Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt Alex din Brasov, nou venit pe forum.

Conduc de azi si un Nissan Terrano II T2.7DI din 2002, o sa revin si cu ceva poze, masina este adusa din Italia.

Va trebui sa trec printr-o revizie si dupa la RAR sa punem numerele.:)

O seara buna tuturor.

Alex
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut domnilor si poate.. doamnelor!

Nu prea sunt priceput in ale offroadului, dar imi place sa citesc/ invat despre.

Cred ca este cel mai complet forum despre imptimitii de gen.

Masina mea de teren este mitsubishi delica.

O seara buna!

Link spre comentariu

Va salut cu respect.Ma numesc Folrin si la 40 de ani,am decis sa ma alatur celor curajosi si pasionati de tehnica,natura si inovare.Astept Vitara din 1995 1,6 16 valve,sper s-o pot face ascultatoare si sa ma bucur de libertatea naturii si sa invat din experienta voastra.Multumesc

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Mihai si locuiesc in Anglia. Am cumparat recent un Pajero MK2 2.8 pe care vreau sa-l pregatesc pt o excursie in Africa. Nu ma prea pricep la Off road insa sunt convins ca am luat masina potrivita.

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Mihai si locuiesc in Anglia. Am cumparat recent un Pajero MK2 2.8 pe care vreau sa-l pregatesc pt o excursie in Africa. Nu ma prea pricep la Off road insa sunt convins ca am luat masina potrivita.

Bine ai venit Mihai!

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor si bine v-am gasit!Numele meu este Adrian si sunt din Bucuresti am 48 de ani sunt casatorit am un copil iar profesia mea este de inginer in radiocomunicatii insa marea mea dragoste (si prima) a fost sa navig, avand si o licenta in acest sens (ofiter punte).Domeniul meu de activitate in prezent este putin indepartat de problemele dezbatute pe acest forum.Cred ca pana la urma o sa navig pe un "cruiser" cu tractiune 4x4 pana vom avea canalul Dunare-Bucuresti :wink:

De fapt sincer vorbind, existenta mea pe acest forum se datoreaza faptului ca de ceva vreme (2-3 ani), cochetez cu idea de a avea un autovehicul 4x4 "perfect".Cum din buna practica inginereasca incepand cu proiectarea si terminand cu exploatarea nu exista autovehicul, dispozitiv, aparat, etc. "perfect"ci un compromis incadrat intre limitarile ingineresti dictate de stiintele exacte.Mai concret de 2-3ani tot iau la rand rubricile "toyota","land rover","mitsubishi"si uneori salivez si pe la "suv". In mintea mea se tot invartesc ca la ruleta mai multe variante:Toyota Land Cruiser 3.0 DiD (dupa 2008), Mitsubishi Pajero 3.2 (200hp), Land Rover Discovery D3/D2 si/sau Freelander2, Toyota Highlander, Mercedes ML 270/320 CDI, BMW x3 2.0i si cam atat. Nu sunt un tip comod dar prefer comfortul si prefer sa platesc si sa ridic capota cat mai rar. Ideea de 4x4 la mine este un concept nou si as dori sa o iau incet cu rabdare fara a avea o deceptie inca de la inceput.Am deja o masinuta mica de oras Mitsubishi Colt 1.3 2010 Safety Sam si as dori ceva mai incapator si mai de "offroad".Sper ca in 1-2 ani sa-mi indeplinesc visul bineinteles si cu ajutorul sfaturilor dumneavostra ca si colegi de forum, iar eu daca va pot ajuta cu un sfat/idee din domeniul meu va stau la dispozitie in masura timpului.Va multumesc pentru gazduire si toata stima pentru cei care se ocupa de administrarea acestui mediu unic (in domeniu) de comunicare/socializare.

Link spre comentariu

Salutare si bine v-am gasit!

Ma numesc Andi si sunt proaspat posesor de Mitsubishi Pinin 1.8 GDI, drept pentru care trebuie sa fiu si membru in clubul 4x4!! :wink:

Multumesc de primire si toate cele bune!

Link spre comentariu

Salutari! Sunt dpacpac. Azi am descoperit acest forum si va multumesc ca m-ati acceptat atat de repede. Am un Hyundai Santa Fe 2007 pe care doresc sa-l "civilizez" poate si cu ajutorul vostru. Sunt deschis la orice discutie pe probleme electronice de comanda, control si automatizari auto.

Link spre comentariu

va salut pe toti si imi pare bine ca fac parte din acest grup.....numele meu este adrian, si din pacate nu detin un 4x4(INCA).....ma folosesc de o corsa 1.2 twinport din 2004 la care as avea o nedumerire in privinta huruitului pe fata la viteze de peste 60-70km/h.....am fost la mecanic cu ea,am schimbat rulmentul dreapta pentru ca avea un joc cam mare dar tot se aude dar nu asa.....initial am vrut sa il schimb si pe cel din dreapta dar mecanicul a considerat ca nu e nevoie(cred ca s-a inselat).....ce ma sfatuiti sa fac??!!!.....multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Salutare! Sunt Florin Zugravescu, locuiesc in apropierea Sibiului si conduc un Land Rober Freelander 2004. Cea mai noua problema o am la stergatoarele fata, care se opresc la jumatea parbrizului (fac doar jumatate de cursa), cand sunt pe prima treapta (intermitenta).

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare