mihaitaa Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor,eu sunt Mihai,proaspat posesor de 4x4,masina care va fi ''chinuita'' este un cherokee din 92,2.1 TD,proaspat achizitionata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yonatan Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt yonatan si as vrea sa ma indrumati daca un samurai e destul de puternic sa traga o remorca cu de 4t greutate dupa el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipi43 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cipi din Sibiu, am un Suzuki Grand Vitara din 2002 1.6 si ma bucur ca ma aflu printre voi. Sunt pasionat de off road si vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este Andrei si sunt pasionat de offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel4x4forfun Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Daniel din Timisoara , am 39 ani , am un Mitsu Pajero MK II - 2.5 TD Intercooler - putin preparat ,adus din Anglia si am si eu placerea sa va cunosc prin intermediul acestui forum. Va multumesc de primire in randul vostru si sper sa ma pot alatura pasiunii voastre de offroading. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Papuc Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Radu din Târgoviște, fac offroad din Decembrie cu un Pajero scurt cu 2500 cmc puțin modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_m Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună tuturor, Sunt Sorin din București, am căutat un an de zile un Vitara care să-mi placă, iar după ce m-am înscris pe acest forum, și urmărind anumite topicuri, am luat un... Daihatsu Feroza din Olanda, pe care intenționez să o înscriu pe România. Aștept publicarea legii privind timbrul de mediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Taypan Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Razvan din Bucuresti. Sunt pasionat de pescuit si calculatoare. Mam inscris pe acest forum pentru a obtine informatii cu privire la drumurile forestiere sau de pamant (cele de la campie sau din preajma raurilor) pentru ca asa cum am mentionat sunt pasionat de pescuit si ca bonus imi plac si iesirile in natura. Nu detin autoturism 4X4 (am un Logan 1,4 mixt benzina-GPL) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Frosch Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello! I'm Martina from Switzerland and I'm hoping to find informations about romanian maps in your forum because we will participate at the SuperKarpata Trophy this year. Unfortunately I don't speak romanian, so I'm hoping some of you do speak english... Our Frosch: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian Dodu Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Marian sunt din Galati si sunt proaspat inscris pe forum Sunt posesorul a doua masini de teren din care una este folosita doar pentru vanatoare si pescuit ( Pajero V70 3.2 din 2003 - putin modificata) iar cealalta un Range Rover Sport 3.6 din 2009 pe care exact de 1 martie am reusit sa-l inmatriculez este masina de zi cu zi Urmaresc de ceva timp postarile de pe acest forum si deoarece am gasit o multime de lucruri interesante am decis sa ma inscriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! Asteptam sa faci un topic la rubrica Mitsubishi Pajero MK3 sa ne prezinti si noua masina ta cu modificarile de care zici. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flopi Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Florin,am 22 ani, sunt din Deva si detin o Vitara 2.0 tdi din 1997 Sunt incepator in tot ce tine de offroad dar sper sa invat cat mai multe de la profesionisti, iubesc natura si plimbarile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad13vlad Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ,sunt Vlad si sunt pasionat de masinile americane ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sky77 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 inca unul in familie salut tuturor,numele meu este Nelu,sunt din Buzau si detin o daihatsu feroza 1.6 i 70 kw .Ca si incepator incerc sa invat de la profesionistii 4 x 4-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Shaman Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt prieten cu o Toyota LandCruiser BJ45 cu care ma inteleg in general foarte bine, exceptie facand luna martie cand trebuie sa-i platesc impozitul. Am aceasta masina din 1995 si m-am chinuit sa o refac, incet-incet, cum m-am priceput si eu. E o masina pe care te poti baza si care m-a scos din multe situatii neplacute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor @ Frosch Welcome. I'm pretty shure a lot of people on this forum speak english. So, good luck finding info you are looking for. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt prieten cu o Toyota LandCruiser BJ45 cu care ma inteleg in general foarte bine, exceptie facand luna martie cand trebuie sa-i platesc impozitul. Am aceasta masina din 1995 si m-am chinuit sa o refac, incet-incet, cum m-am priceput si eu. E o masina pe care te poti baza si care m-a scos din multe situatii neplacute.[ATTACH=CONFIG]170378[/ATTACH] Bine ai venit! O masina pe gustul meu. Felicitari! Intradevar, impozitele astea ne omoara. Ce an de fabricatie e masina? Eventual poti face o prezentare a ei aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?505-Landcruiser-J4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Shaman Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! O masina pe gustul meu. Felicitari! Intradevar, impozitele astea ne omoara. Ce an de fabricatie e masina? Eventual poti face o prezentare a ei aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?505-Landcruiser-J4 Salut! E din nov. '81. Deocamdata studiez putin forumul, vad aici multe lucruri interesante. Apoi o sa incerc sa ne prezentam cat mai bine.. Editat Martie 5, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dax23 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Alex, proaspat posesor de patrol y61 lung din 2004...o masinuta care in aproape 8 ani cat a fost la vechiul proprietar nu a prea vazut revizii, atentie sau vreun service specializat (doar revizii in spatele blocului),dar care incet-incet va prinde forma. stima!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti,Arthur,craiova 32 ani.vreau sa va intreb si eu ceva,stie cineva un jeep grand cherokee laredo 5.2,din 96 ce tip de euro are?sau ce trebuie sa stiu?mentionez ca masina este inmatriculata in RO ca autoutilitara....daca este euro 2 ca costa cam 1000 taxa asta de r...t,daca este non euro,am imbulinat-o....Ce ma sfatuiti,cutie automata sau manuala? Va multumesc! Ma ajuta si pe mine cineva? Editat Martie 5, 2013 de ARTHUNTER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan81 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor clubului ! Numele meu este Dan Lazar, locuiesc in Iasi , detin un Patrol Y60 . Sunt passionat de offroad de aprox 2 ani (deci incepator) . Va multumesc. Editat Martie 5, 2013 de Dan81 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt prieten cu o Toyota LandCruiser BJ45 cu care ma inteleg in general foarte bine, exceptie facand luna martie cand trebuie sa-i platesc impozitul. Am aceasta masina din 1995 si m-am chinuit sa o refac, incet-incet, cum m-am priceput si eu. E o masina pe care te poti baza si care m-a scos din multe situatii neplacute.[ATTACH=CONFIG]170378[/ATTACH] salutari foarte tare masina. sa te bucuri de ea! nu poti s-o faci utilitara?....ai plati mai putin impozitul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian 66 rpp Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara Salutare tuturor membrilor ! Sunt nou proprietar de feroza si din dorinta de a mai invata cate ceva util mi-am facut si eu cont Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Shaman Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari foarte tare masina. sa te bucuri de ea! nu poti s-o faci utilitara?....ai plati mai putin impozitul Salut! Multumesc pentru urari. Iti doresc toate bune si tie! Modelul asta, in mod normal, nu poate fi tratata drept altceva decat utilitara. Din pacate, la omologarea individuala care i s-a facut in 1995 a fost trecuta in Cartea de Identitate drept autoturism 2 Vol, Break 2+1 Usi. Impozitul e 52 de milioane. "Transformarea" in utilitara costa chiar mai mult. E o alegere grea. Asteptam sfarsitul lumii si al impozitelor si taxelor aberante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sobysoft Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Multumesc pentru urari. Iti doresc toate bune si tie! Modelul asta, in mod normal, nu poate fi tratata drept altceva decat utilitara. Din pacate, la omologarea individuala care i s-a facut in 1995 a fost trecuta in Cartea de Identitate drept autoturism 2 Vol, Break 2+1 Usi. Impozitul e 52 de milioane. "Transformarea" in utilitara costa chiar mai mult. E o alegere grea. Asteptam sfarsitul lumii si al impozitelor si taxelor aberante. imi pare rau sa aud asta. ce an e? poate o poti inmatricula pe retro. nu stiu exact cum se procedeaza...doar am mai auzit cazuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate