Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

buna ziua,numele meu este dima marius...in curand voi fi posesorul unui suzuki samurai,sper sa.mi aduca toate satisfactiile. mai mult as vrea sa il iau pt scopuri umanitare,gen ajutor persoane nevoiase din satele izolate de lume. lucrez ca paramedic si sofer la pompieri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut cu respect baieti ! Sunt nou, si incerc sa gasesc pareri despre motoarele compatibile pe cutiile de Pajero. Sper sa gasesc pe cineva care a inlocuit motorul original cu un altul mai mic... nu neaparat din Brandul Pajero.

Link spre comentariu

Salutare la toti

Numele meu este Tifor Daniel

sunt din Oradea jud Bihor

am 30 de ani si am achizitiont de curand un

Range Rover P38 an 96 2.5 dse

M-am alaturat clubului vostru pentru sfaturi si pareri referitoare la p38

Link spre comentariu

Salutare

Sunt Adi din Tg Mures si vreau sa trec in randul celor cu 4x4.

Doresc sa achizitionez in scurt timp un Samurai sau o Vitara, in special pentru vanatoare si hobby.

Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Liviu, sunt din Bucuresti si de ceva ani am un Grand Cherokee, 2.7 CRD.

Mai mult de hobby si iesit in "botanica". La capitolul modificari nu e mare lucru (dar suficient pentru mine): lift 2" (din suspensie) + cauciucuri AT pe 31.5 (versus 29 cat in stoc).

Link spre comentariu

Ma numesc Sorin, sunt din Arges, Stalpeni.

Am un Jeep GrandCherokee 2.5TD din 97 si va salut!!

Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Cristi, am 32 de ani, locuiesc in Bucuresti!

Sunt pasionat de drumetii, in curand sper sa reusesc sa-mi achizitionez un suzuki samurai!

Felicitari pentru forum, am avut multe de invatat de la voi, va multumesc! :tk

Link spre comentariu

Salut.ma numesc catalin si am un jeep wrangler din 98,2,5benzina sunt bucuros sa fac parte din acest club sunt incepator si vreau sa invat cat mai multe despre off road am o gramada de intrebari sper sa nu va plictisesc Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut.ma numesc catalin si am un jeep wrangler din 98,2,5benzina sunt bucuros sa fac parte din acest club sunt incepator si vreau sa invat cat mai multe despre off road am o gramada de intrebari sper sa nu va plictisesc

Bine ai venit !

In primul rand te rugam sa incepi sa inveti cum se scrie pe un forum, in caz ca n-ai mai facut-i vreodata :

-ce ai de scris, scrie in spatiul destinat mesajului, nu in titlu cum ai facut cand te-ai prezentat aici;

-uita-te atent la rubricile forumului si alege cu grija unde deschizi un topic astfel incat sa fie in concordanta cu intrebare, problema la care cauti raspuns

-pentru anunturi de Mica Publicitate avem sectiune speciala si pe care o poti accesa conform prevederilor din Regulamentul forumului nostru.

Multumim pentru intelegere !

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Alex si sunt posesorul unui pajero v60 3.2di-d scurt. Vreau sa modific una alta pe la ea, gen suspensii, admisie, evacuare (ugod).

Multumesc

Link spre comentariu

va salut..sunt darius din cluj, de curand am achizitionat un jeep cherokee sport 2.5 crd si am nevoie de ajutorul vostru, sper ca acum pot deschide topic cu masina:beat

Link spre comentariu

va salut..sunt darius din cluj, de curand am achizitionat un jeep cherokee sport 2.5 crd si am nevoie de ajutorul vostru, sper ca acum pot deschide topic cu masina:beat

Evident ca poti, singura conditie pentru asta era sa te prezinti:wink:

Bine ai venit!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Radu si sunt posesorul unei FEROZA din Ianuarie 2014. Sunt incepator in ale Off road-ului dar pot spune ca am trecut botezul deoarece am facut cateva iesiri destul de dificile pentru un incepator, Iezer papusa, lacul Vulturilor, Baiului.

Multumesc

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare