Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Chiar sunt eu singurul care nu vede rostul acestui thread?

N-ar trebui sa fie obligatoriu sa trecem mai intai pe aici sa dam cu subsemnatul.

Parerea mea, nu dati cu paru'.

Cand intri in casa cuiva, nu e de bun simt sa dai buna ziua si sa te prezinti?

Tine de cei 7 ani de acasa si in mod normal nu ar trebui sa fie ca o regula in regulament. Din pacate in Romania acest lucru trebuie impus.

Tu intri in casa cuiva, nu vrei sa dai buna ziua si sa te prezinti si, mai mult decat atat, comentezi si ca nu iti place culoarea perdelelor.

Cu tot respectul dar daca nu esti de acord cu regulile acestui forum, nu te obliga nimeni ca sa stai.

Este chiar o ipocrizie ca sa bifezi la inregistrare ca esti de acord cu regulile forumului iar dupa ce ai intrat sa le comentezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand intri in casa cuiva, nu e de bun simt sa dai buna ziua si sa te prezinti?

Tine de cei 7 ani de acasa si in mod normal nu ar trebui sa fie ca o regula in regulament. Din pacate in Romania acest lucru trebuie impus.

Ti-am zis sa nu dai cu paru'. Credeam ca parerile utilizatorilor sunt importante pt. voi. Eu n-am mai vazut o asemena conditie pe nici un forum, am gasit de cuviita sa spun.

Tu intri in casa cuiva, nu vrei sa dai buna ziua si sa te prezinti si, mai mult decat atat, comentezi si ca nu iti place culoarea perdelelor.

La nivel de idee e ok, dar totusi e un forum...

Cu tot respectul dar daca nu esti de acord cu regulile acestui forum, nu te obliga nimeni ca sa stai.

Este chiar o ipocrizie ca sa bifezi la inregistrare ca esti de acord cu regulile forumului iar dupa ce ai intrat sa le comentezi.

Nu e ipocrizie. Tu ai citit si ai fost de acord cu toate conditiile facebook sau google inainte de a le folosi?

4x4
Link spre comentariu

pfff.... am inceput cu stangul... nu mai zic nimic ca zic degeaba.:ca

Adica ceva de genul "Sunteti prea prosti ca sa intelegeti"

Am prins ideea. Multumim si cauta-ti informatiile in alta parte unde nu sunt reguli absurde.

Editat de Max
Link spre comentariu

Salut,

Sunt Daniel si sunt fan 4x4 de foarte mult timp (in posesie avem Impreza, Forester, Mazda).

Si cum se tot aduna "stolurile" incepem si un proiect de off-road. Inca studiem variantele : Vitara, Pajero Pinin sau ceva de la Nissan.

Sa ne vedem cu bine...

Link spre comentariu

Va salut si eu! Sunt Bogdan si cred ca incep sa ma imbolnavesc si eu de "off-road" :grin: De mult imi doresc sa imi cumpar un Suzuki Samurai; asta e si motivul pentru care m-am inscris in aceasta comunitate, vreau sa aflu cat mai multe despre Samurai si inainte de a-l cumpara...iar dupa aceea, idei si sfaturi pentru reconditionare si modificare.

Va doresc numai bine la toti!

Bogdan.

Link spre comentariu

Buna ,sunt Benjamin ,am un Jeep Cherokee xj care imi da mari batai de cap . L-am inaltat si acum face ca toti dracii,te zgaltaie de-ti sar plamanii . Imi face " bambaleo de la muerte "( in romaneste nu stiu cum se spune ). Caut un kit bun de inaltare(arcuri ,telescoape ) ,la un pret rezonabil .

Va multumesc !

Link spre comentariu

Salut, Andrei ma numesc, sunt din Mogosoaia pasionat de tractoare, dar, din pacate, nu mi le permit. Conduc :lr Volvo XC70 din 2004 si mai conduc si un Hyundai SantaFe 2006 din cand in cand.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Ma numesc Adrian Matei,am in "dotare" un Nissan Patrol gr 2,8 Y61 din '98 si imi place tare mult "tanculetul"

In momentul de fata in aceasta saptamana va pleca la 4x4 planet pentru a fi preparat si abia astept sa-l vad pregatit de noroaie!

Off-road usor spre mediu din cauza ca sint vanator si acolo fac off-road-ul mai tot timpul.

Mi-au placut mult articolele de la topicul Nissan si multumesc Admin. pentru primire

Va doresc la toti drumuri bune si numai bine

Voi reveni cu poze dupa preparare

Numai bine

Editat de Adrian Matei
Link spre comentariu

Salut, sunt Costel, sunt din Braila dar locuiesc in Belgia. De cateva luni sunt propietar de Kia Sorento EX din 2005, 2.5 diesel, manuala cu TOD. Pana acum nu am reusit sa o murdaresc de noroi dar sper ca pe viitor sa o testez.

Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Catalin, am 36 ani, sunt din Timisoara, iar masina mea este un VW Touareg 3.0 TDi din 2007. Imi plac foarte mult iesirile in natura, mai ales la munte si mai ales in locuri mai putin aglomerate. Nu sunt foarte priceput in incursiuni off-road, dar as vrea sa ma perfectionez cat se poate. Multumesc

Link spre comentariu

Buna seara/ziua

ma numesc Veres F. Attila,sunt din tg-mures si momentan inca nu detin un 4x4 dar is intr-o oarecare cautare :grin:

ma bucur mult ca am dat peste acest forum si sper sa ma indrumati catre o achizitie buna

o seara buna va doresc si cat mai mult noroi sub roti :D

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare