superlst Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Dan aici. Am inceput cautarea unei masini cu ajutorul forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresr Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sera ma numesc Rares sunt din Cluj si sunt fericitul proprietar al unui land rover discovery din 2000 care il folosesc pentru vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Matiu13 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Sunt Mihai din Slatina si sper sa gasesc cu ajutorul vostru un 4x4 de trecut iarna! Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abm84 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Sunt Adrian si sunt proaspatul posesor al unui Samurai din 99(1.3 benzina)...anterior am mai avut 2 vitara/un autobuz si una soft top..sper sa ma inteleg cu Samuraiul la fel de bine..daca nu mai bine decat cu Vitara...sper ca pana la prima zapada sa ii termin tinichigeria si sa il scot in lume... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biliboss Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari. Sunt Daniel. Am inceput cautarea unui 4x4 cu ajutorul forumului club 4x4. In primul rand va felicit pentru un forum excelent, cu o comunitatea activa, bine informata si cu articole extrem de utile care m-au ghidat - incepator fiind - in gasirea modelului care consider ca m-ar ajuta. In prezent am ajuns la concluzia ca o Vitara in 4 usi cu motor de 2000 este ceea ce caut. Dupa achizitionarea masinutei voi reveni cu postari. Multumesc! Daniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mishu33 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mihai din Bucuresti. Am un SX4 4x4, dar ...clar nu e de off road :( Sper ca citind pe site, punand intrebari (unele prostesti ...sper sa imi iertati necunostinta) sa mai aflu cate ceva de sistemele de transmisie.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giukusala Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor,sunt proaspat posesor de nissan patrol 4.2 d scurt,inainte am avut tot nissan patrol dar motorul 2.8,si sper sa fie o experienta frumoasa cu motorul de 4.2.o seara buna va doresc in continuare tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zcg Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Urmaresc de ceva timp forumul, m-a ajutat sa gasesc rapunsul la multe intrebari legate de 4x4. Multumesc. Acum caut o masina cu care sa ma plimb, fara stress, pe drumuri forestiere. Profesie tehnica dar nu in zona mecanicii. Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nashu2k Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. M-am inscris si eu prin zona in speranta ca voi gasi suficiente sfaturi pentru o masina 4x4 pentru la tara (zona premontana) si plimbari off-road (usurele) prin tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SER GIU Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt SERGIU din Resita, fost posesor de Toyota LJ 70, Patrol Y60, actualmente proaspat posesor de Range Rover P38 cu unele probleme pe care sper sa le rezolv cat mai repede. Sa auzim numai de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alinsela Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Catalin si tocmai am achizitionat o Lada Niva model 1993 pe care vreau sa o reconditionez si sa o folosesc la offroad :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin B. Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Alin e numele meu, sunt din Hateg, HD si maine (sper!) voi fi proprietarul unui Feroza din 1998!:banana Am avut multe masini pana acum, dar nici una gen off-rod. Nu mai am rabdare si as dorii sa stiu unde gasesc un manual de utilizare in limba romana. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Manea Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Ma numesc Dragos, sunt din Craiova dar lucrez in Sibiu de ceva timp.De curand m-am indragostit de Vitara si nu am stat mult pe ganduri pana mi-am luat una.Nu cred ca o voi folosi la offroad, exceptand cateva drumuri de tara si forestiere iar in acest moment este in plin proces de restaurare a caroseriei.In curand va urma partea mecanica si sper sa fie gata de sarbatori :D Va urmaresc de cand m-am hotarat sa cumpar o vitara, ce anume sa caut, la ce sa fiu atent, de ce sa ma feresc, toate acestea le-am aflat de la voi si va multumesc pentru asta! Numai bine! P.S. Poze nu am decat inainte de restaurare, astept sa fie gata si voi posta before/after precum si o lista completa cu reparatiile, de la inceput pana la sfarsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan9 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Bogdan, sunt din Baia Mare, detin o Vitara 20TD, ma bucur sa fiu alaturi de voi in acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Catalin, locuiesc in Braila. Sunt posesorul unui Land Rover Freelander din 2001 cu motor de 1.8 benzina + GPL Pana acum sunt foarte multumit de masina, si doresc sa fac unele modificari la ea, pe care doresc sa le impartasesc si cu colegii de pe forum pasionati de acest model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patrolvalu Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara si bine v-am gasit! Sunt nou pe forum si inca nu stiu care sa fie prima intrebare,pentru ca am foarte multe. Ca sa incep cu inceputul, acum vreo luna nu am avut de lucru si am luat un Patrol y61, motor de 3 litri, varianta lunga. Am "tavalit-o" putin prin noroaie si nisip si vad ca se tine tare, cam zdruncina , insa am senzatia ca pe camp se simte mai bine decat pe sosea. Dupa ce transfer pozele pe tableta, le voi posta! Fiind incepator, banuiesc ca voi spune destul de multe prostii, asa ca va rog sa nu va suparati din prima! Cu multumiri in avans/ Dan They just imagine! We already did it! As a matter of fact.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Prese Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor ziua buna, ma numesc Claudiu si detin un LR D1, imi plac iesirile in natura, calatoriile, turele... Locuiesc in Cluj, Apusenii sunt principala "tinta" Editat Noiembrie 11, 2015 de Prese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs2007 Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut..numele meu este Adrian.. Bucuros de acest forum si de ideile prezentate aici.Conduc un Range Rover Sport din 2007. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adris Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt ady ,44 ani din jucu de sus judetul cluj am un jeep grand cherokke 2.7 an 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Teo aici, momentan in Sibiu. Nou posesor al unui Pajero lung 2.8 TDI automat din 97, prima masina asa ca am multe de invatat de pe forum. Ma bucur ca m-ati primit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihait Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Mihai din Bucuresti ... posesor de Mitsubishi Pajero 2008 modificat soft-medium (bara tip arb, suspensie IronMan, anvelope AT). ... recent am lansat www.rescue4x4.ro combinand pasiunea pentru offroad cu cea pentru web development ... in 2013 am participat la Amsterdam-Dakar Challenge (detalii si video aici) Rescue 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clopidogrel Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Alin ma numesc si ieri am ratat la mustata un FJ Cruiser 2008. Azi sunt trist de tot si beau bere. Ex. Forester 2006 , Landcruiser 2004, SX 4 2009, cr v 2007 , in prezent masina sotiei si motocicleta BMW GS R 1150 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutszy Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună tuturor, mă numesc Danuț M. Sunt din arad, am in plan un pinin 5doors sau vitara/grand vitara tot 5doors, benzinare toate......puțin reticent in privința pininului datorită GDI-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
conu Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Dan ma numesc,sint din Pitesti si sint proaspat posesor al unui Mitsubishi Pajero Pinin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruD Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Sunt contabil si am o Octavia 1 Sunt pe cale sa achizitionez un fiat 125 din 1967 va salut pe toti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate