Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare

Buna ziua ,

Ma numesc Florin , Bucurestean. Sunt la prima masina 4x4 , Jeep Wrangler TJ 1997 , 2.5 . Nu stiu multe despre 4x4 dar incerc sa invat.

Vreau sa fac cateva schimbari la TJ-ul meu si vreau sa le fac corect din punct de vedere tehnic .

Va multumesc si va doresc o zi buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, ma numesc Vlasceanu Gheorghe , 48 ani ,domiciliul langa Campina (PH) proaspat posesor al unui 4x4 Grand Vitara 2.0 diesel din 2003 . Vin din zona celor pe doua roti , dupa circa 30 de ani incerc sa schimb pasiunea cauza fiind niste dureri la ambele picioare .Salut toti membrii 4x4 sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Sunt Ionuț din Roman. Dețin un Land Rover Freelande 1, TD4, din 2004. Novice într-ale mașinilor, dar dornic de a învăța! Mă bucur că am găsit această comunitate!

Editat de protos87
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea, ma numesc Attila si sunt din Cluj-Napoca,nu de mult am dat de acest forum interesant de 4X4.

Ma bucur ca am intrat si eu in lumea OFF Roadului datorita Mitsubishiului Pajero Classic mk2 pe care l-am cumparat de curand, si acum sa prezint putin ''Cotetul":

Pajero Classic 2002 2 usi volan pe stanga

Motor 2.5 diesel 4D56

Cutie manuala Easy Select diferential blocabil de la buton

Carlig remorcare

Aer conditionat manual

Geamuri electrice, oglinzi electrice

Butuc fata Auto Free Hub

si cam astea sunt dotarile.

Masina l-am achizitionat ieftin dar cu mai multe probleme

- caroseria are mai multa rugina (sasiul in stare buna) (este deja la tinichigiu/vopsitor)

- tot ce inseamna pivoti bucsi amortizoare trebuie schimbate (sunt achizitionate noi)

- disc ambreaj trebuie schimbat (este schimbat deja)

- parbriz fisurat

- semnalizare dreapta fata spart

- nu functioneaza kilometrajul (senzor defect)

- turbo e pe duca

- pe la motor ceva garnituri unde mai iasa ceva ulei

- cauciucurile sunt ca pielea

Editat de Atti206
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Radu, sunt din Baia Mare si de ieri am intrat in grupul cu mai mult de 2 roti motoare.

Am un Nissan Patrol GR LWB 3.0 D 160 cp din 2003. Urmeaza sa ii pun baterie si motorina si sa trec prin furcile inmatricularii. Poze si prezentarea masinii cat de curand reusesc sa o duc in curte.

Link spre comentariu

Salutare!

Ma intorc pe forum cu a doua mea masinuta demna de mentionat aici.

Prima a fost un Duster la care am muncit ceva ca sa poata sa iasa de pe asfalt... Acum are alt proprietar.

Acum sunt proaspat posesor de Nissan Patrol Y61 - 1999 - SWB - echipat cu motorasul TD 2.8.

Masina a fost intretinuta exemplar, toata voseaua e originala.

Singurele modificari sunt inaltatoarele de 5cm pe arcuri, amortizoare OME si anvelope BFG AT KO2.

Mai are un bullbar cu 2 proiectoare Hella, de care nu sunt foarte incantat. Vreau sa-i pun o bara de fier tip ARB cu ledbar si scut de protectie sub motor.

Patrol.thumb.jpg.8c6238c30ef5b80a1669c55d7bdc971c.jpg

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Radu este numele meu si sunt mandru posesor al 'utilajului' Pajero k90. Mai greu sa faci offroad prin Bucuresti dar vreau sa l pregatesc de expeditii si sa ma bucur cat mai mult de tot potentialul gradinii Carpatice! Multumesc de acceptare!

Link spre comentariu

Va salut domnilor,

Ma numesc Sorin, sunt mega incepator in acest domeniu, am fost virusat dupa ce m-a luat un prieten cu el la o ieseala amicala stabilita aici, el posesor de Vitara nu foarte modificata dar destul cat sa ne faca adrenalina sa creasca alarmant. De atunci tot fac calcule, ma informez, caut masini (Toyota vroiam) dar soarta mi-a scos in fata un Nissan Terrano 2 2,4 benzina+GPL din 2001, impecabil pe care cu toate ca nu aveam toti banii am facut niste imprumuturi si l-am achizitionat. Buun, acum e al meu, e inscris, incep sa vad cum pot sa-l tunez de iesiri mai serioase si incet incet ma cam dezumfu cand vad cat costa bara HD, toliu, suspensii, roti pe 31, diferential blocant, roof rack. Revenind la plansa cu planuri incep sa ma gandesc ca vorba aia "mai taie din ele" ca nu sunt finante , ca nu stiu cat timp o sa am sa aloc acestui sport, ca nu o sa scoti niciodata investitia in fiare, samd. Dar iata ca apare iarasi o urma de speranta ca visul final sa fie implinit si mi se ofera o "OCAZIE UNICA" sa achizitionez un alt Terrano 2 tot benzina, tot 2001 dar cu bara HD, troliu 12tone, suspensie Trail Master, blocant ARB cu compresor, MRL-uri, roti pe 31 MT, ce sa mai...VIS. Masina folosita pentru ce era preparata, destul de multe bube atat estetice cat si tehnice, nimic de nerezolvat dar...si aici intervine marea dilema CE SA FAC?

1. Sa iau toate acaretele de pe asta preparata si sa le montez pe cealalta?...cat o costa? unde se poate face? ce probleme se pot ivi? mai scoti 2 masini la sfarsit ca sa pot vinde ceva?

2. Sa pun una din ele la vanzare si sa ma ocup de cealalta.

Imi cer scuze de povestea lunga si va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi pana aici si sa-mi raspundeti cu un sfat.

Link spre comentariu

Salut!

Darius Halmagean de pe la Oradea raporteaza :)!

Ma bucur sa gasesc o comunitate asa de mare pe partea de 4x4.

Pescar pasionat, ma intersectez cu conditiile atat de dragi voua (noroaie si toate alea).

Tocmai am achizitionat un Discovery2 (multumesc lui Fery pentru ajutorul neconditionat in diagnoza si nu numai).

:cl

Link spre comentariu

Sal,

Sunt Sorin si tocmai mi-am facut cont aici. Sunt din Bucuresti si am un Discovery Sport si pe drum un Dicovery 5. Imi pare bine sa va cunosc si sper sa ne si vedem.

Multumesc

Editat de Sori
Link spre comentariu

Salut!

Sunt Ciprian, reloaded cu alt user pentru ca n-am reusit sa-mi resetez parola:)

Am un Jimny ca proiect nou, plecare din masina stock!

De saptamana viitoare incep cu pozele:)

Link spre comentariu

Salut

Sunt Razvan din Brasov si am un Terrano R20 , pregatit de off road moderat

Ma bucur ca am devenit membru al forumului si abia astept sa impartasim libertatea off road-ului

Sunt deschis la orice iesire pe coclauri

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Laurentiu, posed deocamdata un Hyundai Santa Fe 1, an 2005, sunt din Constanta si foarte preocupat de off road si in special de raid. Citesc de multa vreme postarile de pe forum si le gasesc fff interesante.

Link spre comentariu

Salutare,

numele meu este George, sunt din Bucuresti si caut informatii pentru o viitoare masina. Am in minte doua masini si sper sa ma hotarasc curand. Am gasit deja foarte multe informatii utile oricarui viitor proprietar de 4x4. Multumesc!

Link spre comentariu

Salutare, sunt Flaviu, locuiesc in SB, 44 ani, lucrez in automotive si de saptamana aceasta am intrat in randul celor cu 4x4. Am achizitionat un Jimny pentru excursii usoare de week-end si m-am gandit ca aici ar fi cel mai bun loc de ainteractiona pe aceasta tema.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare