sorin13 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Dupa cum spuneam am un grand cherokee2.5 td din 2000 si. Am o problema at cand cuplez fata si virez rotile cv parca incoarda si masina tinde sa sara, se simt smucituri in volan si parca vrea sa sara ca si cum rotile nu s-ar rotisimultan sau cv. Doar pe teren tare se simte, pe mocirla nu. Mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorthe1st Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Tudor si devin usor usor pasionat de offroad (zic devin, pentru ca in am un 4x4 pentru asa ceva). Locuiesc in Bucuresti, sunt arhitect iar de un an de zile sunt si vanator. Nu stiu cum se leaga toate intre ele dar cred ca o sa fac pasul la un moment dat sper un Pinin 2.0 sau o Vitara 1.6, care sa o folosesc atat pe santiere cand si la vanatoare. Citesc de mult timp forumul si profit de ocazie sa salut cu respect toti membrii lui! Numai de bine! Cu stima, Tudor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M.G Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt MG si sunt mandru posesor al unui frumos Terrano 1, 2.7 diesel din 1989. Sunt in plina pregatire de restaurare si echipare si spre ca prin intermediul acestui forum s-o fac asa cum trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristiT68 Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Pentru Sorin, e foarte posibil sa ai anvelope de dimensiuni diferite. Pune toate anvelopele la fel si nu vei mai avea aceaste problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jak Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. sunt sunt bitza . Am un buggy pe care l-am constriut ( JAK Buggy 4x4 ) Editat Martie 10, 2015 de jak Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail8 Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Mihai si sunt in cautare de un offroader. Sper sa ma puteti ajuta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestlander Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu e Mihai, sunt pasionat de vanatoare, fotografie si off road. Am avut pana acum 3 masini: Opel Frontera, Land Rover Discovery 2 si Land Rover Defender Puma. Acum vreau sa incerc altceva: Mercedes G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu2008 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Liviu, nu sunt posesor de vreun offroader sau suv inca, insa ma bucur ca am dat de aceasta comunitate, sper sa fac parte din ea cat mai mult. Ce am condus : Toyota RAV4- cel mai relevant Editat Martie 12, 2015 de liviu2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferocele feroza Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Liviu, nu sunt posesor de vreun offroader sau suv inca, insa ma bucur ca am dat de aceasta comunitate, sper sa fac parte din ea cat mai mult. Ce am condus : Toyota RAV4- cel mai relevant Salut, si eu am un RAV 4, din 2007, 2.2 D....e Ok dar mi-e mila sa-l mai chinuiesc prin noroaie, asa ca am luat un Feroza, pentru distractie Off-road :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asderian Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ieri am reusit si am cumparat un Land Rover Freelander TD4 din 2001 si sunt destul de fericit , bineinteles ca fericirea scade odata cu descoperirea diverselor defecte dar "deh" are 14 ... Ne mai auzim Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chip_ro Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ciprian, din Craiova, sofer de Jimny din '99 (1.3, benzina+gpl), usor pregatit pt offroad - flanse 38mm, insa turbo dakar, procomp 1000. Momentan inca invat despre masina si ea despre mine. :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai2002 Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sint Mihai din Onesti si citesc forumul de citeva luni in cautarea unui 4x4 care sa se plieze cit mai bine pe necesitatile mele dar si ale familiei.... pe de o parte iesiri fecvente la pescuit in perioada calda adica offroad cel mult usor,nu musai 4x4 dar garda ceva mai mare decit la dacia nova si un consum decent pe sosea, pe partea celalta o masina de facut naveta zilnic citiva km in oras relativ neaglomerat...masinile tinta ar fi vitara din punctul meu de vedere/in ce priveste partea strict practica si de cost de intretinere sau frelander cu multitudinea de probleme cu care vinesi de care se plinge lumea dupa dorinta sotiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turdeanu Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Turdeanu, si deocamdata sunt off-roader numai pe calculator . Intentionez sa devin si in viata reala, dar ceva usor in prima faza. Nu ma pricep la off road decat din ce am citit pe net. Dar intentionez sa imi cumpar un 4X4 si am in vedere mai multe variante de 4X4 intre 2500-3500 euro . Azi mi-a atras atentia un Opel Frontera 2.2 DTI Sport RS (2003-2004). Am gasit niste date care mi-au placut aici http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=2559 Vroiam sa intreb daca exista pe forum cineva care are un Opel din acesta, si sa il rog sa imi dea niste informatii despre cum se comporta masina si daca e multumit de ea. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alincomsa Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua si bine v-am gasit pe toti! Alin Comsa, deocamdata sunt doar un offroader de calculator. Sper sa invat multe lucruri de la voi. Multumesc de primire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rallyart Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! :cl Costin Coroian, 30 ani,Cluj Napoca, viitor posesor de Suzuki...clasica dilema Vitara vs Samurai :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu-stefan Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Citesc de cateva luni acest forum pentru a-mi face o idee despre 4x4, fiind in cautarea masinii care sa fie cea mai adecvata nevoilor mele. Inca nu m-am hotarat ce sa imi iau si mai tot caut sa gasesc compromisul perfect. In momentul cand o sa ma decid o sa pun si poze cu alegerea facuta. O zi buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jimnyGOGU Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Salutare !!Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare :grin: :dr1:dr1:dr1:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar60lau Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Laurentiu sunt din Arad am 34 de ani si am devenit membru in acest club pentru ca doresc sa achizitionez un nissan navara d22 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anapurna Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Teren pe deal am... acum mai trebuie 4x4 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sly Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt nou venit .am un Suzuki samurai modificat! Arcuri elicoidale... Motor 1.6 16V Reductor 4.16.1 Pro mecanic Servo direcție Ambreaj heavy duty Rapoarte punții schimbate Frâna discuri fata spate Frâna de colț Jante beadlock Cauciucuri Noi 31x 10.5 Silverstone MT117 Blocant spate,compresor ARB Troliu mecanic Montat dupa scaun Roll cange exterior si interior Scaune sport si centruri terratrip Faruri xenon Punți întărite fata spate Editat Martie 17, 2015 de Sly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iiuly Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Sunt Iulian, din Barlad, am un Jeep Wrangler YJ motor 2068 Tdiesel din 1995. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebe_xtreme Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Bebe si sunt posesor de Jimny Choo :wink: Toate cele bune! Editat Martie 17, 2015 de bebe_xtreme Y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Sunt Iulian, din Barlad, am un Jeep Wrangler YJ motor 2068 Tdiesel din 1995. Salutare. Dupa ce pui anvelope pe jantele nou achizitionate,te rog sa atasezi si ceva poze...sunt curios cum vin jantele de XJ pe YJ. :h5 Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tlivius2000 Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Liviu. Momentan detin doar masini "mici" (Dacia 1300, Alfa Romeo Duetto). Mi-as dori foarte mult si o "batranica" 4x4 Respect tuturor membrilor si mai ales posesorilor de vehicule istorice. Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maruntelu Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, numele meu e Radu Maruntelu locuiesc in Timisoara, pasiuni: 1LR Discovery1 2. Sa-mi vad fiul crescand 3. Vanatoarea 4. Silvicultura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate