OPRY25 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 (editat) Pajero 3500 V6 Salut Sunt Opry Din Sibiu Am Achizitionat Si Eu Recent Un Pajero Mk 2 Motorizare 3500 V6 208 Caluti Pot Spune Ca Se Comporta Ok Este Modificata Pentru Off-Road Dar Am Ceva Probleme La Motor Mai Exact Vibrochenu Inainte De El Am Avut Tot Mk2 Doar Ca 2500 D 99 Cp Si Era Cam Stoc Masina Daca Ma Puteti Ajuta Cu Ceva Sfaturi Mss Editat Iulie 15, 2015 de OPRY25 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea m Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Numele meu este Mircea Marinescu, sint din Bucuresti si am 48 de ani. ... Si sint "varza" la postat pe forum (admin-ul stie...!). Lucrez in domeniul climatizarii industriale si a celei specializate pt sali de operatii, laboratoare si fabrici de medicamente, asa numitele camere curate sau camere albe. N-am hobby-uri, nici macar "off-road", deocamdata... Am insa un acvariu de vreo 350 de litri, da' cred ca asta nu se pune. Se poate pune intrebarea atunci, de ce m-am inscris pe un forum de "off-road", nu? Ca masina, posed un Dodge Nitro vechi de vreo 7 ani (cu care, evident, nu am facut "off-road") si pe care l-as cam vinde. Si mi-as lua un Wrangler cu 2 usi. Curios, nu ca sa fac "off-road" ci pt ca imi place cum arata masina. Da' poate ca mai tirziu o sa o folosesc si la padure. Sint nebun? Cam atit la prima strigare, sper sa fi fost bine. Mircea M mircea m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GAV Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Paul, mi-am achzitionat un Frontera 2.0 din 1996. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisc Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cristi, si sunt infectat cu acest virus al offroadului. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan_Olaru Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Razvan Olaru, locuiesc in Iasi, lucrez la o firma de peste 100 de angajati de peste 7 ani ca arhitect sisteme security&fire. Sunt pasionat de electronica si IT, imi place muzica, berea si iesirile in aer liber in zone "neamenajate". De curand am dat de gustul de offroad. Saptamana trecuta finul meu mi-a incredintat pe varful Giumalau, Honda CRV din '96 a lui sa fac coborarea pana in sat Rusca. M-am indragostit instantaneu de ce poate face o masina 4x4, fata de Renault Laguna 2 a mea. Cu Renaultul in oras daca iau o groapa cat o palma sau calc pe o frunza, masina se supara. Ii place autstrada si europeana dar pe drumurile mai "ocolitoare" ma doare inima sa intru cu ea. Doresc sa invat cat mai multe despre 4x4 si offroad pe acest forum, dupa perioada de studiu sperand sa imi gasesc masina potrivita. De consum marisor nu prea imi este frica, Laguna mea papa pana la 1,4 galeti de benzina la suta de km in oras iarna pe orasul celor 7 coline amestencad in schimbator treapta 1 si 2 :) Sper sa ne intelegem si sa primesc suportul necesar de care am nevoie. Editat Iulie 19, 2015 de Razvan_Olaru Am fost lovit de piticu 4x4 si incerc sa invat mai multe despre el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiGIS Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bunza ziua, Sunt Mihai, localitatea Bucuresti si va prezint si eu noua achizitie: Suzuki Vitara 1,6 8v (carburator) si GPL - an fabricatie: 1994 (52000 mile); Intr-o prima faza: e la mecanic pentru schimburile de: - ulei motor; - filtre: aer, ulei motor, benzina; - kit distributie; - burduf planetara stanga; Masina se prezinta, zic eu bine, pentru anul de fabricatie, vopsea originala - inclusiv terosonul din fabrica! - a fost unul din criteriile ok pentru achizitie. Anteriorul proprietar s-a ocupat de montarea instalatiei de GPL si schimbarea bordului, pedalier, directie (originala era cu volan pe dreapta). Va tin la curent cu un jurnal de bord! Si sper sa invat cat mai mult de pe forum.club4x4! Numai de bine, Mihai Editat Iulie 20, 2015 de MihaiGIS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
P.Razvan Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Salutare tuturor Salutare tuturor Mă numesc Răzvan și am hotărât să achiziționez un 4x4 pt drumeții pe munte. Sunt sigur ca după ce voi citi multe dintre posturile voastre voi face alegerea potrivită. Până în acest moment înclin către seria70 și 80 și y61. Să avem spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rpavloff Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Radu. Detin un Land Rover Freelander TD4 2.0 2005 Facelift. Sunt pasionat de tot ce tine de iesirile in natura. Sper sa invat cat mai multe din acest forum. Imi place ca este o comunitate serioasa si cu oameni gata sa ajute oricand. Multumesc, Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Alex ma numesc, am un Daihatsu Rocky 2.8 Clasic din 1993 care a vazut si zile mai bune :) Numai bine va doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcin Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Buna Buna, Ma numesc Marcin si detin un Land Rover Discovery 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Numele meu este Vali, detin un Range Rover Vogue din 2011 si mai nou un Discovery 2 td5 din 2001 cu care vreau sa fac treaba in off road :) cam asa arata masinuta "cheala" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinm12 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut domnilor! Sorin este numele meu si sunt posesorul unui Nissan Pathfinder 2011. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan13 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor. Ma numesc Stefan ,traiesc in Norvegia,dar inca din tara sunt un pasionat al masinilor de teren si in general a tot ceea ce inseamna tractiune integrala .Fie Part time sau All time. Desii am atat cunostinte si pregatire in domeniu,totusi acum ma lovesc de o problema care imi confirma ca avem de invatat toata viata si tot vor fii lucruri pe care nu l-e stim. Lucrez la un proiect Jeep Cherokee motorizare 2.5 VM Tdi,1995,si sunt onorat sa cer ajutor pe acest forum. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Landrozsi Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Tuturor, Ma numest Moldovan Istvan sunt din TG Mures si sunt proprietarul unui Land Rover Freelander TD4 din 2001. Am cumparat masina in Aprilie 2013. Masina a vazut in mare Carpatii Orientali dar si o parte din cei Meridionali. Motorul e jos cu palaria BMW 2000 diesel, dar transmisia are tot timpul ceva de reparat. Altfel sunt foarte multumit de masina. daca cineva poate sa ma indrume de unde se imi cumpar mai ieftin un cardan fata nou, sau daca stiti pe cineva care le repara (are la cruce un joc minimal dar enervant cand scoate un clinchet metalic la schimbarea vitezei uneori) va rog sa ma anuntati. Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_n Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Calin din Cluj Napoca. Nu fac parte dintre cei care detin un 4x4, dar sunt pasionat de tot ce tine de off-road pe motocicleta (Transalp 600V). O zi faina! Calin Editat Iulie 28, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meister_raul Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Ma numesc Raul, sunt din Bacau si impartasesc pasiunea offroad-ului. Am un Vitara din 93, 1.6 8v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tromsharry Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor I would like to say THANKS for accepting me as a member of your family. I am trom shary From London, UK and Doing a small business of selling used cars. I.e Japan Car imports Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revolter Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma bate gandul sa imi iau un Suzuki Jimny si ma gandeam sa ma documentez bine inainte de achizitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boscu Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna dimineata,de la Arad va transmite salutari un proaspat membru pe forum :grin: Conduc un Cherokee XJ din 2000 2.5 DIZEEELLLL:mrgreen: (o sa pun si cateva poze in curand) Cherokee 4 Ever :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nando2667 Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Nando este numele meu încă nu dețin un 4×4 dar caut o vitara cu care trebuie sa intru în noul an 2016 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexandru11 Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex, sunt dintr-o localitate de langa Ploiesti, si detin un Land Rover Freelander 1.8 benzina. Am descoperit azi siteul si pare extrem de interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robertawd Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Robert din Galati si sunt interesat sa imi cumpar o masina de teren! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Lomonar Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Andrei sunt nou pe acest forum, si posesor de:Nissan patrol y60, Jud Hunedoara , Stima si respect:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgepatrol Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Numele meu este george am un patrol y61 cu motor 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corindb Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Corin. Va salut cu drag! Sunt proaspăt posesor al unui Jimny. In curând îl voi boteza cu numere de BV. Pentru început va mulțumesc tuturor care ați postat pe acest forum - a fost un factor decisiv pentru a alege acest model de 4X4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate