Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna la toata lumea si bine ca v-am gasit! Ma numesc Emanuel sunt din Alba Iulia si am un Land Rover Freelander TD4 din 2002, CV automata, autoutilitara. Dupa ce pun frana imi moare motorul din ce in ce mai des in ultimele luni. Il am din aug 2015. Prima luna nu a facut asa... Toate cele bune! :)

Editat de Emanuel7
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Ma numesc Adrian, sunt din Bucuresti si deocamdata sunt doar un cititor avid al forumului. Deocamdata sunt motociclist, dar am in vedere reorientarea spre 4x4 pentru ca drumurile tarisoarei noastre nu sunt prea sigure pentru o astfel de pasiune.

Link spre comentariu

Salut,

ma numesc Doru, sunt un timisorean pasionat de offroad si de masini cu tractiune integrala, dar si de conservarea naturii. Deocamdata nu detin o masina de teren, sper sa imi cumpar una in viitorul apropiat. Am condus masini cu tractiune 4x4, dar si camioane cu tractiune 4x4 si 6x6.

Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate.

Toate cele bune.

Link spre comentariu

Salut!

Sunt din Brasov, si am decis sa intru in acest club, deoarecec acum 3 ani, am inceput sa conduc un Nissan Patrol Y61 2.8 si de atunci sunt un fan mare al 4x4! :wink:

Editat de Forest Viper
Link spre comentariu

Va salut domnilor,mai nou stimati colegi.Pana acum,am fost un anonim,ca nu aveam cu ce sa ma prezint.Numele meu este Victor,si de ieri sunt posesorul unui Pajero LWB din '91,2.5 td,sau asa cred,ca in acte nu e specificata capacitatea cilindrica...Sper ca in curand sa pun si eu masina pe drum,si,de ce nu...si pe langa... Sunt pasionat de pescuit in salbaticie,nu la balti, si pentru asta am nevoie de un 4x4 care sa nu ma lase cand mi-e lumea mai draga.Sper sa gasesc aici informatiile de care am nevoie,sau persoane care sa ma ajute cu raspunsuri pertinente.

Link spre comentariu

Salutare soferi. Ma numesc Denis sunt din Baia mare si sunt nou in domeniul 4x4. Inca nu am achizitionat vreuna de aceea caut mai multe informatii si sper sa gasesc tot ce am nevoie aici pe forum. Dorinta mea este merg pe Mitsubishi, un prieten avea un pajero mk2 dar as vrea sa aflu mai multe pareri si despre celelalte marci

Link spre comentariu

Salutare tuturor , ma numesc Iulian , fost dansator si instructor de breakdance (varsta bat-o vina) , in prezent nu detin decat un Citroen c4 coupe insa spre sfarsitul anului voi fi mandrul posesor al unui Suzuki Vitara si pana atunci citesc forumul din scoarta-n scoarta si planuiesc viitoarele modificari :wink: . Abia astept sa va intalnesc la o noroiala si sa schimbam o vorba .

Link spre comentariu

Salutare oameni buni,

Ma numesc Denis, am in dotare un Dacia Duster 1.6l 4x4 din 2010 luat anul trecut. Am inceput sa mai ies cu el pe ici pe colo, impreuna de curand si cu alti posesori de Duster. Masina e mai de familie si nepreparata pentru senzatii tari pe margini de prapastii. Are doar scuturi fata din otel pentru motor si bara, iar pe spate are scut la diferential. De curand am incaltat-o si cu anvelope AT de la General Tire, Grabber AT2, pe dimensiunile standard (215/65/R16).

Si pentru ca indiferent de cat de "tare si mare" este masina sau soferul invariabil la un moment dat ramai in noroaie, pe/sub un damb peste care nu poti sa treci, am la purtator si troliu manual (e si in loc de mers la sala ;-) ) sufe, cablu metalic, tree-saver strap, ocheti si scripeti plus 4 bucati de teaza 20x20mm de 1m lungime pentru infipt in pamant pe post de ancora cand n-am de ce sa ma agat.

Echipamentul asta l-am adunat pe baza "patzaniilor" de pana acum si de curand le-am si testat, mai mult de verificare, tragand masineta dintr-un sant care ii folosise toate cele 30 de grade ale unghiului de atac plus inca cateva.

De iesti prefer sa ies la munte, cu familia, la picnic si/sau gratar. Avand in dotare una bucata kinder de 2 ani extremismele sunt cel putin excluse daca nu interzise de forul superior, si bunul simt.

The older I get, the faster I was...
Link spre comentariu

Salutare tuturor, numele meu este Costica, am un Opel Campo si un Nissan Terrano II cu care fac off road catre ferma mea din camp. Pe langa balaceala din noroi mai au sarcina de a trage si un vw t4 cand ,,uit'' ca nu are 4x4. Loc de parcare in curte am pentru ele , caci permanent una din ele este la reparat.:ha: Pentru oras ma bazez pe un ix35 de la Hhyundai.

Editat de de.lucris
Link spre comentariu

Buna seara,

In primul rind va multumesc pentru informatiile utile de pe acest forum.

Numele este Grig si mai nou sint utilizatorul unui Y61 SWB 2,8l, proprietar este baiatul cel mare.

O voi folosi ca masina de viitor pensionar....

Grig

Link spre comentariu

Sal, ma numesc Ciprian,sunt din Jud. Ilfov - Snagov si de curand sunt posesorul unui Nissan Terrano 2002 2,4 benzina care a suferit niste modificari constand in bara fata si spate metal jante et neg si cauciucuri bfg.

Link spre comentariu

SaRe: Topic de prezentare a membrilor

Salut,numele meu este IOAN,am un FREELANDER1 ,1.8 117 hp benzina din 2002, masina arata fb merge fb,este inmatriculata in NORVEGIA,pe numele meu,intrebarea este,daca se renteaza sa o aduc in tara si sa o inmatriculez? Cu stima si respect.

Link spre comentariu

Bună ziua,

Numele meu este Lucian ,nu am încă o mașină 4*4, dar îmi plac aceste mașini mai ales cele preparate pentru off road,precum și îndemânarea celor care le pilotează în competitii.Am dorit sa devin membru pentru a acumula informatii de la cei care au experienta in acest domeniu.Va mulțumesc.

Link spre comentariu

Salut,numele meu este Ovidiu sunt din Arad si sunt posesorul unui Suzuki vitara 1,6 8v manual 80 hp din 1990 si am o problema la cuplare 4x4 auto merge infranat. Daca ma poate cineva ajuta as fi recunoscator

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea, sunt Ovidiu din Cluj si citesc de ceva vreme forumul pentru ca sunt in cautarea unui 4x4 pentru iesiri de agrement la munte. Ma apropiu din ce in ce mai mult de o Grand Vitara 2.0 HDI din 2005 care va fi modificata putin.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare