Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Dupa cum spuneam am un grand cherokee2.5 td din 2000 si. Am o problema at cand cuplez fata si virez rotile cv parca incoarda si masina tinde sa sara, se simt smucituri in volan si parca vrea sa sara ca si cum rotile nu s-ar rotisimultan sau cv. Doar pe teren tare se simte, pe mocirla nu. Mersi mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Ma numesc Tudor si devin usor usor pasionat de offroad (zic devin, pentru ca in am un 4x4 pentru asa ceva). Locuiesc in Bucuresti, sunt arhitect iar de un an de zile sunt si vanator. Nu stiu cum se leaga toate intre ele dar cred ca o sa fac pasul la un moment dat sper un Pinin 2.0 sau o Vitara 1.6, care sa o folosesc atat pe santiere cand si la vanatoare.

Citesc de mult timp forumul si profit de ocazie sa salut cu respect toti membrii lui!

Numai de bine!

Cu stima,

Tudor

Link spre comentariu

Salut,

sunt MG si sunt mandru posesor al unui frumos Terrano 1, 2.7 diesel din 1989. Sunt in plina pregatire de restaurare si echipare si spre ca prin intermediul acestui forum s-o fac asa cum trebuie.

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Liviu, nu sunt posesor de vreun offroader sau suv inca, insa ma bucur ca am dat de aceasta comunitate, sper sa fac parte din ea cat mai mult.

Ce am condus : Toyota RAV4- cel mai relevant

Editat de liviu2008
Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Liviu, nu sunt posesor de vreun offroader sau suv inca, insa ma bucur ca am dat de aceasta comunitate, sper sa fac parte din ea cat mai mult.

Ce am condus : Toyota RAV4- cel mai relevant

Salut,

si eu am un RAV 4, din 2007, 2.2 D....e Ok

dar mi-e mila sa-l mai chinuiesc prin noroaie, asa ca am luat un Feroza, pentru distractie Off-road :)

Link spre comentariu

Salut.

Ieri am reusit si am cumparat un Land Rover Freelander TD4 din 2001 si sunt destul de fericit , bineinteles ca fericirea scade odata cu descoperirea diverselor defecte dar "deh" are 14 ...

Ne mai auzim

Multumesc

Link spre comentariu

Salut!

Ciprian, din Craiova, sofer de Jimny din '99 (1.3, benzina+gpl), usor pregatit pt offroad - flanse 38mm, insa turbo dakar, procomp 1000. Momentan inca invat despre masina si ea despre mine. :-)

Link spre comentariu

Salutare sint Mihai din Onesti si citesc forumul de citeva luni in cautarea unui 4x4 care sa se plieze cit mai bine pe necesitatile mele dar si ale familiei.... pe de o parte iesiri fecvente la pescuit in perioada calda adica offroad cel mult usor,nu musai 4x4 dar garda ceva mai mare decit la dacia nova si un consum decent pe sosea, pe partea celalta o masina de facut naveta zilnic citiva km in oras relativ neaglomerat...masinile tinta ar fi vitara din punctul meu de vedere/in ce priveste partea strict practica si de cost de intretinere sau frelander cu multitudinea de probleme cu care vinesi de care se plinge lumea dupa dorinta sotiei

Link spre comentariu

Buna,

Sunt Turdeanu, si deocamdata sunt off-roader numai pe calculator .

Intentionez sa devin si in viata reala, dar ceva usor in prima faza.

Nu ma pricep la off road decat din ce am citit pe net.

Dar intentionez sa imi cumpar un 4X4 si am in vedere mai multe variante de 4X4 intre 2500-3500 euro .

Azi mi-a atras atentia un Opel Frontera 2.2 DTI Sport RS (2003-2004). Am gasit niste date care mi-au placut aici

http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=2559

Vroiam sa intreb daca exista pe forum cineva care are un Opel din acesta, si sa il rog sa imi dea niste informatii despre cum se comporta masina si daca e multumit de ea.

Numai bine

Link spre comentariu

Salutare tuturor! :cl

Costin Coroian, 30 ani,Cluj Napoca, viitor posesor de Suzuki...clasica dilema Vitara vs Samurai :x

Link spre comentariu

Salutari tuturor!

Citesc de cateva luni acest forum pentru a-mi face o idee despre 4x4, fiind in cautarea masinii care sa fie cea mai adecvata nevoilor mele. Inca nu m-am hotarat ce sa imi iau si mai tot caut sa gasesc compromisul perfect.

In momentul cand o sa ma decid o sa pun si poze cu alegerea facuta.

O zi buna tuturor!

Link spre comentariu

salut sunt nou venit .am un Suzuki samurai modificat!

Arcuri elicoidale...

Motor 1.6 16V

Reductor 4.16.1 Pro mecanic

Servo direcție

Ambreaj heavy duty

Rapoarte punții schimbate

Frâna discuri fata spate

Frâna de colț

Jante beadlock

Cauciucuri Noi 31x 10.5 Silverstone MT117

Blocant spate,compresor ARB

Troliu mecanic Montat dupa scaun

Roll cange exterior si interior

Scaune sport si centruri

terratrip

Faruri xenon

Punți întărite fata spate

Editat de Sly
Link spre comentariu

Salutari!

Sunt Iulian, din Barlad, am un Jeep Wrangler YJ motor 2068 Tdiesel din 1995.

Salutare.

Dupa ce pui anvelope pe jantele nou achizitionate,te rog sa atasezi si ceva poze...sunt curios cum vin jantele de XJ pe YJ.

:h5

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Liviu.

Momentan detin doar masini "mici" (Dacia 1300, Alfa Romeo Duetto).

Mi-as dori foarte mult si o "batranica" 4x4

Respect tuturor membrilor si mai ales posesorilor de vehicule istorice.

Liviu

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare