coicagabriel Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, Ma numesc Gabriel, sunt din Targu Jiu, fost posesor de Suzuki (Samurai, Vitara si Grand Vitara) si actual proprietar de Nissan Patrol y61...cu care intampin oarece dificultati...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbos Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai din Iași .Am un Jimny din 2002 si multa treaba la el . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristilici Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Cristi, prospat posesor al unui Suzuki Jimny din 1999. Nu am mai avut nicio masina 4x4 pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mariussss Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Marius, sunt din Botosani si am de circa 2 saptamani un Suzuki Jimny 1.3 benzina, dar cu instalatie de gaz nou montata. Carabusul e din 2001, de culoare neagra. Inca nu am o poza cu el pe laptop, dar cu prima ocazie voi posta si fotografia. M-am bucurat mult ca am gasit acest forum si multumesc celor care au muncit ca el sa existe. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanFl Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Eu sunt Bogdan; sunt din Pitesti si am cumparat (de 2 saptamani) un Freelander TD4 din 2003 cu volanul mutat. Am ajuns pe acest forum cautat solutii pentru problemele (foarte multe) ale masinutei de mai sus (caseta directie care arunca ulei si semering palier care face acelasi lucru). Imi pare rau ca nu am citit postarile de pe acest forum inainte de achizitie.. problemele sunt foarte bine documentate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanf Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Florin Muntean, nu detin deocamdata o masina 4x4 dar doresc sa achizitionez una in curand, ma aflu aici pentru a invata si va multumesc ca imi oferiti ocazia de a face parte din aceasta comunitate. Detin un Citroen Grand C4 Picasso 2.0 HDI. Mai bine mai târziu decât niciodată...http://forum.club4x4.ro/images/smilies/icon_wink.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ludovic Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, eu sunt Ludovic si ma bate gandul sa imi cumpar un SUV. As opta pentru un Ford Maverick 2, dar sunt foarte rare pe la noi si nu stiu mare lucru despre acest model. Nu am mai avut 4*4 pana acum, dar ma gandeam sa incep acum fiindca trebuie sa-mi schimb actuala masina - o berlina. Va doresc o zi buna la toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi. Pop Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ! Sunt Gabi si de curand am achizitionat un Nissan Patrol Y60 , urmaresc cu interes postarile voastre si vreau sa invat cat mai mult despre off road ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scridondarius Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Darius si sunt posesor al unui Land Rover Discovery 1 , primul 4x4 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata352004 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Sunt Catalin,proaspat posesor de Suzuki Grand Vitara,1,6 benzina,16 valve,3 usi,soft-top,volan dreapta.Bun gasit !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin8906 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ,Costin ma numesc nu am momentan 4x4 , dar am o vijelie de hot-hatchback Fiat Bravo 2 T-jet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DEH Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salve! Alin ma numesc si masina mea este un Samurai din 1988 pe care in prezent incerc sa il vindec de rugina. Evident, rugina nu este singura problema si sper sa gasesc raspunsuri pe acest forum. Toate cele bune! Editat Iulie 17, 2017 de DEH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiPolonez Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello Everybode here, My name is Michal and I am from central Poland. In 4 weeks I will enter Romania for our vacation with my family. Our car is Subaru Forester MY05, we have a roof tent to sleep in "ad hoc" places. This will be our 3rd time in Romania. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Helganut Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Adrian din Bucuresti si sunt de anul trecut posesorul unui LR Freelander TD4 2006. Bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihsoft Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Mihai, posed un Freelander 2 , 2010, si ma bucur ca m-am alaturat acestui grup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gavin-Brasov Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Hi - sorry but I write this in English! after 10 years here I can have agood drunken discussion...but writing is not good! longerm LR addict - currently with D2 TD5. Also D1 as a parts reserve.... Not far out of Brasov.... Gavin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladr Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor ma numesc radu vlad sunt un pasionat al masinilor de teren romanesti in special a ims si sunt proaspat detinator al unui aro M461C fabricat in anul 1974 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
magnum98 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este catalin si sunt proaspat posesor de pajero MK3,motorizare 3.2 din anul 2001! Bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor După 20.000 de ani:)) iată ca mi-am luat și eu un 4x4 cu ajutorul unui prieten care a făcut un pustiu de bine și m la vândut la un super preț. Este un Nissan terrano 2 refăcut de la motor pana la tinichigerie. Îmi place la nebunie cum merge :)) in 4x4. Știu, nu este o mașină de off road capabil. Eu am nevoie doar la stupi când este noroi :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tourette89 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salunt, sunt Alex, sunt din Sibiu si caut un Samurai, asa ca daca stiti vreun pont sariti cu mesajul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blondy Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) Salut Ma numesc Lovin Manuel-Virgil sunt offroader de scurt timp,masina mea este un Jeep Grand Cherokee din 1997 motor 5.2 benzina Editat Iulie 27, 2017 de Blondy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu84 Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt din Iasi detin un mitsubishi pinin 1.8 GDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul_ionut1 Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Paul si detin un ditamai monstru de jimny 1.3 82cp din 2003 care este preparat doar cu un suspension lift. O zi faina va doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Gavrila Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare prieteni! Pentru ca doar prietenii se aduna si se ajuta intr-una astfel de loc. Numele meu este Cristian Gavrila, am 43 de ani si de 4 luni posed un Nissan Patrol Y61/3.0 Diesel, manual, modificat de fostul proprietar asa cum se cuvine. Poate cunoasteti masina, cei mai vechi pe forum, a avut numarul B-05-PRM si m-ar interesa sa aflu istoria ei prin Romania, pana a ajuns la mine in aceasta primavara. Ii multumesc fostului proprietar si pe aceasta cale pentru blocantul fata ARB, troliu, suspensii si toate celelalte cu care nu m-a taxat prea mult la pretul de achizitie :banana Sunt foarte pasionat de off-road, chiar daca sunt pe la inceput, am mare dorinta de actiune si iesiri in natura, asa ca ma intereseaza sa ies si sunt disponibil pentru oricine isi doreste la fel. Numai bine si sanatate tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stama Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Cosmin Am 30 ani si de o saptamana sunt posesor de Galloper 2,5 TD 73kw. Sunt interesat sa ies la plimbari soft pt inceput pana reusesc sa pregatesc Galloper-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate