sogorul Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Salutare ;) Bună, eu sunt un pasionat de off road din Baia Mare care sunt în căutarea unui 4x4 si m-am gândit ca cea mai buna varianta de a alege un 4x4, fără sa îmi para rău mai târziu, ar fi sa citesc postările de pe forum si sa va cer vouă părerea. :) Spor la noroiala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex SBR Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Alex si sunt din Cluj-Napoca. Momentan am un Subaru Forester aspirat (cu reductor) dar vreau sa trec la un 4x4 veritabil, dar nu pt offroad extrem, ci mai mult pentru ture la munte, un fel de overlanding, in functie de buget si timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhammerzone Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Dan, sunt din Calafat -Dolj si detin de 2 luni un Galloper LWB 2.5 TDI intercooler. M-am mai "inspirat " din acest forum in legatura cu diverse detalii legate de 4x4 si il gasesc foarte util . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi1642944717 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Cristi, sunt din Timisoara, detin un Nissan Patrol y60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergiu Petric Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua, Numele meu este SERGIU PETRIC ,detin o TOYOTA LAND CRUISER 120 din 2004. As fi bucuros sa purtam discutii legate de acest tip de masina .Va mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shelx Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Dragos si cred ca sunt pasionat de Off-road. Sunt din Bucuresti si imi doresc un Suzuki Jimny sau Vitara pentru inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
attilapinin Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Attila si ma intereseaza sectia de Pinin :) Sper sa obtn info utile pentru a imi face masinuta una fun :) Thx. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adysx Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Ady din Bucuresti si printre pasiuni enumar motociclismul (touring si off road), pescuitul si mai nou mi-as dori sa adaug off road-ul auto. De aceea ma gandesc la un Jimny sau un Vitara. Inca nu stiu mare lucru despre 4x4 despre avantajele / dezavantajele jimny vs vitara. Motiv pt care am intrat in aceasta comunitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rares24 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor sunt posesor de daiatsu rocky 2.8 tdx 93`! Daihatsu rocky 93' 2.8tdx , daca stie cineva unde gasesc un manual service , Astept cu mare drag sfaturi la ce trebuie avut grija si cum sa folosesc corect 4h-4L .... va multumesc ! ! ! Editat Martie 23, 2016 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusty Dan Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti si de ceva vreme ma bate gandul la off-road. Intentionez sa fac o prima achizitie primavara aceasta, asa ca daca aveti ceva sugestii, sunt deschis la orice. Imi place baschetul, muzica rock si ies de cateva ori pe an sa pescuiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sint Cristian si tocmai am devenit proprietarul unei jucarii Vitara cabrio din 91. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MASTER72 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt nou venit pe acest forum in cautarea unei masini de off road intre 0 euro si maxim 4000 euro; dupa achizitia uneia sper sa revin cu poze si impresii de calatorie cu aceasta. In speranta unei bune colaborari, al dumneavoastra Cristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spansebastiandan Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Prezentare Buna Ma numesc: Span Sebastian Dan Localitate: Baia Mare Masina: Daihatsu Feroza modificat pt Off Road! Ma bucur ca ma aflu printe useri si multumesc tuturora pentru informatiile postate! Va dorec numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ai venit Sebi ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danuku Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Daniel, prietenii imi spun Danuku, de ce ??...nu stiu sa va spun !!...am sa-i intreb !!:wink::wink: Sunt proaspat posesor al unui Mitsubishi Pajero 2.8 Diesel intercooler an fabricatie 1999 modelul scurt cu aripi evazate, cutie manuala si blocanti pe spate la buton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UlissePro Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toți colegii forumiști cu aceasta ocazie. Traian Cojocaru este numele meu, sunt din Constanta, si de doua zile am un Land Rover Discovery 2, diesel 2,5 Ltrs, fabricat in 2003. Inițial mi am dorit un Samurai, in ideea ca este suficient pentru expedițiile de fotografie wildlife, pescuit si vanatoare. Tot căutând + si - la fiecare posibila achizitie de autovehicul 4x4, Samurai-ul mi s-a părut cam mic, si m-am orientat spre o Grand Vitara sau un Terrano. După cum am menționat mai sus am luat un Land Rover Doscovery 2 ... Raportul preț/calitate mi s-a părut cel mai bun pentru ce era disponibil pe piața in acest moment. Numai bine va doresc. Traian C. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudushor Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt adi din craiova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ETONIX Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Radu Daniel , sunt din Slobozia, proaspat posesor al unui Discovery 2 td5 din 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Venddetta Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt cosmin, si recent am achizitionat un suzuki vitara cabrio, anul 1997 , motor 1.6 16V . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kta_87 Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Sunt fericitul posesor al unui Aro M461 din 1974 Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Armeanu Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit, am achizitionat de curand un Patrol y61 si sper sa incep destul de repede sa-l folosesc in salbaticie. Va doresc tuturor toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBC Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Andrei si am un Jeep Cherokee Limited din 1989 in curs de restaurare. Poze in curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dana Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Ma numesc Dana si sunt pasionata de off road.Urmaresc acest forum de ceva timp, insa nu am participat niciodata la o discutie dar acum am ajuns intr-un impas si as avea nevoie de ajutor. Sunt studenta in anul 4 la facultatea de Transporturi sectia de Autovehicule Rutiere si mi-am ales ca tema pentru licenta, datorita pasiunii mele, " Proiectarea unui reductor distribuitor pentru un autovehicul de teren clasa mica", si as avea nevoie de niste poze sau orice alte date despre acest subansmblu ( mi-au fost impuse urmatoarele autovehicule: Lada Niva, Aro 10, Suzuki Jimny, Jeep Wrangle, Land Rover Defender 90 si Daihatsu Terios). Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pigeon Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am regasit. Sunt Sabin, din Bucuresti ,posesor de Jimny, un ing. geodez pasionat de pescuit, vanatoate si bineinteles de offroad. Editat Martie 31, 2016 de Pigeon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitza1642944740 Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu e Mihai si locuiesc in Cluj. Am si eu un Mitsubishi Pajero MK3 LWB care vreau sa il pregatesc un pic de offroad Am vazut ca sunt multi oameni care lucreaza bine la masini pe acest site si as vrea si eu sa "fur" ceva "know how" de pe la ei! O sa fac si eu un topic cu masina mea, imediat ce reusesc sa o pun la punct! Spor si sanatate maxima tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate