Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua, ma numesc Dan și sunt in căutarea unei mașini pentru vânătoare. M-am gândit la un Jeep KJ dar nu știu cât de fiabile sunt. Sunt sigur ca voi găsi aici păreri avizate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor si bine v-am gasit!

Sunt din Ramnicu Valcea si, de curand, am luat decizia sa intru in lumea 4x4!

Ma pregatesc sa devin posesorul unui Terios si sunt convins ca voi avea nevoie de sfaturile voastre-:wink:

Link spre comentariu

Re: Prezentare

Buna Seara !

Ma numesc Ciprian am 21 de ani și sunt din Maramures !! Sunt un foarte mare pasionat de Off-Road !

Am început cu un Jeep Cherokke foarte uzat am văzut ce înseamnă Off-Roadul și mi-a plăcut !

Am trecut la un Grand Cherokke 4.0 Benzina care ma atras și mai tare !

Momentan dețin un y60 full offroad sa zic așa încântat cu Sikverstone pe 35 și toate minunile necesare !

Iar preferatul meu este un Y61 2006 Încălțată cu maxxis pe 35.13.5 este un monstru pe roti pentru mine !

Link spre comentariu

Ovidiu din Sibiu si mai nou posesor al unui Daihatsu Terios din 2004. Mai am inca un Subaru Justi I din 95.

Inca nu foarte multumit de cum merge Terios dar sunt optimist.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Alex din TM, de anul trecut sunt propietar de Jimny.

Am inceput cu unul stock mai vechi cu rugina :old :f2 dar ok mecanic, in mare parte e rozolvata rugina + cate ceva de offroad :grin:

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Andrei si sunt din Ploiesti.

Detin o batrana Vitara 1.6 8v suficient de modificata pentru nevoile mele actuale.

M-am lovit de pasiunea aceasta pentru offroad de foarte putin timp, sper sa gasesc intelegere din partea voastra.

Link spre comentariu

Salutare, numele meu este Alin si am decis sa ma inregistrez in frumoasa voastra comunitate. Momentan nu am un 4x4 (de fapt am un rav4 2012, dar nu il consider 4x4), dar vreau sa imi achizitionez o masina. Sper ca sfaturile si experienta voastra sa imi fie utila si sa ma ajute sa nu fac o greseala.

Va multumesc,

Alin

Link spre comentariu

Bună ziua,sunt Catalin și pana de curand eram proprietarul unui Subaru Forester din 2008 care din păcate a fost distrus intr-un accident și acum mă confrunt cu situația ca în Constanța la dezmembrări nu reușesc sa o dau,pur și simplu nu sunt interesați, mă puteți ajuta cu o sugestie?

Link spre comentariu

Bună ziua,sunt Catalin și pana de curand eram proprietarul unui Subaru Forester din 2008 care din păcate a fost distrus intr-un accident și acum mă confrunt cu situația ca în Constanța la dezmembrări nu reușesc sa o dau,pur și simplu nu sunt interesați, mă puteți ajuta cu o sugestie?

Pune-o pe olx.........

PS - Restul discutiei si sugestiilor am sa te rog sa le incepi in sectiunea Tehnica.

Link spre comentariu

Salut ,

....de azi-noapte sunt posesorul unui Land Rover Freelander... !

L_ai furat ?:grin:

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

Salut.

Inteleg ca regulile cer o prezentare la inregistrarea pe forum ...so here we go.

Numele e irelevant, 99% sunt cunoscut/apelat dupa porecla so sharpe

Motivul pentru care mi-am facut contul este nevoia unor sfaturi/discutii despre obiectul unuia din hobby-urile mele.Desi stau la campie imi place enorm la munte, imi plac iesirile in natura si incerc sa nu ratez nici o ocazie, ca se numeste iesire la vanatoare sau mers la munte.Si ca sa nu ma duc caine surd la vanatoare am luat acum vreo 2 ani o Kia Sportage, primul model, motor de 2000 benzinar aspirat 128 cp, o mizerie in privinta motorizarii, cu probleme greu de depistat din cauza numarului mic de masini si oameni care "se pricep" la ele cat si a diagnozei destul de rudimentare.Un lucru bun ...am nimerit-o cu diferentialul spate auto-blocant.Lucru excelent avand in vedere ca un cuplaj de pe fata-dreapta e facut praf asa ca masina e 3x4.Acum ,nu neaparat ca sa schimb Kia care ma multumeste ca e tanc (sasiu serios si articulatii aproape nemuritoare) as cauta un Subaru Forester modelul pana-n 2004.Cam atat la modul general, restul in discutiile punctuale.

Distractie placuta va doresc.

Link spre comentariu

Salve

Ma numesc Tudor si doresc cu ardoare sa devin proprietarul unui Land Rover Discovery, dar inca nu stiu suficient de multe despre masina incat sa fiu pregatit la cumparare si dupa. Sper sa gasesc aici informatii si vat de curand sa devin un membru legitim (cu o masina 4x4). Pana acum am reusit sa indoi cateva biele 320-ului meu incercand sa trec un rau. Asa ca... Abia astept un 4x4.

Va doresc drumuri noroiaose si ne vedem curand pe trasee!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare