liberys Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Adrian, din Ploiești, proaspăt posesor al unui Mitsubishi Pajero 2,5 TD SWB 1993. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
innersin Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Eduard si sunt aici pentru a-mi dezvolta cunostintetele despre patrol SWD deoarece in viitorul apropiat vreau sa achizitionez unul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Draecon Postat Iunie 11, 2017 Partajează Postat Iunie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Dan și sunt in căutarea unei mașini pentru vânătoare. M-am gândit la un Jeep KJ dar nu știu cât de fiabile sunt. Sunt sigur ca voi găsi aici păreri avizate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi l Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit! Sunt din Ramnicu Valcea si, de curand, am luat decizia sa intru in lumea 4x4! Ma pregatesc sa devin posesorul unui Terios si sunt convins ca voi avea nevoie de sfaturile voastre-:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Popcipri21 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Re: Prezentare Buna Seara ! Ma numesc Ciprian am 21 de ani și sunt din Maramures !! Sunt un foarte mare pasionat de Off-Road ! Am început cu un Jeep Cherokke foarte uzat am văzut ce înseamnă Off-Roadul și mi-a plăcut ! Am trecut la un Grand Cherokke 4.0 Benzina care ma atras și mai tare ! Momentan dețin un y60 full offroad sa zic așa încântat cu Sikverstone pe 35 și toate minunile necesare ! Iar preferatul meu este un Y61 2006 Încălțată cu maxxis pe 35.13.5 este un monstru pe roti pentru mine ! http://imgur.com/a/7an7g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MM44 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Cristi, Maramures. Nissan Patrol Y60 2.8TD - Silverstone 35" / Kit IronMan +50mm NitroGas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ooprean Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Ovidiu din Sibiu si mai nou posesor al unui Daihatsu Terios din 2004. Mai am inca un Subaru Justi I din 95. Inca nu foarte multumit de cum merge Terios dar sunt optimist. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bradpinn Postat Iunie 16, 2017 Partajează Postat Iunie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Andrei, din Bucuresti. Bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alix87 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Alex din TM, de anul trecut sunt propietar de Jimny. Am inceput cu unul stock mai vechi cu rugina :old :f2 dar ok mecanic, in mare parte e rozolvata rugina + cate ceva de offroad :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiHED Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Andrei si sunt din Ploiesti. Detin o batrana Vitara 1.6 8v suficient de modificata pentru nevoile mele actuale. M-am lovit de pasiunea aceasta pentru offroad de foarte putin timp, sper sa gasesc intelegere din partea voastra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Feroza_BM Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Ady, detin o Feroza din '93, 90CP si-mi plac dealurile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si bine v-am gasit! Bogdan este numele meu, stau pe undeva pe langa Curtea de Arges si de cateva zile sunt posesorul unei Feroza (Hera pe numele ei). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Milos Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Alin si am decis sa ma inregistrez in frumoasa voastra comunitate. Momentan nu am un 4x4 (de fapt am un rav4 2012, dar nu il consider 4x4), dar vreau sa imi achizitionez o masina. Sper ca sfaturile si experienta voastra sa imi fie utila si sa ma ajute sa nu fac o greseala. Va multumesc, Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoy Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor buna,numele meu este alex,si ca toti cei de pe forum sint pasionat de off_road,masini de off_road am mai multe dar patrolul este mai aproape de suflet,,,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mobra Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Salutari din brasov,ma numesc Sorin si sunt un nou posesor de un Freelander td4 Facelift din 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milan 1971 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,Cornel si detin un nissan patrol y60 2.8 din 1992 versiunea lunga. Milan Cornel Fencing coach C.S.A.Steaua Bucuresti tel.0733.735.444 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bone Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti si sunt in stagiul de "informare". Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalinagache Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua,sunt Catalin și pana de curand eram proprietarul unui Subaru Forester din 2008 care din păcate a fost distrus intr-un accident și acum mă confrunt cu situația ca în Constanța la dezmembrări nu reușesc sa o dau,pur și simplu nu sunt interesați, mă puteți ajuta cu o sugestie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua,sunt Catalin și pana de curand eram proprietarul unui Subaru Forester din 2008 care din păcate a fost distrus intr-un accident și acum mă confrunt cu situația ca în Constanța la dezmembrări nu reușesc sa o dau,pur și simplu nu sunt interesați, mă puteți ajuta cu o sugestie? Pune-o pe olx......... PS - Restul discutiei si sugestiilor am sa te rog sa le incepi in sectiunea Tehnica. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi 1176 Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Cristi Chircu din Baia Mare si de azi-noapte sunt posesorul unui Land Rover Freelander. Bine v-am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 1, 2017 Partajează Postat Iulie 1, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ....de azi-noapte sunt posesorul unui Land Rover Freelander... ! L_ai furat ?:grin: Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharpe Postat Iulie 2, 2017 Partajează Postat Iulie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Inteleg ca regulile cer o prezentare la inregistrarea pe forum ...so here we go. Numele e irelevant, 99% sunt cunoscut/apelat dupa porecla so sharpe Motivul pentru care mi-am facut contul este nevoia unor sfaturi/discutii despre obiectul unuia din hobby-urile mele.Desi stau la campie imi place enorm la munte, imi plac iesirile in natura si incerc sa nu ratez nici o ocazie, ca se numeste iesire la vanatoare sau mers la munte.Si ca sa nu ma duc caine surd la vanatoare am luat acum vreo 2 ani o Kia Sportage, primul model, motor de 2000 benzinar aspirat 128 cp, o mizerie in privinta motorizarii, cu probleme greu de depistat din cauza numarului mic de masini si oameni care "se pricep" la ele cat si a diagnozei destul de rudimentare.Un lucru bun ...am nimerit-o cu diferentialul spate auto-blocant.Lucru excelent avand in vedere ca un cuplaj de pe fata-dreapta e facut praf asa ca masina e 3x4.Acum ,nu neaparat ca sa schimb Kia care ma multumeste ca e tanc (sasiu serios si articulatii aproape nemuritoare) as cauta un Subaru Forester modelul pana-n 2004.Cam atat la modul general, restul in discutiile punctuale. Distractie placuta va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu70 Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Nicu si sunt posesor al unui Freelander td4 Facelift fabricatie 2004, pe care l-am achizitionat in urma cu doua luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rhytm Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ,ma numesc Alex, sunt incepator in 4x4 si imi doresc un Jimny, O zi faina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor. Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Salve Ma numesc Tudor si doresc cu ardoare sa devin proprietarul unui Land Rover Discovery, dar inca nu stiu suficient de multe despre masina incat sa fiu pregatit la cumparare si dupa. Sper sa gasesc aici informatii si vat de curand sa devin un membru legitim (cu o masina 4x4). Pana acum am reusit sa indoi cateva biele 320-ului meu incercand sa trec un rau. Asa ca... Abia astept un 4x4. Va doresc drumuri noroiaose si ne vedem curand pe trasee! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate