Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari, ma numesc Alin si sunt din Zalau.

Am avut o Kia Sorento cu part time (EST).

Am o Vitara allgrip model 2016, ma gandesc la achizitia unei Vitara din prima generatie.

Nu fac off-road, cel mult ceva soft si ceva noroiala mai ales in iesirile la pescuit. Daca vreti offroad pentru mine e sa ajung cu masina la locurile mele preferate de pescuit in loc sa fac cativa km pe jos.

In ultima vreme am constatat limitarile masinii actuale si am inceput sa citesc tot mai mult pe acest forum, de acum sper sa si contribui.

------------------------------------

Suzuki Vitara 2016, 1.6 benzina, allgrip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ,

Numele meu este Andrei si sunt un incepator in 4x4. De curand (din 27.aprilie. 2017) sunt posesorul unui Suzuki Vitara 1.6 8V. Acum doi ani am iesit si eu cu cativa prieteni la off road si de atunci pot sa spun ca "am prins" si eu pasiunea asta pentru 4x4, mai ales ca in Maramures sunt peisaje si teren pentru off road. Astept pareri, sfaturi de la voi, mai ales ca acuma incerc sa caut informatie despre izolare sasiului si a poduli Vitarei mele.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Salut, sunt vali,

Acu' un an mi-am luat prima masina, o vitara din 93 (sidekick) pe nume Trutzi. De atunci cand am prins cate-un sfarsit de saptamana liber ma arunc cu ea pe dealuri. Voi posta niste poze cu ea si niste proiecte care mi le propun, doar sa o scot de la mecanic, acuma o trateaza pentru un caz acut de bloc motor bine fisurat.

Imi pare bine sa va cunosc si sa va citesc sfaturile.

Link spre comentariu

Salutare! Mă numesc Dragoș, sunt din Ploiești, și de curând am devenit posesorul unui Range Rover P38 din 1999, 2.5 DSE, cutie automată, interior piele crem, trapă electrică, Harman/Kardon și multe altele.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Gabi, am 18 ani si sunt in cautare de o masina 4x4. Am venit aici ca sa cer niste sfaturi, sper ca ne vom intelege bine.

Link spre comentariu

Re: Salutare club 4x4 Ma numesc Mihai Sunt din Sebes Jud Alba si dețin un Nissan Patrol Y61 an 1999 motor 2.8 si o Toyota hilux si sunt pasionat de Off road

Salutare club 4x4

Ma numesc Mihai

Sunt din Sebes Jud Alba si dețin un Nissan Patrol Y61 an1999 motor 2.8 si o Toyota hilux si sunt pasionat de Off road

Link spre comentariu

Va salut

Sunt Narcis,pasionat de offroad,padure,pescuit,camping,supravietuire.

Am ajuns aici sa imi pot face o idee despre ce ar insemna pt mine un vehicul care sa se aseze bine pe hobbyurile mele:)

Abia intrat:) inca la stadiul de ''visez la un 4x4'':). Sa aveti o zi buna:)
Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Radu si va felicit pentru forum. M-am decis sa cumpar un 4x4, inca sunt in cautari, insa nu pentru mult timp.

Cu stima!

Link spre comentariu

Salutare si bine v-am gasit. Ma numesc Bobby si de cateva zile sunt posesor de Jeep WJ. Sunt incepator in lumea asta de tip "16" :)

Vreau sa ma colind muntii si padurile si am nevoie de ajutorul vostru sa pun masina la punct. Este din 2002 si am cateva chestii de rezolvat pe la ea.

PS: Salut si pitesteanul care a scris inaintea mea. Bafta la achizitie si poate ne vedem prin oras sa comparam atelajele.

Editat de Bobbby
Link spre comentariu

Salut tuturor,

Sunt Florin din Focsani, Pasionat de 4x4, sunt la a 3 a experienta.

Am inceput cu un Freelander de 1.8i, am continuat cu Rexton 2.9 td, iar acum am cumparat o Niva.

Lucrez in domeniul pieselor auto, si daca va pot ajuta cu informatii legate de preturi si disponibilitati va rog intrebati-ma.

Mult succes tuturor

Link spre comentariu

Va salut!

Ma numesc Adrian Mares, sunt din comuna Maneciu, jud. Prahova, o frumoasa localitate din zona de munte, am 31

de ani, bugetar, si doar ce mi.am achizitionat un Daihatsu Feroza din 1989 cu cateva modificari. Am ceva experienta in off-road, dobandita cu masina de serviciu,un Isuzu DMAX, colindand toate coclaurile in interes de serviciu.

Link spre comentariu

Buna ziua, ma numesc Szabo Erno Csaba, din Simleu Silvaniei, jud. Salaj. Sunt mare amator de iesiri in natura, pasionat de offroad, detin motocileta enduro si atv. Am achizionat recent o Fontera Sport 2.2 16 V cu multe probleme din pacate, masinuta va inlocui atv-ul care se dovedeste ineficient pentru plimbarile cu familia (conditii meteo mai ales). Doresc sa profit de legislatia actuala pentru o a putea inmatricula.

Ma pricep destul de bine la mecanica si la electricitate si sunt sigur ca impreuna vom rezolva problemele aparute si promit ca voi ajuta si pe alti pasionati daca detin informatia corecta.

Link spre comentariu

Salut sunt posesor frl 1 2006 145000km locuiesc ın Turcia ,mecanic de profesie ,actual pensionar ,şi cu toate ca sunt mecanic am ınvatat multe din acest forum despre freelander 1

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ziua buna!

Razvan ma numesc, am un Terios din '98 cu care ma dau zilnic pe asfalt si drum de tara. Nu sunt un off-road-er cu vechime, ci mai degraba un diletant. Sunt multumit de tractoras si chiar sunt surprins de ceea ce poate sa faca in teren. Sa auzim de bine.

IMG_20170528_123702.thumb.JPG.8d5eec9b3af7f81997996f66e948d82e.JPG

IMG_20170528_123742.thumb.JPG.8d041844d3c1558e855323672f7c8f34.JPG

Editat de patratel90
update poze
Link spre comentariu

Buna.

Ma adaug si eu grupului vesel de amatori de offroad de pe acest forum.

Fac offroad din 2014 pe un CanAm Maverick XXC 1000R 2014, nu extrem, mai degraba in modul explorare, descoperit locuri noi si faine. Imi place ca "troscaletele" (asa mi-am botezat trotineta) ma duce in locuri in care nu as fi ajuns vreodata.

Atasez si niste poze cu masina. Sper sa ajungem sa ne si cunoastem si sa facem niste iesiri si impreuna - pana acum am iesit in grup restrans, astept sa cunosc oameni noi si sa am parte de aventuri noi.

CanAm2.thumb.jpg.deb887d0c64c669dd98f9f8cdb57ae54.jpgCanAm1.thumb.jpg.6eeef9abf47d5e93698e7b0a06cdf87f.jpg

-Ciuffy | CanAm Maverick XXC
Link spre comentariu

Salutare, sunt Dan din Constanta. Doar ce-am achizitionat un Land Rover Freelander I (2.0TD4 model facelift 2004). Am luat masina pentru ca imi place interiorul si exteriorul, nu stiu inca daca voi incerca off-road. Am intrat pe acest forum in primul rand pentru a cauta informatii, daca ma poate indruma cineva catre un site concret sa-mi fac o ideea cat costa si ce presupune o mica inaltare a masinii, distantiere, anvelope (AT) mai late etc apreciez. Din pacate nu am nici o treaba cu mecanica, tare mi-e sa nu comand ceva online si sa constat ca nu se pupa cu masina :)

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare