Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, ma numesc Costel, sint din Oltenia,imi plac masinile de teren,le folosesc la vinatoare, am o Lda Niva si o Pajero Pinin, urmaresc de mult discutiile voastre, ai ce invata,in plus, te alegi cu multi prieteni, ceea ce conteaza mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Tocmai am "achizitionat" primul meu Pajero (din 94') si primul meu 4x4.

Prea multe nu pot sa spun momentan dar o sa incerc sa revin cu poze.

Intrebari am multe, ca orice incepator.

Bine v-am gasit!

BF

Carpe Diem
Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Vlad si sunt proaspatul posesor al unui Patrol Y61 SWB 2.8 tdi din 1999.

Momentan masina este in proces de inmatriculare si eliminare rugina.

Poze in curand :)

Link spre comentariu

metii

locuiesc in Sighisoara posed o Vitara 2.0 an 1999 si un Patrol 3.0 an 2000 modificate pentru expeditii offroad, sant deschis la orice propunere pentru expeditii din frumoasa noasta Romania si nu numai. Bine v-am gasit si va doresc expeditii fara evenimente. Ps. Poze urmeaza

Link spre comentariu

Va salut,

Ma numesc Robert, sunt din Bucuresti, si de curand sunt posesorul unui Suzuki Vitara 1.6 16v, automata.

In ideea ca am multe de citit si de invatat este posibil sa deranjez cu intrebari, stupide sau nu, si va rog sa fiti indulgenti.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Salutare, sunt Costi si sunt fericitul (sper) posesor al unui Daihatsu Feroza, si sunt din Tirgu jiu. Cu speranta ca ma puteti ajuta, pe viitor, in cazul in care asi intampina dificultati cu masinuta, eu va multumesc ca m-ati acceptat in randul vostru !:cl

Editat de Costti
Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Alex, sunt din Pitesti, am un Suzuki Jimny (hardtop) din 1999, putin modificat, bodylift, suspension lift, jante ET negativ, cauciucuri Insa Turbo 235/75/R15, troliu, niste proiectoare pe pavilion si cam atat (modificarile au fost facute la un service in Valcea de vechiul propietar). Felicitari pentru cei care au creat aceasta comunitate! :br Este o baza de date imensa pentru posesori si pasionati, am vazut ca s-a discutat despre multe posibile probleme si modificari.

Bine v-am gasit!

20150924_152717.thumb.jpg.da02f15b97d6b7fc9883aeb4acbe6fc8.jpg

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea, ma numesc Adrian si vreau sa-mi achizitionez un Land rover freelander fl sau un range rover p38 si sa intru in randul posesorilor de 4x4. Am gasit forumul din dorinta de documentare ptr a afla cat mai multe date despre masinile 4x4 in general si mi se pare foarte complex

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Marius,urmaresc acest forum de vreo 4 ani,dar postez in acest topic abia acum,din motive tehnice sau din neatentia mea se pare ca nu am mai avut o nicio postare aici,asa ca nu am putut participa la alte discutii.

Am un G W463 cu care nu fac off road extrem pt ca e masina mea de zi cu zi,dar imi place sa-l bag in teren de cate ori am ocazia.

O zi buna!

Editat de sik
Link spre comentariu

Salutare

Am intrat aici ca sa ma documentez despre masinile 4x4 cu cutii automate si consumuri decente, 90% fiind drumuri "de oras".

Nu sunt fan offroad, insa locuiesc in municipul Orsova unde unele strazi uita sa fie reparate si iarna idem, masinile de deSzapezit nu prea vin pe strazile in panta. Motiv pentru care am ajuns exprert in montare/instalare lanturi auto pentru... Matiz.

Bonus: cum zicea un bun prieten, "Sorine, tie iti pune Dumnezeu gropile in fata rotilor".

Conduceam un un brav matiz din 2006 (fabricatie 2004) care papa insa multa benzina la viteze mari.

Am studiat muuuult timp Opel Corsa, pana cand m-am ales cu un Passat b5 (3b2) din '98 1,8t cu Gpl. Consum decent pe gpl, pret/km de Matiz, insa greu gasesti un mecanic bun + e prea "autobuz" pentru mine.

De ceva timp caut o masina cu cutie automata, asa am aflat de Daihatsu Sirion apoi de Daihatsu Terios, care din cate am inteles, e cam acelasi lucru cu Suzuki Ignis sau Subaru Justy.

Nu prea am gasit referinte despre ele in romana (mai ales pt drumurile din Romania), motiv pentru care am zis sa va cer ajutorul.

Info: ma ocup de seo, conduc rar si bine, nu ma pricep la masini.

Sanatate!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare!

Dupa lungi cautari am ajuns sa intru in posesia unui Pin :) de 1.8 Gdi.

Mentionez ca nu am facut nici o modificare decat instalatie Gpl , pusa la Pitesti. O folosesc ca a doua masina de oras si as vrea sa fac ceva drumuri si in offroad. Sunt curios de o inaltare si anvelope AT.

Succes tuturor!

Link spre comentariu

Buna , ma numesc Marius , doresc sa intru in lumea off road`ului in limita bugetului. Momentan conduc un Hyundai Santa Fe , pe viitor sper sa reusesc sa imi achizitionez un automobil adecvat naturii cu ajutorul indrumarilor colegilor de pe forum . Navigare fara reparatii capitale tuturor.

Link spre comentariu

Un salut calduros adresez tuturor impatimitilor de off road de pe acest forum. Ma numesc Lucian si sunt detinatorul unui "atv" mai mare numit Samurai soft top de aproape 6 ani. Este conceptul de masina, consider eu cel mai apropiat de un atv. Este din 1987. Japonez si cu gpl. Momentan este folosita ca masina de oras si asteapta unele up gradeuri. Pana acum o inaltare din cercei si arcuri springuite plus o foaie.

Link spre comentariu

Salut

Avem in familie de cativa ani o Frontera A 2.0 Sport 105.000 km - care necesita o abordare ceva mai grijulie... datorita varstei ( 1996 ) si utilizarii conform destinatiei - regim off road. Experienta membrilor si sfaturile de pe forum sunt foarte importante pentru a privi cu optimism viitorul acestui autoturism de teren asa ca va multumesc anticipat. Sper deasemnea sa pot creste nivelul tehnic al discutiilor de pe forum cu ceva sfaturi utile.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare