Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut,

Numele meu este Iulian, sunt din Constanta si m-am alipit acestui forum "din cauza" unui Mitsubishi Pajero SWB 3.2 Did productie 2004.

Cum 1 Mai se apropie vertiginos si anul asta, va invit la mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Prietenii imi spun Berty :), nu detin o masina 4x4 si am ajuns aici pentru ca cineva din cadrul CLUB 4x4 a postat un anunt foarte interesant despre cum sa-ti aduci singur masina din Anglia - mai exact matteo_tgv - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86735-Tutorial-ghid-practic-de-cumparat-si-adus-masini-din-Anglia-)

Vreau sa-i multumesc cu aceasta ocazie pentru articol si totodata CLUB 4x4

Cu stima!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut, sunt recent mandru posesor de IMS M461 care este a intrat in restaurare, masina nu va fi istorica, va fi folosita in Airsoft atat in Romania si alte state din UE unde se desfasoare astfel de evenimente ca si vehicul militar made in Romania.

Link spre comentariu

Salut, sunt Bobo, am pasiune pentru motorsport destul de mare. M-a atras off-road-ul de mic, dar nu am avut posibilitate sau timp pentru el. In prezent am un proiect de drag pe care ma chinui sa il finalizez .

Mai nou am un Mitsubishi Pajero Pinin, 2.5 tdi , adusa personal din Olanda. Este inaltata, are berbec si cam atat. Pana invat ce si cum mai stau sa va stresez pe forum. Sa ne vedem cu bine.

Sunt hotarat sa ii fac un roll cage exterior, eventual sa mai tai din caroserie. Chiar vreau sa ma apuc de treaba serios :)) . Bafta!

Link spre comentariu

Salutate tuturor. Ma numesc Gabriel, si de la primul meu contact cu un " microbuz " Pajero Mk1 LWB, de cand am avut mainile si picioarele amortite, deoarece eram in masina si roata din stanga era ridicata mai bine de jumatate de metru de la pamant si am trecut prin niste locuri de nu credeam ca o asemenea masina poate trece, m-am imbolnavit , de tot! De aici in colo, credca cunoasteti pasiunea..... Momentan sunt la facultate la Timisoara , si in loc de masina cu care sa vin aici, deoarece nu sunt din oras, eu am vrut sa-mi indeplinesc visul...si acela de a avea un 4x4 . Ca urmare , nu de mult timp, am luat un Pajero mk2 Cabrio 2.5 TDI, ca de Patrol GR y60, care este defapt moartea pasiunii, nu am avut bani. Citesc destul de mult despre tot ce inseamna 4x4 , petrec mult timp pe forum si ma uit la multe filmulete de offroad, despre tot felul de masini. Sunt inregistrat nu de mult pe forum, dar inainte de a-mi lua masina, am citit cam tot ce era pe forum la sectiunea Mk2, si parerile voastre au avut o oarecare influenta...desi mai toti au fost pe 2.8 , va asigur ca 2.5 meu, trage de prea trage. Va multumesc frumos !

Editat de Gabriel d
You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap
Link spre comentariu

Salut sunt Barbaru ( Vlad ) sunt intr-o relatie amoroasa cu o Toyota 4Runner din 86' carosata 91' mai muncesc la un IMS din 75' cu 518km la bord . NUMAI DE BINE S-AUZIM!

20150131_153144.jpg.b0311eaeac223080b44951ed5faf80c8.jpg

Link spre comentariu

Salut.

Ma numesc Burghis Iulian, sunt din Fagaras, pasionat de vanatoare, drumetii montane...si cam de tot ceea ce tine de natura si frumusete umana. Am o Mazda B 2500...oricand sunteti prin zona sau aveti nevoie de informatii despre zona, va rog sa ma solicitati.

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor,

Eu sunt John si de curand am achizitionat un Feroza F300 din 1997, in principiu pentru vanatoare. Ma bate gandul sa il inalt putin cu modificari minime. Din ce am rasfoit pe aici pe forum sunt o multime de informatii utile. Multumesc celor care posteaza informatii despre proiectele lor.

Link spre comentariu

Salutare, sunt Marius, am 25 de ani, sunt din Bucuresti si detin un Land Rover Freelander 2005 TD4 82 kW. Este prima mea masina 4x4 si o ador. Nu am mai fost la o intalnire cu masina mea pana acum, dar as fi bucuros s-o fac. Nu prea s-a mai scris pe aici, oare am gresit topicul ? Seara buna tuturor.

11267662_978923518807890_357769523_n.jpg.f5937a9af09c5b64253c270259f12e9b.jpg

Editat de F.marius
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare