Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua,

Ma numesc Radu si sunt din Zalău. Am o Suzuki Vitara 1.6 8 valve si o Mazda B2500.

Citesc de ceva vreme acest forum si am gasit multe rezolvări la problemele (legate de autovehicule :grin:) mele.

Va salut cu respect ! Ne auzim pe forum .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare la toata lumea,ma numesc Raul, sunt din Bucuresti, am un Mitsubishi Pajero Pinin si am butonatla display si nu mai reusesc sa trec din km/h in l/km, va multumesc.

Link spre comentariu

Salut pe toata lumea si imi pare bine ca pot fi alaturi de voi.

Ma numesc Adrian Frangulea (31 ANI) din Slobozia de profesie economist

De mai putin de o luna de zile detin un RRS din 2007, 2,7 HSE.

Link spre comentariu

Saluatre tuturor

Ma numesc Andrei sunt din Tarnaveni Jud.Mures.

Momentan muncesc in Bucuresti.

Un 4x4 nu am deocamdata :grin: dar ma bate gandul la un samurai.Deocamdata mai fac din cand in cand iesiri pe doua roti cu un CRF 250X.

Multumesc.

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Ciprian. Sunt din Buzau si sunt interesat de achizitionarea unei Suzuki Grand Vitara.

Forumul imi va fi folositor pentru acumularea informatiilor necesare achizitionarii cat si a intretinerii ulterioare a ei.

Link spre comentariu

Seara bună, și bine v-am găsit. Sunt Walter, dețin un Grand Cherokee 2.7 CRD de mai bine de-un an de zile, de care încep să fiu mulțumit. Am renunțat recent la un Suzuki Vitara(clănțănitor de dinți) :hl, iar acum am rămas fidel Acțiunii Autobuzul. Cam așa-mi intitulez eu GC-ul...

Link spre comentariu

salutare lume !!! dupa cate stiti deja sunt nou pe aici. /momentan nu detin nici un 4x4 , dar vreau sa achizitionez unul si acela o sa fie un aro ROMANESC:wink: . UN ARO 324 E CE VISEZ(DAR MERGE SI UN 243,244) FAC ASTA PT CA VREAU SA IL "SALVEZ" ,SA NU AJUNGA LA CASARE, DAR NU PREA GASEC PE NET. . MS

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Petre, spunetimi Pitu. Am 17 ani si sper ca prima mea masina sa fie un Jeep Wrangler Unlimited Rubicon. A da, cine are idei de cum sa fac timpul sa treaca mai repede, va rog sa imi spuneti.

Editat de Pitu189
Link spre comentariu

Salut,

Sunt Daniel, din Bucuresti. Actual am VW Jetta, pe care doresc sa o vand si sa achizitionez G-class. Imi pare bine ca am gasit acest forum. Multumesc pentru ca ma primiti in aceasta comunitate.

Sanatate si Succes tuturor!

Link spre comentariu

Buna seara ma numesc nicu si sint nou pe acest forum am un nisan terano 2 cu motor de 3000 diesel si in afara de pedala de ambreiaj rupta si kit ambreiaj schimbat alte probleme nu am avut sint multumit de el il am de un an si am facut 25000 km cu el o masina buna cu un consum decent zic eu...

:cl
Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Cristi Tache si in scurt timp voi intra in posesia unui Jeep Grand Cherokee WK 3.0 CRD 2007.

Locuiesc in Bucuresti, dar sunt din Moreni, Dambovita.

am vazut masina, este inca neinmatriculata, astept cu nerabdare sa pun mana pe ea in adevaratul sens al cuvantului.

Link spre comentariu

Salut!

Bine v-am gasit! Sunt un reprezentant dealer autorizat Mitsubishi si Land Rover. Pentru orice informatii aveti nevoie, va stau cu placere la dispozitie :wink:

Salut,

aproape de mine cand sunt acasa...lucrati si in w/e?

pe unde prin ploiesti aveti sediul?

Link spre comentariu

Va salut pe toti ,Ma numesc Florin Boruga sunt din sighisoara, am un suzuki samurai si o vitara . Imi place sa ma dau cind am ocazia la campionat de offroad la standard si cu vitara plec cu familia si cu prieteni cite 3 zile sa vedem tara pe drumuri de poveste

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ma numesc marcel , sunt din craiova...am achizitionat de curând un Mitsubishi pinin 1,8 GDI si nefiind un cunoscator se pare ca nu am luat tocmai o masina buna insa cu ajutorul vostru si cu mici investitii sa o aduc pe calea cea buna :)

Link spre comentariu

Hello,

I'm Alek from Serbia, an offroad nomad and tour guide. Sorry for not speaking Romanian, I know that there's no excuse for that since I spend a lot of time in your lovely country, and I should have learned your language by now.

I drive a 2002 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD. It doesn't have any extreme modifications, but it's sufficient for overland travel. Here it is, side by side with a friend's Rubicon on Suva planina in eastern Serbia (the southernmost mountain of the Carpathian range).

DSC_9227_8_9_fused-e1445000057275.jpg.c1c8ba1e94d041598e8c80a79666fc9e.jpg

If you need professional guidance for overlanding in the Balkans countries, please let me know :wink:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare