Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut, Lucian este numele meu, sunt din Giurgiu, am 34 de primaveri si doresc sa-mi iau o masina pentru un offroad usor,plimbare,expeditie..si am gasit masina de mai jos, Pajero mk1, 3.0 benzina, 1990 fab, care va fi a mea incepand de luni sapt viitoare, astept cu drag sa particip la intalniri cu membrii clubului.

Ce ziceti de masina, merita sau ...?pajero.jpg.f7702a613c56145e7e57211eb0e1a3f3.jpg

LUCIAN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

Ma numesc Florin si sunt din Sibiu. Detin un Suzuki Vitara 1.6 16V dar intentionez sa achizitionez in viitorul apropiat un Mitsubishi Pajero 2.8 td. Imi place sa-mi "bag mainile" un pic si in mecanica si sper sa ne putem ajuta unii pe altii, pe acest forum, cu sfaturi si idei.

Doresc toate bune tuturor si escapade off-road fara incidente!!!

Numai bine!!

Link spre comentariu

Salut ma numesc Cristi si sunt din Satu Mare. Detin un Nissan pathfinder r51 de171 hp, din 2007. Folosesc mai mult masina pentru familie. Desi sunt înregistrat mai de mult timp abia acum am reusit sa scriu cateva cuvinte. Masina o mai folosesc la usoare iesiri in teren la vânătoare si cam atat. O zi buna tuturor.

Link spre comentariu

Salut lume! :)

Sunt Alex din Cluj Napoca si mai nou cochetez cu ideea de offroading si tot ce este legat de el. In principiu imi caut un mic 4x4 sa il achizitionez cat de curand si sa il pregatesc un pic pentru umblat pe coclauri, cel mai probabil o sa fie un Suzuki Vitara.

Link spre comentariu

Buna

Ma bucur ca sunt atatia colegi care impartasesc informatii aici.

Eu sunt din Oradea - va ajut cu placere de orice e nevoie de pe aici, *********.

Dupa lungi cautari ... - vroiam Wrangler JK sau Cherokee XJ - autoutilitare ... dar am ajuns sa detin un GayLander(glumesc putin pe seama masinii - un Land Rover Freelander 2.0 TD4 din 2001)

Acum am vopsit-o integral si ma pregatesc sa ii pun niste roti A/T - acum am anvelope de strada 235/55/17, m-am inregistrat in speranta ca voi gasii suport pt transformarea masini - am lectura pt un an intrec aici.

Nu stiu ce se poate face pe Freelander 1 dar ma gandeam daca se pot monta punti de Defender - sau mai bine tot sasiul? Merita investitia?

Eu initial l-am luat deoarece am in plan o remorca pt Cross-uri / Enduro prin padurile Ardealului, acum intrebarea e daca merita sau nu sa-l transform, ori doar sa-i pun roti si sa ma bucur asa de el.

Masina e foarte ingrijita - o cunosc de cativa ani de cand umbla la mine la Service si pretul fiind bun am cumparat-o.

In prima faza as vrea sa pun niste roti de Jeep 5x114.3 - dar fara flanse/distantiere(nu prea imi surade ideea) si niste anvelope ok - scut metalic sub motor ...

Va multumesc.

Editat de teddybear
fara reclame ascunse
Link spre comentariu

Salutare TUTUROR !

Salutare tuturor ,

Numele meu este Dan , prietenii ma stiu ca - BOOMER ,

Incepator cu 4x4 si noroaie ,dar pasionat de tot ce are motor . La baza motociclist inrait :grin: !

Pt.inceput ,am achizitionat o Vitara an 92 , cabrio - destinata plimbarilor soft offroad , urmeaza mici "cozmetizari" la ea ,in limita bunului simt si a bugetului , cat sa nu creada lumea ca o folosesc doar la facut piata :uameni ...

Urmeaza poze...cu proiectul , pe seama ce prinde contur

1000 de vorbe NU fac un ban :wr
Link spre comentariu

Va salut Domnilor si felicitari pt treaba pe care o faceti; Buna treaba!

Daca nu scriu unde trebuie, sa nu ma injurati...sper ca stiti sa dati! Cu pumnu', cu picioru', cu levieru', cam cu ce aveti la indemana.

Acum, ma numesc Christi Walter, am 43 ani si sunt din Bucuresti - vreau sa intru de ceva vreme in comunitatea voastra atat de frumoasa. Anii trecuti, am mai trecut pe langa voi, dar tangential: ba vrand o Vitara, ba un Samurai, ba chiar patrol, dar off-ul meu a ramas la Pajero CABRIO, diesel, de 2.5. Ei bine, zilele trecute am gasit unul si vreau sa plec sa-l aduc. Stau la curte, am garaj, deci riscul de a fi distrusa peste noapte de prieteni, este eliminat. Doar sa nu ma prinda pe undeva, dar asta este riscul....

Nu am avut niciodata 4x4, dar niciodata, sper ca acesta va fi primul, drept urmare nu stiu nimic, da'nimic despre ele. Este vb de un Pajero Cabrio MKII, an fabricatie: 1993, motor 2,5 l Turbo Diesel Intercooler, oglinzi electrice incalzite, trapa electrica functionala, prelata canvas noua, troliu, bara fata/spate custom, antena statie, cauciucuri fata noi si nterior ingrijit.

Este inmatriculata in RO, taxa platita, dar recuperata intre timp de primul proprietar.

Are ITP facut luna aceasta si RCA valabil.

Sa zicem ca stiu un pic masina, in sensul ca acum vreun an am vrut sa o mai cumpar odata, dar din cauza ruginii de dedesubt, am refuzat. Intre timp, actualul proprietar sustine ca i-a rezolvat toate hibele, inclusiv rugina, discuri si placute frane, ceva pe la esapament etc. Omul promite o masina ok dpdv tehnic, bineinteles, la un pret pe masura: 3700 E

Care este acum rugamintea mea: la ce sa ma uit cand voi ajunge langa jucarie? Din pacate nu am posibilitatea sa iau pe cineva harnic si priceput sa ma ajute si sa-mi dea un sfat pertinent la fata locului, asa cum ar trebui si ar fi normal. Voi fi doar eu si cu mine, 2 tampiti........pardon, doi nepriceputi/neinitiati in aceasta lumea a jucariilor 4x4.

La cum arata, cred eu ca o vopsea nu i-ar strica, dar aia mai poate astepta; i-ar mai trebuii, din ce am vazut si citit pe aici, un set de caucioace adevarate, gen Simex, sa te cam doar la basca pe oriunde ai fi. In ceea ce priveste partea legislativa, am decis sa merg cu comodat, ca 1800 E........mai bine imi iau ciunga cu E-uri de ei, tot as fi mai fericit decat sa-i dau la stat, dar oricum am da-o, nu-i am. Nici pe cei care se cer nu-i am inca pe toti, dar nebunia, e nebunie! Imi place si o vreau!

Va multumesc tuturor si sper la niste sfaturi care sa ma scoata din impas, mai bine sa plang acolo, decat sa plang pe urma.

Bafta maxima

Link spre comentariu

Va salut si bine v-am găsit, ma numesc Darius, sunt din Timisoara, cu ceva experienta in off-road, avand de cativa ani quad-uri si atv-uri. Anul ăsta am decis sa imbin utilul cu placutul, mai exact nevoia de a avea o masina de oras de care sa nu fiu stresat cand o las undeva, cu dorinta mea mai veche de a avea o masina de off-road, pt zilele friguroase cand nu am chef sa ies cu quad-ul. Asa ca intamplator am ajuns sa iau una din masinile pe care le consideram cele mai urate, un Suzuki X90, 1.6 16v 4x4 si 97 de cp. Masina chiar ma uimeste cat de bine poate sa mearga motorul pt cei 210.000 de km aproape cat are. Dacă este cineva care are experienta cu platforma asta, avand in vedere ca e aceeasi cu cea de la Vitara, il rog sa dea un semn pe mesaj privat, pt ca am cateva nelamuriri, si mi-ar prinde bine niste pareri.

Ca planuri de viitor, avand in vedere ca nu vreau sa fac nimic extrem cu ea inca, voi pune un kit de inaltare suspensie de 5 cm, si probabil cand va trebui sa schimb anvelopele, voi trece de la 195 65 15 la 195 80 15. Iar ca planuri ulterioare, nu e exclus un diff lock pe spate, am vazut la vreo 250-300 de euro parca.

O seara bună vă doresc.

Link spre comentariu

Salut,

Posed doua masini de teren, o Mazda B 2500 pick-up din 2004 si un Nisan Patrol Safari din 1998. Sper ca in acest forum sa gasesc prieteni noi si raspunsuri la intrebarile mele legate de aceste doua masini.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Salutare tuturor userilor! Ma numesc Sebi, conduc de hobby un tractoras Land Rover Discovery 2 si sper ca aici imi voi gasi multe raspunsuri la toate intrebarile mele legate de offroad.

If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Salut,

Sunt novice si as avea si eu o intrebare catre posesorii de Mitsubishi L400 Delica Space Gear : are cineva de vanzare piese pentru acest model ???

As avea nevoie de urmatoarele : bloc de lumini, macara geam dreapta fata (sofer), cutie de viteze, carcasa centrala de bord, turbina de ventilatie pentru caldura ,maner exterior portiera culisanta (2 buc),far dreapta (sofer) .:h5

Merci pentru eventualul ajutor !

Link spre comentariu

Salutare Tuturor!

Numele meu este Alin, sunt proaspat posesor de Suzuki Vitara LWB, 1997, motor Mazda 2.0 TD - Intercooler, AC, Geamuri electrice. Momentan fara imbunatatiri majore, am schimbat consumabilele la ea, va urma un SL de 5 cm, si anvelope AT. Masina o folosesc pentru moment, zilnic.20151027_173243.thumb.jpg.8ea3a6a519918201d2dc4a0c419aa268.jpg20151027_173145.thumb.jpg.57efc2b5612571432da50177da6f6161.jpg

Link spre comentariu

Salut, prietenii imi spun Sebi, dar aici o sa fiu sebilc de la Land Cruiser-ul achizitionat.

Defapt am schimbat una din `91 cu alta din `87, dar cu toate piesele originale ( i-am pus rotile de teren, celalalte doar cand mergem pe la rar)

Vreau sa o fac masina de epoca peste 2 ani (daca va mai fi la fel :)) si pana atunci cochetez cu primaria sa o inscriu pe comuna.

Este un j7 cu motor de 2,4 si-mi este foarte utila la vanatoare , mai ales in unele grupe unde facem mai mult off road.

79510910_poza(Medium).JPG.8a384d7ed9a1838d9fcd2e1be8717f61.JPG

Link spre comentariu

Buna seara tuturor.Ma numesc George Salageanu,din Negresti Oas,locuiesc in Germania,fost posesor de Nissan Patrol y60,cred ca nu are rost sa pun poze cu masina daca am vandut-o.acum sunt in cautare de alt utilaj,ori patrol ori defender.va doresc o seara buna tuturor...

Link spre comentariu

Va salut,ma numesc Ion Vladau,sunt din Dragoslavele Arges .Masina mea pajero scurt,ionwld.jpg.72a21e94bc24324ed15b76dbfebbc2aa.jpg 2,8 diesel ,an fabricatie 1999,super select,blocant spate.

Editat de ionwld
:cl
Link spre comentariu

Salut ma numesc Nelu

Conduc o berlina destul de veche si cat de curand vreau sa imi achizitionez un Discovery3 ,din motive ca familia sa marit,portbagajil nu ne mai ajunge ,siguranata mai mare fata de berlina ,plus ca este 4x4 de care am nevoie la jobul actual.

Va multumesc de primire

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare