crisguide Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Era o gluma, te-ai prins, nu?! Spor. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ivan_daniel Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Daniel din Petrosani, am achizitionat de o saptamana un Freelander td4 din 2002, si ma bucur sa ma aflu printre dumneavoastra.Sper sa gasesc raspunsul pentru multe din intrebarile pe care le am.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Silviu, din Onesti si imi prezint si eu masina. Vitara din 1998, volan pe dreapta 1,6 8v, fara rugina, ingrijita si la interior si la ext. Kit de inaltare SL de 5 cm, proiectoare, si alte cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koczky Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Koczky din Borsec va saluta pe voi toti Salutari tuturor, bine v-am gasit! Sunt Boti, din Borsec, judetul Harghita. Sunt un membru din Offroad Club Borsec, am un Pajero Mk2, 2.5 TD, pe care nu-l folosesc in competitii, doar la plimbari usoare si la treburile in "jurul casei". Mersi pt. tot si pt. pastrarea contului de cativa anisori de inactivitate. Alias koczky -> se citeste -> cotzchi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ati venit. Interesanta vitara!:wink: Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia1983 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Horia din Craiova. Sunt pasionat de pescuit si offroad. Ca masini de teren le prefer pe cele din gama Land Rover. Am inceput cu un Range Rover P38 2.5 td din 1997 trecand anul trecut la modelul urmator Range Rover L322 5.0 v8 Hamman 2004. L-am echipat cu pneuri Cooper Discoverer MT. Urmeaza pe viitor sa primeasca un troliu, snorkel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaru Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! numele meu este Liviu si conduc un Ssangyong Actyon 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g3o Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. numele meu este George, detinatorul a 2 superbe modele mitsu, un pajero 2.8 si un pinin 1.8gdi. Si se pare ca am intrat in disgratia adminilor, si vreau sa le cer scuze si promit sa nu le mai umplu site-u cu prostii!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladigna Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Vlad si de curand sunt fericitul posesor al unui petec de paman pe un "varf" de munte. Singurul dezavantaj este ca "iubitei" mele actuale nu prea ii place unde nu este asfalt. Din acest motiv cred ca trebuie sa o schimb :). Sper sa-mi gasesc o alta iubita cat de curand :). As prefera-o pe Vitara dar nu sunt 100% convins :)) Iubita de acum.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. numele meu este George, detinatorul a 2 superbe modele mitsu, un pajero 2.8 si un pinin 1.8gdi. Si se pare ca am intrat in disgratia adminilor, si vreau sa le cer scuze si promit sa nu le mai umplu site-u cu prostii!!! George, contul tau a fost sters initial. Forumul acesta are un scop clar legat de comunitatea 4x4 si offroad din Romania si nu e un bazar unde sa intervina cineva la orice discutie si sa spuna ca el are de vanzare ceva. Nu agreem persoane care intra aici NUMAI pentru a-si vinde masina. Astfel de postari nu aduc nici un ajutor membrilor comunitatii chiar daca unii cred ca ajuta. Esti binevenit aici atata timp cat respecti regulile forumului si pe ceilalti utilizatori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g3o Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor George, contul tau a fost sters initial. Forumul acesta are un scop clar legat de comunitatea 4x4 si offroad din Romania si nu e un bazar unde sa intervina cineva la orice discutie si sa spuna ca el are de vanzare ceva. Nu agreem persoane care intra aici NUMAI pentru a-si vinde masina. Astfel de postari nu aduc nici un ajutor membrilor comunitatii chiar daca unii cred ca ajuta. Esti binevenit aici atata timp cat respecti regulile forumului si pe ceilalti utilizatori. Ok, am inteles. As vrea sa raman in continuare membru al acestui forum, sunt un debutant in 4x4 (prima masina-proprietate personala de acest gen o detin de aprox. 3 luni) si as vrea sa invat cat mai multe despre acest "sport" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fleur Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Florin, posesor de Tiguan (inainte am avut un Forester) amator de iesiri pe drumuri forestiere atat cat imi permite SUV-ul. In prezent citesc de curiozitate despre off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Dinica Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ! ma numesc Sorin sunt din Bucuresti, mai exact Cornetu-Bragadiru si sunt mandru posesor de Jeep Grand Cherokee 2.7 CDR WJ 2003 si vreau sa devin si eu off-road'er adevarat :)) masina o am de 4 zile, am inceput deja lucrul la masinuta, am schimbat tendoanele spate ca se bataia urat de tot masina, becuri am avut de schimbat o gramada, urmeaza uleiuri, filtre, placute, cauciucuri, bulbaruri, kit de inaltare, proiectoare, etc... m-am inscris pe acest forum pentru a cere cate o parere de la voi, deoarece consider ca sunteti mai cu experienta decat mine. Voi reveni si cu poze, pana atunci va salut si numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipi505 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Ciprian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalincatalin Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna, numele meu e Catalin si de curand mi.am cumparat un Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D,scurt,2005!acum ca fac parte din familia off-road,cred ca aici o sa pot afla multe lucruri utile despre pasinea mea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! Asteptam sa ne prezinti masina la rubrica Mitsubishi MK3/4... numai ca ai inceput cu stangul, ai facut acelasi topic in doua locuri pe forum... :bi ... grija mare la regulament! Editat Februarie 20, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrius Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Marius sunt din Pitesti si am achizitionat de curand un LC80 4500benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
secusimon Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare.Sunt Secu Simon din Sibiu si am in posesie din 2007 un mitsubischi l 200 si recent suzuki samurai.urmeaza sa ma ocup de suzuky pentru a fi apt sa-si dovedeasca abilitatiile. Toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabrielparvu Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Vaslui, Ma numesc Gabi Parvu si sunt nou printre voi. Sper sa ma integrez bine si sa aflu cum traiesc si se descurca off-road-istii. Am un Pajero 2.5 turbo din 1990 pe care il pregatesc acuma si dupa ce ma lamuresc cu ce se mananca treaba asta sa trec la o alta masina. Prietenii au Nissan-uri Patrol , Mercedes G classe si altele , inclusiv club Off-road in Vaslui. Salutari la toata lumea si aveti grija cum cheltuiti banii pe criza asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aristocratic Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai, am un Dodge Caliber 2.0 TDI care s-a devalorizat asa de tare incat nu mai merita sa il vand :) Este pe o platforma de VW passat, identica din cate am inteles cu Patriot si Compass (am avut si un Compass). Am intrat pe forum pentru a afla daca, este posibil sa fie transformat in 4x4 prin utilizarea ansamblurilor de la vw passat 4motion sau a celor de la compass sau patriot. In cazul in care s-ar putea face aceasta modificare, dat fiind sasiul si elementele comune ale acestor modele enumerate mai sus (daca am fost corect informat), in functie de costuri, ar putea fi interesant. Daca aveti cunostinte si experienta reala si puteti sa argumentati raspunsurile voastre, va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai, am un Dodge Caliber 2.0 TDI care s-a devalorizat asa de tare incat nu mai merita sa il vand :) Este pe o platforma de VW passat, identica din cate am inteles cu Patriot si Compass (am avut si un Compass). Am intrat pe forum pentru a afla daca, este posibil sa fie transformat in 4x4 prin utilizarea ansamblurilor de la vw passat 4motion sau a celor de la compass sau patriot. In cazul in care s-ar putea face aceasta modificare, dat fiind sasiul si elementele comune ale acestor modele enumerate mai sus (daca am fost corect informat), in functie de costuri, ar putea fi interesant. Daca aveti cunostinte si experienta reala si puteti sa argumentati raspunsurile voastre, va multumesc! Bine ai venit Mihai! Interesanta provocarea ta dar nu vad fezabila acest tip de modificare deoarece, chiar daca mecanic se pot adapta piesele necesare, electronica masinii iti va da batai de cap. Vorbimd e ABS, eventualul sistem de control al tractiunii si altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinb Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Florin nu am masina personala dar ma plimb cu ale altora... si imi place! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Florin! Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai si tu masina ta.... "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ra.s Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Cu respect, Sunt Andrei. Vechi pasionat de automobile, insa, sport. Acum..de o vreme am devenit interesat de masini mai cu gabarit si/sau rock bouncers. Prin urmare va vizitez cu scopul de ma instrui pentru o viitoare achizitie de profil. Poate imi si las actuala masina pe aceste meleaguri si plec in apus cu noua dragoste. Momentan am un Seat Leon Cupra si ne tratam cu cel mai al draq respect.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sant razvan din iasi am un mercedes G si sant pasionat de aceste masini , va salut pe toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate