Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor!

Ma numesc Florea, sunt din Pitesti si mi-am deschis de curand o firma de transport, inca nu m-am decis cu ce saincep, cu duba sau prelata dar o sa ma decid pe viitor. Vreau mai intai sa mai studiez cate cava legat de transport si sper sa aflu cat mai multe de aici de pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut prieteni off road-ari.

Ma numesc Bogdan,sunt din Tg Jiu si de ceva luni am inceput sa fac si eu o pasiune pentru iesirile off road.

Masinuta este o Vitara 1.6 JLX (incet dar sigur :app).

Link spre comentariu

Salutare lume! Sunt Alex si in urma cu 3 saptamani am achizitionat un Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8. Cu aceasta ocazie am intalnit si o persoana foarte corecta si obiectiva pe nume Adrian aka noroc24. Am facut deja peste 1000 de km cu masina asta, am incercat-o atat pe asfalt cat si off road (noroi, zapada, razoare,etc) si sunt mai mult decat multumit pana acum. Dar povestim mai multe pe parcurs. Numai bine tuturor!

Link spre comentariu

Buna seara colega !

Posesor de Duster 4x4 , virgin pe drumuri grele, un orasean exemplar luptandu-se cu nametii de zapada si excapade montane moderate.

Ca experienta pot aminti de Tabla Butii sau Transalpina inainte si dupa asfaltare. Au mai fost cativa ani de ATV 5-6 mii km cu intalniri locale dar si prin tara. Pasionat moderat ma declar dar incapatanat.

Va salut !!!

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Un forum foarte bine structurat, moderat corect, si plin de informatii corecte si importante. Nu ma dau in vant dupa 4x4 dar deoarece sunt momente in care depinzi de 4x4 am achizitionat asa ceva (Freelander 1.8i - 2000). Sper sa nu ma dezamageasca la "jobul lui".

Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu

Salut! Numele meu este Daniel,sunt pasionat de offroad chiar daca momentan nu detin o masina de teren.Imi place foarte mult acest forum si stimez toti membrii. Sper ca in prima-vara sa pun si niste poze cu "achizitia" pe care mi-o doresc de ceva timp.

Cu respect,Daniel.

Link spre comentariu

Salutari, m-am cam chinuit sa fac cont aici, nu-mi venea mailul, pana la urma am reusit! Sunt Cristian din Ploiesti. Vreau sa ma informez despre masinile 4*4 pentru ca doresc sa-mi achizitionez asa ceva. Sunt rulotist, impatimit de natura, dar nu si de off-road! Poate, daca imi iau masina de teren... nu se stie!

Link spre comentariu

Buna seare dragi colegi,

Numele meu este Andrei si de 2 ani sunt posesorul unui Freelander Td4. M-am alaturat voua din dorinta de a va multumii pentru informatiile disponibile pe acest forum

Deci: Va multumesc !

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare