Rolf Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, ma numesc Florin, sunt din Brasov, de cateva zile posesor al unui Pajero MK2, varianta standard deocamdata.Nu am intentii de a face off road extrem, ci de a culege informatii si de a gasi raspunsuri de la oameni experimentati.Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Vs salut. Sunt Florin din bucuresti si sunt de curand posesor al uni land rover frelender din 1999 cu motor 2000 di. Sunt un pasionat de ofroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil timis Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc Emil si sunt proaspatul posesor al unui Y60. Gasesc prezentul forum ca fiind atat foarte util, cat si placut, lucru pentru care ma si aflu aici. Tuturor, numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoz0 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Laszlo Zoltan (Zozo) , passionat de off road si fotografie. Membru staff-ului Discovering Transylvania Trophy ;) -------- Fotograf @ Off-Road In judetul Hunedoara Membru Staff @ Discovering Transylvania Trophy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian77 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut Din craiova ,cu o achizitie noua,si cu un hobby nou..:) Sunt incepator in domeniu asta,dar se pare ca microbul a intrat deja si nu mai am ce face..:)) o intrebare ..aveti cumva idee cum as putea sa o inalt un pic? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut Din craiova ,cu o achizitie noua,si cu un hobby nou..:)[ATTACH=CONFIG]223860[/ATTACH]....... o intrebare ..aveti cumva idee cum as putea sa o inalt un pic? multam Bine ai venit ! Dupa ce vei deschide un topic dedicat masinii tale, vei putea intreba pe acel topic tot ce doresti sa afli ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduman Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Radu Voicu, din Ploiesti, si deocamdata fac off-road doar cu automodele cu radiocomanda :grin: Ne vedem joi la cupa T44! Editat Septembrie 15, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Frontera Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Salut Imi pare bine sa fiu printre voi ,am si ceva nevoie de ajutor.Masina mea ,Opel Frontera 2001 2.2 D ,va salut si multumesc de accept! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinrafael Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Rafael, sunt din Valcea. Sunt posesorul unui pajero pinin care este in curs de reconditionare. Sper ca in scurt timp sa deschid un topic dedicat masinii cu etapele reconditionarii si stadiul imbunatatirilor. Ca si hobby in primul rand recunosc ca orice are motor imi atrage atentia 2.0 GDI, iesirile in aer liber, munte, sau oriunde vad cu ochii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut băieți.Am un Opel Frontera 2.4.Drumuri bune !!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baracuda Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Adrian si in trecut am calarit un BMW X5 si un Samurai insa deocamdata sunt in cautarea a ceva mai cuminte. Probabil un Yeti sau un Duster o sa fie urmatoarele achizitii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RoadRunner Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor forumistilor,numele meu este Catalin,locuiesc in Gorj.in zona rurala si cu drumuri mai grele.De aici si nevoia pentru un 4X4.Asa ca m-am dotat cu un Hilux 2,5 D4D cu unele mici upgrade-uri fata de starea initiala. Citind forumul,am observat ca mai am mult de lucrat la dotarile masinii pentru a fi intradevar independent de starea drumurilor sau a vremii :) . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Silviu sunt din Bucuresti, si sunt fericitul posesor de un Daihatsu Feroza F300 din data de 16.09.2014 fabricatie 1998 cu performantul motor de 1.6 16V de 95CP are 90.000km si arata si functioneaza impecabil la pretul de 2000 euro fara taxa de mediu care am inteles ca este in jur de 600-650 euro. Cu amabilitatea voastra vreau sa prepar masina pentru offroad si cat de curand sa particip la intalnirile voastre. Va rog sa-mi spuneti care sunt procedurile de inaltare si ce mai trebuie sa pot participa la offroad. Mii de multumiri. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fadi15 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, ma numesc Adrian si am intrat de curand in clubul posesorilor de masini de teren achizitionand un LR Discovery 3 din 2008. Deocamdata ma familiarizez cu masina, am de facut unele mici reparatii la suspensia fata, nimic grav dar doresc sa o aduc in stare cat mai buna. Pana acum sunt multumit de masina, am de gand sa o modific putin pentru off road si sa cumpar un cort roof top. Cam atat pentru moment, inca sunt ocupat cu transcrierea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovizd3 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti, ma numesc ovidiu, detin o cutiuta de rugina numita Sj410... in curand o voi prezenta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mun_danny Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Tavi din Botosani si tocmai mi-am achizitionat un Suzuki Jimny1,3 benzina fabricat in 09.2010 de care sunt multumit dar vreau sa-i fac schimburile de uleiuri. Cineva mi-a spus ca la grup pot sa-i pun ulei de cutie de viteza..oare este ok? Va multumesc! Editat Septembrie 21, 2014 de mun_danny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi_s Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Am avut acum vreo 5 ani un Jeep Grand Cheroke, 4l. Vreau sa-mi cumpar iar un 4x4 dar mai mic. Recunosc ca nu ma prea pricep la 4x4 sau masini in general si as avea nevoie de ajutor. Numai bine, Sebi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad Rotaru Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Ma numesc Vlad si sunt un membru nou.Momentan nu am masina,dar sunt pasionat de masinile off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
afaco Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Dorin. 20 de ani am umblat pe coclauri cu ARO. (serviciul a fost cauza). Acum am un GV 1600 Sport cu instalatie gaz Landi Renzo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LOL Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Andreea, imi plac masinile 4x4 si sunt detinatoarea unui Suzuki Jimny, achizitionat in noiembrie 2012. :tk:club: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Frontera Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit Andreea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FL2LR2011 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Am cumparat recent un Freelander 2, sunt nou in clubul 4x4. Sunt bucuros ca v-am gasit pe net. Toate cele bune, Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mile Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare . ma numesc MILE , am 37 ani si sunt din Timisoara . Detin un suzuki vitara cabrio 92 , gaz , sl 5 , bl 6 bf goodrich mt . Cam de un an in offroad hobby si la prima masina . Pana acum am avut cross si enduro . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ppp Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Attila, si mi-am reactivat contul dupa o perioada mai lunga de inactivitate... Dragostea mai veche fata de 4x4 e in revenire! Desi conduc SUV, vreau s-o schimb cu un Patrol... de teren! O zi minunata, tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor am onoarea sa va salut .... numele meu este Tiberiu(E.O.D 97) si de curand am intrat si eu in lumea celor cu 4x4 :wink: sunt detinatorul unui frumos Daihatsu Terios din 2003( cu GPL), multumit pana in Iad:wink: si inapoi de el tocmai de asta in 4 luni de cand il detin am 13.000 km cu el si sa purtat exemplar la toate categoriile de teren pe unde l-am bagat , l-am cumparat direct din D de la o doamna invarsta care in 11 ani nu a facut mai mult de 188.260 km cu el ( acum vin cu vorba din popor , la cat am dat pe el mai mult ia Sofia Vicoveanca pt o ora de cantat) , de acum sa bag la fratele meu in atelier la preparat si drum lung si anevois cu el sa ma duca.... apropo fratilor care detineti un Terios UN SFAT MARE DE LA MINE : cei casatoriti cu doamnele soferite daca nu a apucat sa-l conduca :no1 nu o lasati , nu vi-l vor mai da inapoi :grin:, eu am ajuns la nivelul de amenintare cu divortul numai ca sa mai pot conduce si eu... cu asta fiind zise va doresc drumuri bune fara cuie si la radar multa....... apa de ploaie :ha: Editat Septembrie 23, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate