AdyT Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Sunt Ady din Pitest, am un L200 2008 superselect cu cip rallyart 123kw. 0721251929 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sysrc Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Din 2006 conduc un Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina. A fost o masina cuminte dar acum la batranete a inceput sa mai scartie, asa ca am ajuns pe forum sa ma mai documentez. Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditzamarian Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare baieti, vreau da achizitionez o Lada Niva sau un Suzuki Samurai si am dat peste forumul vostru. E minunat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popa alin Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 buna ! Buna seara colegi,ma numesc Popa Alin ,33 ani sunt din Deva si intru pe acest forum de aprox 2 ani ,am gasit aici o comunitate de oameni de calitate,cu informatii la subiect si cel mai ok fara certuri si jigniri:grin:.detin o fata si un baiat...o suzuki grand vitara xl 7 2.0td an 2005 si un samurai 1.9 td an 2000.Cu cativa baieti de pe forum ROLY,PINTI...vorbesc,cer sfaturi pot sa afirm ca ii pretuiesc...sunt prieteni mei.Va multumesc inca o data pt informatiile din acest forum si la mai mare:grin:.Numai stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin vitara Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Catalin am o Vitara din 93 putin pregatita de off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tergeo1 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc George si pot sa zic de curand mi-a intrat in sange acest microb. De curand am intrat in contact cu un Suzuki Samurai 1.3 carburatie care imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand ma uit la el. In momentul de fata, in domeniul offroad-ului ma joc cu acest mic Patrol, iar pe langa acesta mai exista inca o "iubire", daca ii pot spune asa, si anume o Dacie din 1971 care acum este in plin proces de reconditionare de la zero. Bine v-am gasit, prieteni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc George si pot sa zic de curand mi-a intrat in sange acest microb. De curand am intrat in contact cu un Suzuki Samurai 1.3 carburatie care imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand ma uit la el. In momentul de fata, in domeniul offroad-ului ma joc cu acest mic Patrol, iar pe langa acesta mai exista inca o "iubire", daca ii pot spune asa, si anume o Dacie din 1971 care acum este in plin proces de reconditionare de la zero. Bine v-am gasit, prieteni! Bine ai venit :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Inca nici macar incepator nu sunt, vrea sa imi iau un 4x4 si nu stiu de care. Must have: Loc pt 4 adulti si portbagaj cat mai incapator Low gears Sub 3000€ Clima Masina va fii folosita doar la pescuit si iesiri cu familia in natura, nu offroad extrem . Multumesc anticipat celor care imi pot da sfaturi cat mai covingatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius.stamat Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Marius, din Constanta si, de putin timp, posesorul unui Nissan Navara 2.5 dCi din 2008 Cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tanase George Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Sunt George, locuiesc in Urziceni jud. Ialomita. Nu am masina dar sunt in cautare. Nu vreau altceva decat Cherokee xj dupa 1997 (facelift). Zilele acestea sper sa imi gasesc ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iordan Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea si imi pare bine ca pot fi alaturi de voi. Masina pe care o detin este o Kia Sportage 2006. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
racareanu2006 Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut de putin timp propietar de terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StefStef Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt stef, si detin un TJ din 1998 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinn Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun gasit tuturor membrilor clubului4x4, Numele meu este Catalin, ma simt ca soarecele in siloz intr-un Defender 110 pe care il am de doi ani. Microbul offroad-ului m-a prins acum zece ani cand am lucrat ca mecanic intr-o echipa de prospectiuni seismice prin Arabia Saudita, Egipt si Kuwait...masinile din dotare erau Toyota Land Cruiser (Pick-up, Station Wagon, Hard top...). Defenderul, un 300 Tdi din 1995. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szocske Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc Levi- momentan fara fier, doar prospectez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor!!!! Cred ca m-am mai prezentat odata,dar mai demult,si numai tin minte. Ma numesc Sebastian si sunt din Vaslui,am 40 de ani si sunt posesorul unui Suzuki Vitara , pe care o am din 2010.Acum as vrea sa o vand si sa imi iau un Mitsubishi Pajero III din 2002,in doua portiere,cu motor de 2500, care nu are platita taxa de prima inmatriculare. Va rog daca stie careva cat este sa imi spuna ca sa nu ma" leg la cap fara sa ma doara". Va multumesc si va doresc o sera buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bronco 2 Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Serban, sunt din Iasi, sunt posesorul unui Ford Bronco ii, 1988 si hai noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal sunt Cristi din Tulcea am un LR Discovery 2 din 2004 facelift 2.5 diesel Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgebal Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este George si va salut din Braila.Sunt proaspat posesor de Land Rover Range Rover p38 2.5 diesel.Fiind novice,o sa va bombardez cu intrebari.Va multumesc anticipat pentru rabdare si sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miku Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Mihai, din București, nu dețin mașină off road, doar un vw passat 4 motion☺. Visez la o mașină pentru familie, de genul Toyota Land Cruiser HDJ 80, 100, etc pe care sa o prepar pentru off road ușor și expediții. Ma bucur sa fiu alături de acest forum și sa descoper lumea 4x4. Cele bune, Mihai (Miku)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianos68 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara domnilor!Sint Razvan, am prins microbu off road si trebuie sa iau notite , in vederea achizitionarii unui " utilaj 4×4", deocamdata doar un cielo si un golan... lucrez la achizitionarea utilajului inca! Sint ing in c tii, cu liceul auto, dar am cam uitat de mecanica ,deci trebuie sa ma pun la punct in transmisii cutii, diferentiale! Ne auzim pe aici! O dimineata de lumi, cit mai placuta! R- omul cu betonul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu1705 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Radu si ma bucur ca sunt membru club4x4. De curand am achizitionat o feroza pentru a merge la plimbari in teren si vanatoare.Va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Weblogiq Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Bogdan sunt din Brasov am 38 ani si sunt proaspat posesor de Pajero Sport 2.5 TD din 2002 ma bucur sa ma aflu printre voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andro Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 40 de ani sunt din Ploiesti lucrez in Arabia Saudita si incerc sa schimb masina mea actuala cu un Range Rover Sport si as avea nevoie de cateva sfaturi. Va multumesc pentru gazduire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaddoX Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Andrei si de ceva vreme sunt posesorul unui Pajero lwb, 3.2 did, '07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate