Cristian 1 Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Cristi, sunt din Piatra Neamt si dețin un RRS, 3,6 TDI. Am destule probleme cu el, chiar dacă a văzut doar sosea la viața lui fără urme de Off road. Poate din cauza asta si face probleme. Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Savadislu Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Mihai. Nu sunt off roader, dar in viitor as vrea sa fiu. Nu m-au atras mereu masinile de teren, dar acum au inceput sa ma atraga si as vrea sa devin posesorul uneia. Salut si sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
profurobocop Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Florea, sunt din Pitesti si mi-am deschis de curand o firma de transport, inca nu m-am decis cu ce saincep, cu duba sau prelata dar o sa ma decid pe viitor. Vreau mai intai sa mai studiez cate cava legat de transport si sper sa aflu cat mai multe de aici de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicunicuta Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Nicolae Nicuta, si detin un Jimny din 1999. Cu Stima, Nicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SKS Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut prieteni off road-ari. Ma numesc Bogdan,sunt din Tg Jiu si de ceva luni am inceput sa fac si eu o pasiune pentru iesirile off road. Masinuta este o Vitara 1.6 JLX (incet dar sigur :app). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Dragan Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Salutare Buna tuturor. Sunt Mihai , locuiesc in Cluj-Napoca. Nu sunt posesorul unei maisini 4x4 dar vreau sa imi achizitionez una. Sper sa gasesc aici sfaturi utile in acest sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
91paf Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare lume! Sunt Alex si in urma cu 3 saptamani am achizitionat un Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8. Cu aceasta ocazie am intalnit si o persoana foarte corecta si obiectiva pe nume Adrian aka noroc24. Am facut deja peste 1000 de km cu masina asta, am incercat-o atat pe asfalt cat si off road (noroi, zapada, razoare,etc) si sunt mai mult decat multumit pana acum. Dar povestim mai multe pe parcurs. Numai bine tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandru88 Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare colegi bine v-am gasit :), ma numesc Alexandru, momentan nu detin un auto 4x4 , urmeaza sa ma hotarasc in privinta modelului dupa ce voi cerceta mai mult in acest domeniu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
medvesh Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor. Sunt Marcel, din Baia Mare, posesor de Pajero 3.0swb. Gasind rezolvari, idei si sugestii pe acest site am hotarat sa ma alatur forumului. Sa auzim de bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daciana Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut eu sunt "Daciana" si va prezint "Dhibolu" meu ..:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
heruvimium Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Mihai si am vazut multe informatii interesante pe site-ul acesta. Am decis sa ma alatur d-voastra deoarece am nevoie de niste sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hog33 Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara colega ! Posesor de Duster 4x4 , virgin pe drumuri grele, un orasean exemplar luptandu-se cu nametii de zapada si excapade montane moderate. Ca experienta pot aminti de Tabla Butii sau Transalpina inainte si dupa asfaltare. Au mai fost cativa ani de ATV 5-6 mii km cu intalniri locale dar si prin tara. Pasionat moderat ma declar dar incapatanat. Va salut !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusb Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Un forum foarte bine structurat, moderat corect, si plin de informatii corecte si importante. Nu ma dau in vant dupa 4x4 dar deoarece sunt momente in care depinzi de 4x4 am achizitionat asa ceva (Freelander 1.8i - 2000). Sper sa nu ma dezamageasca la "jobul lui". Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petras Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Petras si de ceva timp posesorul unui Nissan Terrano II, care sper sa imi satisfaca micile mele"necesitati"! :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pasca Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Nicu si sunt in cautarea unui Land Rover, doresc sa fiu ajutat in legatura cu asta. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
inside Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Daniel,sunt pasionat de offroad chiar daca momentan nu detin o masina de teren.Imi place foarte mult acest forum si stimez toti membrii. Sper ca in prima-vara sa pun si niste poze cu "achizitia" pe care mi-o doresc de ceva timp. Cu respect,Daniel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu79 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut mă numesc RADU și dețin un Korando 2,9 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Sunt Alex, sunt din Cluj-Napoca si am o niva din 2006 O seara minunata va doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minute Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, m-am cam chinuit sa fac cont aici, nu-mi venea mailul, pana la urma am reusit! Sunt Cristian din Ploiesti. Vreau sa ma informez despre masinile 4*4 pentru ca doresc sa-mi achizitionez asa ceva. Sunt rulotist, impatimit de natura, dar nu si de off-road! Poate, daca imi iau masina de teren... nu se stie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Timar Vlad Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara . Ma numesc Vlad iar acesta este patrolul meu 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara . Ma numesc Vlad iar acesta este patrolul meu 2.8 [ATTACH=CONFIG]254006[/ATTACH] Buna seara ! Bine ai venit ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seare dragi colegi, Numele meu este Andrei si de 2 ani sunt posesorul unui Freelander Td4. M-am alaturat voua din dorinta de a va multumii pentru informatiile disponibile pe acest forum Deci: Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
musafiru34 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara .ma numesc Darius. fiind pasionat de off road am hotărât sa-mi fac cont pe acest site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu stanciu Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Nicu doresc sa cunosc mai multe despre feroza,sunt nou posesor al unui daihatsu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simoc ioan Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Ma numesc Simoc Ioan. Sunt din Oradea,pasionat de off road. Bine v-am gasit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate