Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut,

Imi plac masinile de teren,dar pana acum nu am avut decat un Aro 10 luat de nou care a fost la Remat,iar in rest numai turisme.

Ma bate gandul sa-mi iau un Discovery 2 ,dar nu stiu care este mai fiabil,cel manual sau automat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Ma numesc Razvan Constantin, Bucuresti, 65 ani. Sunt pescar "amator" de aproape 60 ani si de curand mi-a intrat in cap si "cuiul" de a deveni vanator.

Am permis de conducere de 25 ani am condus in afara de limuzine diferse marci si ceva masini 4x4 dar nu pot sa spun ca am condus o masina ADEVARATA off road.

Un prieten comun de pe alt forum m-a indrumat catre acest forum spunandu-mi ca aici gasesc toate informatiile si eventual la momentul potrivit si o masina pe gustul meu . Trebuie precizat ca deocamdata "gustul" este in formare in sensul ca stiu ce asi vrea dar nu stiu ce mi s-ar potrivi.

Respect,

Razvan

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Razvan Constantin, Bucuresti, 65 ani. Sunt pescar "amator" de aproape 60 ani si de curand mi-a intrat in cap si "cuiul" de a deveni vanator.

Am permis de conducere de 25 ani am condus in afara de limuzine diferse marci si ceva masini 4x4 dar nu pot sa spun ca am condus o masina ADEVARATA off road.

Un prieten comun de pe alt forum m-a indrumat catre acest forum spunandu-mi ca aici gasesc toate informatiile si eventual la momentul potrivit si o masina pe gustul meu . Trebuie precizat ca deocamdata "gustul" este in formare in sensul ca stiu ce asi vrea dar nu stiu ce mi s-ar potrivi.

Respect,

Razvan[/

Bine ai venit Razvan!100% ca o sa gasesti raspuns la intrebarile tale in acest forum! Bafta!!!

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Buna ziua lume ! Eu sunt Mario,destul de nou in toata treaba cu OFF-ROAD'ul dar imi place!De curand am si eu un Suzuki Samurai din 1984 ,1.3 carburator 64 cai,motor g13a.Am si diff blocabil.In teren se descurca ok...pana acum pe unde a trecut cu Nissan Terrano 2.7 Tdi am trecut si eu fara probleme...Parca pe noroi se descurca chiar mai bine decat Nissanul pentru ca nu fuge asa de spate...

Aceasta este masina in cauza!Mai are ceva probleme dar sper sa le rezolv in curand,Ce e ok este ca nu are rugina deloc...!

Link spre comentariu

Salut!

Mă numesc Claudiu Cristea am 20 de ani sunt student anul 2 si pasionat de masini de teren. Detin un UAZ 469b an de fabricatie 1974. Masina a fost achizitionata de la Armata Romana in vara anului 2015 de catre mine si tatal meu urmand ca de la inceputul anului 2016 sa mă apuc sa o fac functionala. Masina in momentul de fata este in stare de functionare si cu un traseu la activ.

Urmeaza sa o reconditionez si cred ca forumul acesta este locul ideal unde ar trebui sa cer sfaturi si pareri. O zi buna va doresc tuturor!:grin:

Editat de claudiu.cristea
Link spre comentariu

Buna Ziua !

Ma numesc Constantinescu Cristian , si unt inginer de fiabilitate la o companie mare:grin:

Detin un Land Rover Freelander TD4 2003

Sunt pasionat de pescuit si vanatoare.

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Ma numesc Adrian, am 35 ani, sunt din Bucuresti si intentionez sa imi cumpar un Suzuki Samurai. De aproximativ doua saptamani citesc cu interes acest forum, informatiile gasite fiind foarte utile. Nu am avut pana acum niciun vehicul off-road, astfel incat voi fi recunoscator pentru orice sfat primit.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Sunt Madalin si locuiesc in Ploiesti, dar am o casa si o gospodarie(impreuna cu socrii) la Valea Doftanei.

De ceva vreme ma tot gandesc sa-mi iau si eu o masina 4x4 pe care sa o folosesc 60% pe drumuri de munte sa pot ajunge la locurile cu faneata, la stanele din zona, sa mai pot cara cate ceva si/sau agata o remorca, 20% la vanatoare, 20% diverse alte drumuri pe asfalt si dece nu, daca ma virusez "cu ser off-road" sa pot iesii si eu cu voi... daca ma primiti.

Dupa ce am tot citit pe aici am "restrans" cautarile pentru masina la:

1. Mitsubishi L200, 2.Nissan Navara, 3.Mazda B2500, 4.Nissan Patrol, 5.Mitsubishi Pajero

Ca an de fabricatie 1999 - 2003 (3500 - 4500 Euro)

Dupa achizitie masina va primii roti sanatoase si troliu, restul kit-uri, proiectoare ... mai vedem.

Multumesc anticipat tuturor pentru sfaturi.

Link spre comentariu

Salut,ma numesc Gerard Cristian,sunt din Craiova si de ieri sunt posesorul unui minunat Mitsubishi Pinin,am achizitionat aceasta minunata masina mai mult pentru partidele de pescuit dar si pentru mersul de zi cu zi.

Link spre comentariu

Re: Topic de prezentare a membrilor - eu sunt Camelia

Salutare :)

Sunt Camelia din Bucuresti si conduc un Sukuzi Jimny auriu

Reprezint pensiunea Casa Blanca din Costinesti ca PR si ma simt foarte bine sa merg la intalniri de afaceri in masinuta mea draga. O am de aproape un an de zile, dar mi-o doream de vreo 5 ani... dreams do come true!

Editat de Max
Link spre comentariu

Salut !

Sunt Mihai şi mă bucur să fac parte din echipă ,sunt din Teleorman

Sunt posesorul unui nissan patrol gr y61 din 98

Pentru moment este în lucru pentru mici reparații de întreținere ceva rugină pe șasiu ,distribuție ,scaune față și vedem pentru ce ne mai rămâne buget

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare