, locuiesc in Tulcea, nu detin inca un 4x4, (am doau masini de asfalt) dar sper ca in 2013 sa fac o achizitie: un pajero sau un frontera. pana atunci ma documentez pe forum si se pare ca am multe de invatat. sper sa fac alegerea corecta. as inclina spre pajero 2.8 transmisie manuala. multumesc pentru gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara si bun gasit tuturor! Am citit pana acum multe informatii folositoare pe forumul acestui club si m-am hotarat sa ma alatur voua. Numele meu este Florin sunt din Odobesti-Vrancea si in curand sper sa fiu fericitul proprietar al unui 4X4 (jeep Wrangler). Momentan am un Mercedes E 240 (w211) motor 2,6 pe care o sa-l pastrez pentru sotia mea. Nu sunt convins de faptul ca ma voi apuca de of road extrem dar, sigur in limita timpului si bugetului voi hoinari pe coclauri. Am mai detinut o masina 4x4 jeep Grand Cheroke V8 5,2 cc pe care am vandut-o din cauza impozitului foarte mare. "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grizzly Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ! eu sunt un incepator il ale off roadului si acum sunt in faza de informare si cunoastere a off roadului.nu prea am cunostinte despre asta, dar imi place, sunt tanar si sper ca in timp sa intru si eu cu adevarat in lumea asta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Alexandru este numele meu si mi se spune Doctoru. Sunt fan LR Dicovery, detin unul din 1996 mai exact un Dicovery 1 SALLJGBF8TA198524 care urmeaza sa fie preparat off-road dar pentru moment se lucreaza la interior. Cam atat pentru moment. Mult noroc si sa aveti parte de cat mai mult noroi! Salut, bine ai venit printre noi. Sa auzim de bine! Editat Februarie 8, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oneill Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit. Catalin ma numesc, sunt din Rm. Valcea si de o saptamana "ma dau" cu un Nissan Patrol Y61 3.0 din 2004. Masina este de imprumut ... deocamdata. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan B26 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Sunt Bogdan din Piatra Neamt, recent am cumparat un Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd, fabricat la sfarsitul anului 2002. De cand am vazut modelul respectiv mi-a ramas in minte, chiar daca acum este putin invechit. Pana acum nu am probleme majore, doar cu incalzirea din habitaclu, baga doar in partea dreapta caldura, la sofer e rece. Sper sa o rezolv fara multe batai de cap! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L4ur3ntziU Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Salutare Lumeeeeeee Salutare!!! Ma numesc Laurentiu sunt din Craiova , am 28 ani , imi plac masinile mari ... :P . Am un pajero mk2 pe care intentionez sa il vand deparece da semne de inbatranire si urmeaza sa ii ia locul tot un pajero mk 2 mai tanar mai in forta dar sa vedem ori scurt ori lung... Ma bucur sa fiu printre voi , sunt la inceput inca si vreau sa invat foarte multe de la voi. Salutare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate