Max Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Chiar sunt eu singurul care nu vede rostul acestui thread? N-ar trebui sa fie obligatoriu sa trecem mai intai pe aici sa dam cu subsemnatul. Parerea mea, nu dati cu paru'. Cand intri in casa cuiva, nu e de bun simt sa dai buna ziua si sa te prezinti? Tine de cei 7 ani de acasa si in mod normal nu ar trebui sa fie ca o regula in regulament. Din pacate in Romania acest lucru trebuie impus. Tu intri in casa cuiva, nu vrei sa dai buna ziua si sa te prezinti si, mai mult decat atat, comentezi si ca nu iti place culoarea perdelelor. Cu tot respectul dar daca nu esti de acord cu regulile acestui forum, nu te obliga nimeni ca sa stai. Este chiar o ipocrizie ca sa bifezi la inregistrare ca esti de acord cu regulile forumului iar dupa ce ai intrat sa le comentezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edu Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Cand intri in casa cuiva, nu e de bun simt sa dai buna ziua si sa te prezinti? Tine de cei 7 ani de acasa si in mod normal nu ar trebui sa fie ca o regula in regulament. Din pacate in Romania acest lucru trebuie impus. Ti-am zis sa nu dai cu paru'. Credeam ca parerile utilizatorilor sunt importante pt. voi. Eu n-am mai vazut o asemena conditie pe nici un forum, am gasit de cuviita sa spun. Tu intri in casa cuiva, nu vrei sa dai buna ziua si sa te prezinti si, mai mult decat atat, comentezi si ca nu iti place culoarea perdelelor. La nivel de idee e ok, dar totusi e un forum... Cu tot respectul dar daca nu esti de acord cu regulile acestui forum, nu te obliga nimeni ca sa stai. Este chiar o ipocrizie ca sa bifezi la inregistrare ca esti de acord cu regulile forumului iar dupa ce ai intrat sa le comentezi. Nu e ipocrizie. Tu ai citit si ai fost de acord cu toate conditiile facebook sau google inainte de a le folosi? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edu Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor pfff.... am inceput cu stangul... nu mai zic nimic ca zic degeaba.:ca 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor pfff.... am inceput cu stangul... nu mai zic nimic ca zic degeaba.:ca Adica ceva de genul "Sunteti prea prosti ca sa intelegeti" Am prins ideea. Multumim si cauta-ti informatiile in alta parte unde nu sunt reguli absurde. Editat August 11, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu.4x4 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt sergiu, locuiesc in cluj , am avut in ultimii ani mai multe masini , cele de teren au fost 2 IMS uri, un subaru libero si in prezent un daihatsu terios din 97 si un quad ( cu remorca aferenta). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alain Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Alain din Tg Mures. Am cumparat de curand un T4 multivan Syncro din 2002 2,5 TDI Vor veni si pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ikeakayke Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Bogdan aka ike aka ikeakayke si ma dau ocazional alaturi de colegi de pe forum cu patrolul alb si geul verzui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel.gugu Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Daniel si sunt fan 4x4 de foarte mult timp (in posesie avem Impreza, Forester, Mazda). Si cum se tot aduna "stolurile" incepem si un proiect de off-road. Inca studiem variantele : Vitara, Pajero Pinin sau ceva de la Nissan. Sa ne vedem cu bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_r5 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Andrei si sunt in cautarea unui 4x4 pt initiere (ptobabil o Vitara) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut si eu! Sunt Bogdan si cred ca incep sa ma imbolnavesc si eu de "off-road" :grin: De mult imi doresc sa imi cumpar un Suzuki Samurai; asta e si motivul pentru care m-am inscris in aceasta comunitate, vreau sa aflu cat mai multe despre Samurai si inainte de a-l cumpara...iar dupa aceea, idei si sfaturi pentru reconditionare si modificare. Va doresc numai bine la toti! Bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benjamin Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ,sunt Benjamin ,am un Jeep Cherokee xj care imi da mari batai de cap . L-am inaltat si acum face ca toti dracii,te zgaltaie de-ti sar plamanii . Imi face " bambaleo de la muerte "( in romaneste nu stiu cum se spune ). Caut un kit bun de inaltare(arcuri ,telescoape ) ,la un pret rezonabil . Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dipetre Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Petre ma numesc, am un forester care mi-a bagat un cui cu drumetiile montane si mai noi vreau un jimny sau grand vitara din anii 90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manudan Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Manole, locuiesc in Tecuci si am in intentie sa achizitionez cat de curand o Lada Niva. Acesta-i motivul pentru care ma aflu aici. Toate cele bune tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit noilor colegi! :h5 :cl Editat August 15, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maniaku Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Andrei ma numesc, sunt din Mogosoaia pasionat de tractoare, dar, din pacate, nu mi le permit. Conduc :lr Volvo XC70 din 2004 si mai conduc si un Hyundai SantaFe 2006 din cand in cand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iirin Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!...Numele meu este Iirin din Ploiesti,...momentan in cautarea unei achizitii unei masini 4X4!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Adrian Matei,am in "dotare" un Nissan Patrol gr 2,8 Y61 din '98 si imi place tare mult "tanculetul" In momentul de fata in aceasta saptamana va pleca la 4x4 planet pentru a fi preparat si abia astept sa-l vad pregatit de noroaie! Off-road usor spre mediu din cauza ca sint vanator si acolo fac off-road-ul mai tot timpul. Mi-au placut mult articolele de la topicul Nissan si multumesc Admin. pentru primire Va doresc la toti drumuri bune si numai bine Voi reveni cu poze dupa preparare Numai bine Editat August 17, 2014 de Adrian Matei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costy Be Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Costel, sunt din Braila dar locuiesc in Belgia. De cateva luni sunt propietar de Kia Sorento EX din 2005, 2.5 diesel, manuala cu TOD. Pana acum nu am reusit sa o murdaresc de noroi dar sper ca pe viitor sa o testez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry1987 Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Larry,sunt din Craiova ,am un Patrol Y61 de 2 zile si acum am reusit sa ma dau jos din ea:)):ha: Editat August 17, 2014 de larry1987 adaugari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unlerefevist Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, ma numesc Niki si sunt posesorul unui Freelander din 2002. Salut pe toata lumea de pe acest forum. Vreau sa dialoghez aici pe marginea problemei pe care o am cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Asterix Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Adrian, sunt din Baia Mare si masinuta mea este Zuki ( Suzuki Vitara) pe care am placerea sa o conduc pe drumurile de munte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinatravel Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Catalin, am 36 ani, sunt din Timisoara, iar masina mea este un VW Touareg 3.0 TDi din 2007. Imi plac foarte mult iesirile in natura, mai ales la munte si mai ales in locuri mai putin aglomerate. Nu sunt foarte priceput in incursiuni off-road, dar as vrea sa ma perfectionez cat se poate. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atti Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara/ziua ma numesc Veres F. Attila,sunt din tg-mures si momentan inca nu detin un 4x4 dar is intr-o oarecare cautare :grin: ma bucur mult ca am dat peste acest forum si sper sa ma indrumati catre o achizitie buna o seara buna va doresc si cat mai mult noroi sub roti :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Gabriel, si am devenit fan Suzuki Samurai dupa ultima iesire la munte, cand era sa rup masina :) Tare fain forumul , am vazut o gramada de informatii utile ! Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mselejan1981 Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ma numesc Mihai si sunt alcoolic :) . Pajero 2.5D Automata 1995 , Petrosani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate