babanu Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare baietei. Ma numesc Bogdan, si ma alatur si eu cu un isuzu trooper din 1998, 3.2l V624V. Sper sa avem o colaborare placuta si poate mai fur si eu ceva meserie de pe la voi:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leutu Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt leo ,incepator 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Pentru vechii prieteni (care si-or mai aminti) sunt tot andy68 dar acum, nou detinator de samurai 2002 1.3i pe benzina. Anul meu astral a fost 2007 cand am inceput ucenicia in ale off-road-ului. De cativa ani (5-6 sa fie?) m-am retras din fenomen salivand numai de pe margine si uneori in calitate de copilot pe la niku-iorga, suzuker, semaca, etc. Incerc sa revin precum Stallone in seria Rocky. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Ivanov , proaspat detinator al unui Mitsubishi Pajero , V6 , 3000 , 1992 , si de 2 luni m-am apucat de dezmembrarea acestuia bucata cu bucata si am inceput sa-l restaurez! Urati-mi succes ca voi avea nevoie! :D Sper sa duc proiectul la bun sfarsit cu ajutorul vostru! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Ivanov , proaspat detinator al unui Mitsubishi Pajero , V6 , 3000 , 1992 , si de 2 luni m-am apucat de dezmembrarea acestuia bucata cu bucata si am inceput sa-l restaurez! Urati-mi succes ca voi avea nevoie! :D Sper sa duc proiectul la bun sfarsit cu ajutorul vostru! Bafta mare ! Te asteptam sa deschizi un topic dedicat lucrarii tale ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra2van Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Proiect Aro M 461 Salut,ma numesc Razvan, sunt din Tulcea si detin un M 461 numai bun pentru reconditionat .:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dobradoru Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Doru Dobra din Cluj - Napoca ,nou inscris pe acest forum ,din acelasi motiv simplu: iubesc natura salbatica ,dar mai ales natura vazuta dintr-un 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lex131 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alex, din Bucuresti si planuiesc o mega mare expeditie asa ca am venit pe-aici sa ma documentez in ale 4x4-urilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai veni ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whale Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Gabi, ma ocup cu reparat masini de la 14 ani iar recent m-am apucat de vopsit jante auto in Galati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobby-aro Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor numele meu este:Alexandru sau (Bobby) pentru prieteni - pasionat de off road si in cautare de senzatii tari prin namoale .:banana Fost propietar de ARO 243 sper cat de curand viitor propietar de Suzuky Samurai. Editat Septembrie 4, 2014 de Bobby-aro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hammer Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Iulian ivan şi î-mi plac maşinile 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bronto Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Sunt Vlad din Bucuresti. Un prieten m-a tot intaratat cu masinile 4X4, asa ca am venit pe forum sa va cunosc. Ma tenteaza un Jimny, sa vad cum ma impac cu offroad-ul. Toate Bune, B. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Sunt Vlad din Bucuresti. Un prieten m-a tot intaratat cu masinile 4X4, asa ca am venit pe forum sa va cunosc. Ma tenteaza un Jimny, sa vad cum ma impac cu offroad-ul. Toate Bune, B. În primul rând - bine ai venit în :cl! Baftă în găsirea și alegerea Jimny-ului pe care ți-l dorești! Toate cele bune!:h5 P.S.: Mare om, mare caracter prietenul tău, cel care te-a întărâtat! Editat Septembrie 7, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monga Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Ionut si detin un patrol k160 modificat . O sa revin in curand cu poze . Sslutare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgta Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna !! Va multumesc ca m ati acceptat in acest minunat cerc de prieteni !! Am si eu un bolid toyota land cruiser 3,0 turbo lj 70 din 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cristi si planuiesc sa imi cumpar un mic off-roader pentru plimbari lejere pe drumuri forestiere mai bune sau mai proaste. M-am inscris pentru sfaturi si documentare pas cu pas, incepand cu achizitia. Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos2710 Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut si bine v-am gasit. ma numesc dragos si sunt din craiova. sunt posesorul unei toyota hilux. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabmih Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt gabmih am un LR Freelander 1 Td4 din 2003. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sikoauto Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ! Ma numesc Siko Zoltan si sunt un pasionat de 4x4 ! Detin un Land Cruiser din 85 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretender Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti, Mi-am facut cont pe forum pentru ca sunt in stadiul de documentare in vederea achizitiei unei masini 4x4 care sa ma poarte pe drumuri mai putin prietenoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pobela Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, ma numesc Bela din Oradea, am 38 ani si sunt foarte pasionat de off road, am achizitionat recent un nissan patrol y 61. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cry Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, ma joc si eu cu un T90 Defender de la Land Rover din '92 si ma bucur sa fiu primit printre voi. cristi din sighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNic Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Nicu si sunt pasionat de outdoor si cat de curand sper sa fiu posesor de Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva-mgl Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut!Sunt Ioan din Arad si am o lada niva din 88 pe carburator,nu sunt un off-roader inaptimit dar imi place foarte mult natura am o casuta de vancanta si cateva livezi intr-un sat rupt de lume unde mai traiesc 12 oameni,4 cai si o vacuta si asta da de inteles ca este greu accesul in zona si asa ca am avut nevoie de un 4x4 care sa ma duca acolo si am optat pentru niva si acum am optat si pentru forum.club4x4.ro pentru pareri si ajutoare in domeniul 4x4. Va doresc toate cele bune :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate