Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Din 2006 conduc un Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina.

A fost o masina cuminte dar acum la batranete a inceput sa mai scartie, asa ca am ajuns pe forum sa ma mai documentez.

Cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna !

Buna seara colegi,ma numesc Popa Alin ,33 ani sunt din Deva si intru pe acest forum de aprox 2 ani ,am gasit aici o comunitate de oameni de calitate,cu informatii la subiect si cel mai ok fara certuri si jigniri:grin:.detin o fata si un baiat...o suzuki grand vitara xl 7 2.0td an 2005 si un samurai 1.9 td an 2000.Cu cativa baieti de pe forum ROLY,PINTI...vorbesc,cer sfaturi pot sa afirm ca ii pretuiesc...sunt prieteni mei.Va multumesc inca o data pt informatiile din acest forum si la mai mare:grin:.Numai stima!

Link spre comentariu

Salut, ma numesc George si pot sa zic de curand mi-a intrat in sange acest microb.

De curand am intrat in contact cu un Suzuki Samurai 1.3 carburatie care imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand ma uit la el.

In momentul de fata, in domeniul offroad-ului ma joc cu acest mic Patrol, iar pe langa acesta mai exista inca o "iubire", daca ii pot spune asa, si anume o Dacie din 1971 care acum este in plin proces de reconditionare de la zero.

Bine v-am gasit, prieteni!

Link spre comentariu

Salut, ma numesc George si pot sa zic de curand mi-a intrat in sange acest microb.

De curand am intrat in contact cu un Suzuki Samurai 1.3 carburatie care imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand ma uit la el.

In momentul de fata, in domeniul offroad-ului ma joc cu acest mic Patrol, iar pe langa acesta mai exista inca o "iubire", daca ii pot spune asa, si anume o Dacie din 1971 care acum este in plin proces de reconditionare de la zero.

Bine v-am gasit, prieteni!

Bine ai venit :wink:

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Salut!

Inca nici macar incepator nu sunt, vrea sa imi iau un 4x4 si nu stiu de care.

Must have:

Loc pt 4 adulti si portbagaj cat mai incapator

Low gears

Sub 3000€

Clima

Masina va fii folosita doar la pescuit si iesiri cu familia in natura, nu offroad extrem .

Multumesc anticipat celor care imi pot da sfaturi cat mai covingatoare.

Link spre comentariu

Salutare tuturor.

Sunt George, locuiesc in Urziceni jud. Ialomita.

Nu am masina dar sunt in cautare. Nu vreau altceva decat Cherokee xj dupa 1997 (facelift). Zilele acestea sper sa imi gasesc ceva.

Link spre comentariu

Bun gasit tuturor membrilor clubului4x4,

Numele meu este Catalin, ma simt ca soarecele in siloz intr-un Defender 110 pe care il am de doi ani. Microbul offroad-ului m-a prins acum zece ani cand am lucrat ca mecanic intr-o echipa de prospectiuni seismice prin Arabia Saudita, Egipt si Kuwait...masinile din dotare erau Toyota Land Cruiser (Pick-up, Station Wagon, Hard top...).

Defenderul, un 300 Tdi din 1995.

Numai bine!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!!!! Cred ca m-am mai prezentat odata,dar mai demult,si numai tin minte.

Ma numesc Sebastian si sunt din Vaslui,am 40 de ani si sunt posesorul unui Suzuki Vitara , pe care o am din 2010.Acum as vrea sa o vand si sa imi iau un Mitsubishi Pajero III din 2002,in doua portiere,cu motor de 2500, care nu are platita taxa de prima inmatriculare.

Va rog daca stie careva cat este sa imi spuna ca sa nu ma" leg la cap fara sa ma doara".

Va multumesc si va doresc o sera buna tuturor!

Link spre comentariu

Sal sunt Cristi din Tulcea am un LR Discovery 2 din 2004 facelift 2.5 diesel

Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala
Link spre comentariu

Numele meu este George si va salut din Braila.Sunt proaspat posesor de Land Rover Range Rover p38 2.5 diesel.Fiind novice,o sa va bombardez cu intrebari.Va multumesc anticipat pentru rabdare si sfaturi.

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Mihai, din București, nu dețin mașină off road, doar un vw passat 4 motion☺. Visez la o mașină pentru familie, de genul Toyota Land Cruiser HDJ 80, 100, etc pe care sa o prepar pentru off road ușor și expediții.

Ma bucur sa fiu alături de acest forum și sa descoper lumea 4x4.

Cele bune, Mihai (Miku)!

Link spre comentariu

Buna seara domnilor!Sint Razvan, am prins microbu off road si trebuie sa iau notite , in vederea achizitionarii unui " utilaj 4×4", deocamdata doar un cielo si un golan... lucrez la achizitionarea utilajului inca! Sint ing in c tii, cu liceul auto, dar am cam uitat de mecanica ,deci trebuie sa ma pun la punct in transmisii cutii, diferentiale! Ne auzim pe aici! O dimineata de lumi, cit mai placuta! R- omul cu betonul!

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Adrian, am 40 de ani sunt din Ploiesti lucrez in Arabia Saudita si incerc sa schimb masina mea actuala cu un Range Rover Sport si as avea nevoie de cateva sfaturi. Va multumesc pentru gazduire.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare