Hyadum Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, David din Bucuresti. Nu am inca 4x4, dar m-am inregistrat ca sa imi fac o idee inainte sa intru in domeniu. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shao Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Stefan Sergiu din Bz. Documentare 4x4 deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dima marius Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua,numele meu este dima marius...in curand voi fi posesorul unui suzuki samurai,sper sa.mi aduca toate satisfactiile. mai mult as vrea sa il iau pt scopuri umanitare,gen ajutor persoane nevoiase din satele izolate de lume. lucrez ca paramedic si sofer la pompieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Bogdan, locuiesc in Bacau. Detin un jimny cu modificari minore si am ajuns aici din dorinta de a ma documenta inainte de a face alte modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Filip Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Dragos si sunt din Craiova. Nu detin inca un 4x4 dar intentionez sa imi achizitionez unul in curand. Sper ca sfaturile voastre sa ma ajute in acest demers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pbumbacila Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu respect baieti ! Sunt nou, si incerc sa gasesc pareri despre motoarele compatibile pe cutiile de Pajero. Sper sa gasesc pe cineva care a inlocuit motorul original cu un altul mai mic... nu neaparat din Brandul Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madmarcus1984 Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti Numele meu este Tifor Daniel sunt din Oradea jud Bihor am 30 de ani si am achizitiont de curand un Range Rover P38 an 96 2.5 dse M-am alaturat clubului vostru pentru sfaturi si pareri referitoare la p38 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U-boot Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Cristi, Timisoara. Mi-am facut cont pe acest forum pentru ca intentionez sa imi iau un Disco 2 Td5...mi-au cazut cu tronc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aplesa Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Adi din Tg Mures si vreau sa trec in randul celor cu 4x4. Doresc sa achizitionez in scurt timp un Samurai sau o Vitara, in special pentru vanatoare si hobby. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu.lazarescu Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Liviu, sunt din Bucuresti si de ceva ani am un Grand Cherokee, 2.7 CRD. Mai mult de hobby si iesit in "botanica". La capitolul modificari nu e mare lucru (dar suficient pentru mine): lift 2" (din suspensie) + cauciucuri AT pe 31.5 (versus 29 cat in stoc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAwR Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Laurentiu din Bucuresti, de curand posesor de Jeep Grand Cherokee WJ 4.7l. O zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BWKN Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Sorin, sunt din Arges, Stalpeni. Am un Jeep GrandCherokee 2.5TD din 97 si va salut!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Prezentare Va salut domnilor sunt Dragos din Bucuresti ma bucur ca sunt alaturi de voi. Sunt posesor de IMS , motor Brasov , sper cat de curind sa reusesc sa ma alatur la cateva iesiri in noroi. O zi placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corcodel Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt Corcodel si as dori sfaturi la achizitia unui aro m461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian pirv Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ceau Ma numesc Luci si sunt din arad ,acum cateva saptamani am achizitionat un lend rover freelander cu motor de 1.8 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frecvent Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Cristi, am 32 de ani, locuiesc in Bucuresti! Sunt pasionat de drumetii, in curand sper sa reusesc sa-mi achizitionez un suzuki samurai! Felicitari pentru forum, am avut multe de invatat de la voi, va multumesc! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
euroauto Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari din Constanta, ma numesc Ioan si sunt un fan GPL (foamea-i mare) :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klingo_21 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 (editat) Salut.ma numesc catalin si am un jeep wrangler din 98,2,5benzina sunt bucuros sa fac parte din acest club sunt incepator si vreau sa invat cat mai multe despre off road am o gramada de intrebari sper sa nu va plictisesc Editat August 28, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Jenti iti dau eu la un pret rezonabil, anvelopele le-am vandut. Da-mi pm si stabilim. Thx Emicos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.ma numesc catalin si am un jeep wrangler din 98,2,5benzina sunt bucuros sa fac parte din acest club sunt incepator si vreau sa invat cat mai multe despre off road am o gramada de intrebari sper sa nu va plictisesc Bine ai venit ! In primul rand te rugam sa incepi sa inveti cum se scrie pe un forum, in caz ca n-ai mai facut-i vreodata : -ce ai de scris, scrie in spatiul destinat mesajului, nu in titlu cum ai facut cand te-ai prezentat aici; -uita-te atent la rubricile forumului si alege cu grija unde deschizi un topic astfel incat sa fie in concordanta cu intrebare, problema la care cauti raspuns -pentru anunturi de Mica Publicitate avem sectiune speciala si pe care o poti accesa conform prevederilor din Regulamentul forumului nostru. Multumim pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxx Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Alex si sunt posesorul unui pajero v60 3.2di-d scurt. Vreau sa modific una alta pe la ea, gen suspensii, admisie, evacuare (ugod). Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius_X Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut..sunt darius din cluj, de curand am achizitionat un jeep cherokee sport 2.5 crd si am nevoie de ajutorul vostru, sper ca acum pot deschide topic cu masina:beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut..sunt darius din cluj, de curand am achizitionat un jeep cherokee sport 2.5 crd si am nevoie de ajutorul vostru, sper ca acum pot deschide topic cu masina:beat Evident ca poti, singura conditie pentru asta era sa te prezinti:wink: Bine ai venit! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Radu si sunt posesorul unei FEROZA din Ianuarie 2014. Sunt incepator in ale Off road-ului dar pot spune ca am trecut botezul deoarece am facut cateva iesiri destul de dificile pentru un incepator, Iezer papusa, lacul Vulturilor, Baiului. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit pe club 4x4 Salut. Sunt Radu, am un jimnyndin2012 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate